Įkraunama...
Įkraunama...

***Sargėnų mamyčių namučiai***

Su šv.Velykom mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visom 4u.gif
Nagi mergaites, prisiduokit visos greitai ka veikiat, kaip gyvenat, kas naujo, kas gero bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ar dar gyvos, merginos????????????

Kaip gyvenat?

Kas naujo?

UMA, žinau kad tu naujienų turi wink.gif

Kristiniuką vakar prabėgdama mačiau ax.gif

Na ir...

ZUZE, su Tavo švente!!!
user posted image
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu zuzei 4u.gif

Ingrida,tai kokia cia naujiena,jei jau zinai mirksiukas.gif O jei rimtai,tai jauciuosi duperiskai,kad pagaliau zengem ta dideli zingsni ir taip sauniai susitvarkem...Tik gaila,kad po dvieju savaiciu ejimo susirgom ir vel sedim namie... doh.gif Visa seima kazkokia zaraza turim-gerai,kad forma lengva unsure.gif Na,mazoji tik normaliau laikosi -nooors velniskai pikta,tai gal ir jai kas negerai,tik negali pasisakyti....

Na,zinokit yra dar viena superiska naujiena musu burelyje.... bigsmile.gif Bet as tylesiu-lai pati pasako kai nores rolleyes.gif

Makra,mano dukra tavo dukra vadina " mazyte mergaite rutuliniais plaukais" wub.gif

Nagi,atgaivinkim temute!!!!!! Pasipasakokit kiekviena kaip gyvenasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Tai kuri skels tą džiugią naujieną? Inore? Mamulyyte?
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Tai aš jau aš ateinu pasigirt biggrin.gif
Taiva nestuke.gif blush2.gif thumbup.gif biggrin.gif

Ir dar viena naujiena, keičiam gyvenamają vietą, nežinau dar tiksliai kada, bet visai netoli busim vistiek, jei tiksliau tai būsim Viotinolos kaimynai. rolleyes.gif

Atsakyti
Inore, sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Laba,
karta nuo karto prisiminus" įlendu" į temute, pažiūriu kad tylu ir" išlendu
Zuze, su gimtadieniu 4u.gif
Sakė vyras kad vis matau Aušra prie darželio, dar klausė ka ji ten veikia rytais biggrin.gif

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 05 18, 07:06)
Labas rytas.

Tai kuri skels tą džiugią naujieną? Inore? Mamulyyte?

čia geras smile.gif norėčiau turėt tokių naujienų blush2.gif
QUOTE(inore @ 2012 05 18, 08:09)
Labas rytas ax.gif

Tai aš jau aš ateinu pasigirt  biggrin.gif
Taiva  nestuke.gif  blush2.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

Ir dar viena naujiena, keičiam gyvenamają vietą, nežinau dar tiksliai kada, bet visai netoli busim vistiek, jei tiksliau tai būsim Viotinolos kaimynai.  rolleyes.gif

Inore, sveikinimai dideliausi ir nuoširdžiausi wub.gif lengvo nestuke.gif
ir sveikinimai su naujais namučiais smile.gif nepersitemk karaustydamasi smile.gif

Ir dar prisipažink, ar tu ta indrė, kuri puse combo salės užsakė sekmadieniui? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulyyte: 18 gegužės 2012 - 14:50
Sveikos 4u.gif
Įlindau,o čia tiek naujienų bigsmile.gif
Inore,dideli sveikinimai thumbup.gif
Mamulyyte,gal rabarbarų nori ? biggrin.gif
Pas mus kažkokių įpatingų naujienų nėra g.gif Viskas po senovej smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif

Mamulyte tikrai ne aš biggrin.gif bet sekmadieni busim Combo, šoks vaikai darželio. smile.gif Ryte čia.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2012 05 18, 21:23)
Ačiū mergaitės  4u.gif
Mamulyte tikrai ne aš  biggrin.gif  bet sekmadieni busim Combo, šoks vaikai darželio.  smile.gif Ryte čia.

aha ryte. Nuvažiavom praeita sekmadienį stalų rezervuot, o tik du ir belike kampe. Trys dideli indres vardu rezervuoti, kažkodėl iš kart apie tave pagalvojau. Šokių vadovė pamatė mus, pribėgus klausia ka mes čia veikiam, sako kiba ne ta diena pasakiau smile.gif o mes atvažiavę pamatėm vykstančius šokius ir suabejojom ar tik nesusivėlėm su diena smile.gif
Mano Milgis su temperatūra atsikėlė, čia tikriausiai to ir reikėjo tikėtis, taip visada būna doh.gif doh.gif ale žiūrėsiu kaip ryt bus, jei ryt ryte bus temperatūros nevažiuosim, atšauksim svečius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulyyte: 19 gegužės 2012 - 07:46