Įkraunama...
Įkraunama...

***Sargėnų mamyčių namučiai***

Ligita, labai noriu rabarbarų, kita sav po darbo užsuksiu kuria diena, gerai?
Atsakyti
Gerai wink.gif
Atsakyti
Mamulyyte,sveikinu su gimtadieniu !!! 4u.gif
Atsakyti
Mamulyyte, aš irgi sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamulyt,imk bukieta ir is manes birthday.gif

O man gerkle parejo... verysad.gif Bet toks skausmas,kad negaliu ne tik valgyt,bet ir gert verysad.gif Nebezinau ko griebtis-antra naktis be miego verysad.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus. 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(UMA3 @ 2012 05 20, 16:01)
Mamulyt,imk bukieta ir is manes  birthday.gif
O man gerkle parejo... verysad.gif  Bet toks skausmas,kad negaliu ne tik valgyt,bet ir gert  verysad.gif  Nebezinau ko griebtis-antra naktis be miego  verysad.gif

UMA, čia virusas toks, mes visi namie persirgom, na Paulius gal ne taip stipriai, o mes visi su baisiniais skausmais gerklės ir tempa. Žinok pati negalėjau patikėt, bet vaistai nuo skausmo, pvz ibumetin, labai gerai nuima gerklės skausmą 4u.gif tik nežinau ar jį galima gert maitinant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 05 21, 08:19)
Laba  4u.gif

UMA, čia virusas toks, mes visi namie persirgom, na Paulius gal ne taip stipriai, o mes visi su baisiniais skausmais gerklės ir tempa. Žinok pati negalėjau patikėt, bet vaistai nuo skausmo, pvz ibumetin, labai gerai nuima gerklės skausmą  4u.gif tik nežinau ar jį galima gert maitinant  g.gif

Taiva...Man pulinga angina ir jau greiciausiai su komplikacija i inkstus verysad.gif Kraujo tyrimai tragiski,savijauta irgi...Bliaunu... verysad.gif Nu toooks juodas debesus musu seima apniko,kad nezinau kokios audros reikia,kad ji nupustu... verysad.gif

Sorry,sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
UMA, laikykis 4u.gif
Maniskis ir persirgo,gerai,kad mes atsilaikem.
Atsakyti
UMA, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Dekui u balioncikus 4u.gif
Dicke sutemperaturino verysad.gif Zodziu...Namuose ligonines priimamasis verysad.gif
Atsakyti
laikykis Uma, pasveiksit, ir vėl viskas bus ok.
Maniškis ir serga, tempa, gerklė, kosulys baisus. Pasveiks, ir pora sav ramu bus smile.gif
Atsakyti