Ligita, labai noriu rabarbarų, kita sav po darbo užsuksiu kuria diena, gerai?
Gerai 

Mamulyyte,sveikinu su gimtadieniu !!!

Mamulyyte, aš irgi sveikinu

Mamulyt,imk bukieta ir is manes
O man gerkle parejo...
Bet toks skausmas,kad negaliu ne tik valgyt,bet ir gert
Nebezinau ko griebtis-antra naktis be miego

O man gerkle parejo...

Ačiū už sveikinimus.

Laba
UMA, čia virusas toks, mes visi namie persirgom, na Paulius gal ne taip stipriai, o mes visi su baisiniais skausmais gerklės ir tempa. Žinok pati negalėjau patikėt, bet vaistai nuo skausmo, pvz ibumetin, labai gerai nuima gerklės skausmą
tik nežinau ar jį galima gert maitinant

QUOTE(UMA3 @ 2012 05 20, 16:01)
Mamulyt,imk bukieta ir is manes
O man gerkle parejo...
Bet toks skausmas,kad negaliu ne tik valgyt,bet ir gert
Nebezinau ko griebtis-antra naktis be miego 

O man gerkle parejo...

UMA, čia virusas toks, mes visi namie persirgom, na Paulius gal ne taip stipriai, o mes visi su baisiniais skausmais gerklės ir tempa. Žinok pati negalėjau patikėt, bet vaistai nuo skausmo, pvz ibumetin, labai gerai nuima gerklės skausmą

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 05 21, 08:19)
Laba
tik nežinau ar jį galima gert maitinant 

Taiva...Man pulinga angina ir jau greiciausiai su komplikacija i inkstus

Sorry,sveikos

Labas
UMA, laikykis
Maniskis ir persirgo,gerai,kad mes atsilaikem.

UMA, laikykis

Maniskis ir persirgo,gerai,kad mes atsilaikem.
UMA, laikykis

Dekui u balioncikus
Dicke sutemperaturino
Zodziu...Namuose ligonines priimamasis

Dicke sutemperaturino

laikykis Uma, pasveiksit, ir vėl viskas bus ok.
Maniškis ir serga, tempa, gerklė, kosulys baisus. Pasveiks, ir pora sav ramu bus
Maniškis ir serga, tempa, gerklė, kosulys baisus. Pasveiks, ir pora sav ramu bus