Įkraunama...
Įkraunama...

***Sargėnų mamyčių namučiai***

Aš būsiu 4u.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as ,jei pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
Na,kieno kontaktus turejau-tai parasiau mirksiukas.gif Tikiuosi,kad pavyks jus visas pamatyti...Manes nelaukit prie akvariumo-as galiu veluoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

UMA3 pasnibzdejo apie meetuka,tai atalakiau ax.gif biggrin.gif

Labai smagu butu,bet nezinau ar galesiu.MD siandien nuo 18-21val. kvalifikacinis testas,kaip ir kiekvienais metais doh.gif
Nebent Giedre pasirasys trumpam aukle pabut g.gif

Zodziu,as su klaustuku biggrin.gif
Atsakyti
UMA, pagriebk į susitikimą kelias mažylės fotkes ax.gif Gi taip cekava pamatyt, o tu kaip tyčia nerodai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 01, 12:46)
UMA, pagriebk į susitikimą kelias mažylės fotkes  ax.gif  Gi taip cekava pamatyt, o tu kaip tyčia nerodai  blush2.gif

Neturiu dar popierinio varianto mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas, šiand man laisvadienis- mamadienis thumbup.gif tai puiki proga reikalus sutvarkyt ir SM prisėst, nes po darbo kai visą dieną akys įbestos į kompą, dar namie prie jo sėdėt nesinori ax.gif o darbe atjungtas internas doh.gif nors šiuo metu nebūtų ir kada naršyt, nemažas gimstamumas biggrin.gif ir sergančių aibė biggrin.gif ...

UMA3, ačiū už info, bet šis vakaras jau suplanuotas, tai nesudalyvausiu ax.gif beje, prašom plačiau, kaip mažoji panelytė auga?
IngridaS, kaip Saulei sekasi?
Xantia, namuose darbuojiesi ar jau kur kitur radai sau tinkamą vietelę?
Linožmona tai visai dingus g.gif
Atsakyti
Namuose smile.gif Gaila,kad nebūsi.
Atsakyti
Sveikos,
aš pražioplinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif vakar meetuką, užsižiūrėjau filmą su šeima ir pamiršau visai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aciu xantia,kad istempei is namu... 4u.gif Visai smagiai issipasakojau Jums vakar tongue.gif
Merginos,papasakokit ka skaniai galima pagaminti ne is mesos ax.gif
Atsakyti
Sveikos kauno mamytes norejau pasiklaust ar pas jus yra senkdaikciu turgus?kad jis buna ir kur?
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(UMA3 @ 2012 02 02, 13:44)
Aciu xantia,kad istempei is namu... 4u.gif 

Nėr už ką biggrin.gif Kaip mažiukė laikės?

Pietums kepiau varškėčius su trintomis braškėmis smile.gif
Atsakyti
Gal zinot skanu pyrago recepta su varske? g.gif
Atsakyti