Įkraunama...
Įkraunama...

***Sargėnų mamyčių namučiai***

QUOTE(UMA3 @ 2012 02 02, 21:07)
Gal zinot skanu pyrago recepta su varske? g.gif

Nuo Ingridos.S nusibezdzioniavau ax.gif Maniskiams labai patinka smile.gif

400g.sausainiu puse baltu puse rudu,selga netinka
400g.varskes
200g.sviesto
150g.cukraus
0,5 stiklines abrikosu
2-3 saukstai razinu
vanilinis cukrus
as dar pridedu siaip visokiu diovintu vaisiu tokiu kaip papaja ir t.t

Dziovintus vaisius mazdaug pusvalandziui pamerkti i vandeni,kad pabrinktu,tada susmulkinti.Sviesta issukti su cukrum ir vaniliniu cukrum,tada sudeti varske,gerai ismaisyti,tada deti smulkintus dziovintus vaisius ir smulkintus sausainius vel gerai ismaisyti.Na ir tada i forma arba i maiseli,gerai suspaudyti,kad viskas gerai tarpusavi suliptu ir i saldytuva.gerai butu palaikyt per nakti,bet mes tiek neistveriam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2012 02 02, 21:38)
Nuo Ingridos.S nusibezdzioniavau ax.gif Maniskiams labai patinka smile.gif

400g.sausainiu puse baltu puse rudu,selga netinka
400g.varskes
200g.sviesto
150g.cukraus
0,5 stiklines abrikosu
2-3 saukstai razinu
vanilinis cukrus
as dar pridedu siaip visokiu diovintu vaisiu tokiu kaip papaja ir t.t

Dziovintus vaisius mazdaug pusvalandziui pamerkti i vandeni,kad pabrinktu,tada  susmulkinti.Sviesta issukti su cukrum ir vaniliniu cukrum,tada sudeti varske,gerai ismaisyti,tada deti smulkintus dziovintus vaisius ir smulkintus sausainius vel gerai ismaisyti.Na ir tada i forma arba i maiseli,gerai suspaudyti,kad viskas gerai tarpusavi suliptu ir i saldytuva.gerai butu palaikyt per nakti,bet mes tiek neistveriam biggrin.gif

Man tai butu idealu,bet maniskiai abu nemegsta dziovintu vaisiu...O jau razinos jiems tai isvis feee... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UMA3 @ 2012 02 03, 10:53)
Man tai butu idealu,bet maniskiai abu nemegsta dziovintu vaisiu...O jau razinos jiems tai isvis feee...  doh.gif

As razinu irgi nededu-man neskanu ax.gif
jei taviskai nemegsta dziovintu vaisiu taip pat gali nedet,manau,skonis labai nepasikeis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuze: 03 vasario 2012 - 11:21
Labukas smile.gif
Užšalot g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu negaliu kaip nekenciu ziemos!!!! doh.gif
Visi zaidimai iszaisti...namu kampai apeiti,sukant ratus ant ranku su mazaja...Jau net MB sako-stoga rauna-noriu i darba smile.gif ( jam dabar atostogos-priverstines doh.gif )
Ka gamint pietu? unsure.gif Idejos irgi kazkur isgaravo... g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Nu taip tylu ir ramu čia, kad net rašyt ranka nekyla doh.gif

UMA, aš tokius dariau kelis kartus, man skanu su sultiniu http://www.rimi.lt/r...ir-sonine/12789
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 10, 09:47)
Labukas  4u.gif

Nu taip tylu ir ramu čia, kad net rašyt ranka nekyla  doh.gif

UMA, aš tokius dariau kelis kartus, man skanu su sultiniu http://www.rimi.lt/r...ir-sonine/12789

Ingrida,tu nezinai kaip as tokio gerio noreciau...Bet NEGALIU doh.gif Mano merginai visai netinka darzoves unsure.gif o jau ka kalbeti apie kopustus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UMA3 @ 2012 02 10, 10:21)
Ingrida,tu nezinai kaip as tokio gerio noreciau...Bet NEGALIU  doh.gif  Mano merginai visai netinka darzoves  unsure.gif  o jau ka kalbeti apie kopustus  doh.gif

Mano vaikai irgi šito nevalgo, nu bet gi nebūtinai dėl to mes turim maitintis vien kotletais, dešrelėm, pieniška sriuba, žuvim ir vištienos kepsniukais biggrin.gif Aš paprastai vaikams padarau atskirai tokiu atveju ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ingrida.S.UMA manau turėjo mintį,kad mažiukei pilvą pūstų nuo tokių mamos valgymų smile.gif

Pas mane šiandien vištiena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2012 02 10, 11:00)
Ingrida.S.UMA manau turėjo mintį,kad mažiukei pilvą pūstų nuo tokių mamos valgymų smile.gif

doh.gif ot žioplė blush2.gif aš tik apie Urtę pagalvojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.S: 10 vasario 2012 - 11:09
I FB idejau mazosios foto mirksiukas.gif Galit susipazinti kam smalsu tongue.gif
Atsakyti
Mergaitės,
mylėkit ir būkit mylimos
user posted image
Atsakyti