Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

Mergaitės, kokio ilgio yra standartinė vonia?
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2012 01 18, 11:43)
drinks_cheers.gif
musu is tamsiuju miegamasis

o mes dabar turim tambura,bet kiek gyvename niekada ten duru neuzdarineju ax.gif tai net nzn ar kitam namuke man jo reik uzdaro doh.gif

gal nebūtinai tas duris uždarinėt tambūro, bet kai atidarai laukines duris ir tiesiai vėjai, šaltis duoda į pagrindinį kolodorių, tai jaučias net kambaryje g.gif tambūras sulaikytų manau g.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 18, 12:07)

150,160,170 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 18 sausio 2012 - 11:27
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 18, 13:07)

Kadangi esame ne iš mažųjų vonią planuojame statyti 180, 190 jau mums per ilga.
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 18, 11:07)
Kad jau vakar tai apsnekejom, tai ir organizuojam, nes ir as jau kinieciu noriu ir mergu pasiilgau  bigsmile.gif

ANTRADIENI (24d.) MEETAS 18.15val. kinieciuose "Kinu bambukas" prie Lietuvninku aikstes.

Tikriausia prisijunksiu smile.gif Smagiai tą kart pasedėjome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agulyte: 18 sausio 2012 - 12:16
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 17, 23:15)
Kiekvienam savo. As garazo neatsisakyciau ax.gif

Bet uzteks cia savo trigrasi kist, o tai dar isizeisi...

Va ir mes garažo neatsisakytumėm mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai ne lotuliukas.gif

QUOTE(smegenys @ 2012 01 17, 23:35)
tai vistiek statote sandeliuka, tam naudojate statybines medziagas, kaip ir garazui ir patiriate islaidas. na gal nebent daug uogieniu ten laikote, darzoviu sandeliuojate g.gif

drinks_cheers.gif tai tas pats ir išeina, tik ta patalpa pavadinta kitaip, ir sumažinta mirksiukas.gif

QUOTE(smegenys @ 2012 01 18, 00:07)
Sandeliuka pasidarem, tiesa skalbykle as ji vadinu, na ten daugiau visokius kibirus ir sluotas pasideti ir skalbianke, miltelius, namams skirtus valiklius laikysiu.

Aš tokią patalpa turiu ir džiaugiuosi, ten mano skalbyklė, džiovykle, skalbinių dėžė, šluotos, kibirai sk.milteliai ir pan. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 18, 01:40)
Tai jau gyvenat bigsmile.gif ? Kazkaip greitai cia jus  g.gif
O tokio aukscio lubomis patenkinti ax.gif  ? Man atrodo toks aukstis (6.5m.) turetu jaukumo atimti is patalpos unsure.gif . Ar as kazko nesupratau?

dar negyvenam vidu isirenginejam, tiesiok jau teko ir dvieju aukstu name pries tai gyvent, ir bute ir kotedze, tai dabar vieno auksto namuka pasistatem. Erdves megstam su vyru. man tai kaip tik jaukumo pojutis, kambariuose, tai pazeminom, kad silciau butu. biggrin.gif
Statybas varom i prieki normaliu tempu, per vasara pavarem dezute, langus, vartus, duris, stoga, apsiskardinom, tai vidu ir tvarkom po truputi, tai ir realiai pasimato kur ko reikia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2012 01 18, 13:16)
Kadangi esame ne iš mažųjų vonią planuojame statyti 180, 190 jau mums per ilga.
Papildyta:
Tikriausia prisijunksiu smile.gif Smagiai tą kart pasedėjome smile.gif

vau kaip smagu butu susimatyt ir gyvai mergickas pazint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 01 18, 11:04)
ten tikrai uzkeltos kainos, uzsakynet reik per Anaga tada bus visai kitokios kainos mirksiukas.gif

ir kainos bus Anagos tada, o atveš vistiek celsis biggrin.gif
Atsakyti
ir Celsyje galima prašyti nuolaidų, jei ten visą santechniką perki
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 18, 11:07)

Standartas 150cm. ir 170cm. Mes esame užsisakę iš Anagos ketinę 160cm., ryt žada pristatyt po 5 mėn. Buvo atvykusi, pasirodo mūsų krovėjai broko pridirbo, teko naują užsakinėti. Niekada nemaniau, kad tokios problemos bus su vonia.
Dėl garažo, jis mums name būtinas. Nėra maloniau po snieguotos nakties, sėsti į švarų ir šiltą automobilį.
Atsakyti
merginos priminkit kaip ikelt foto i albuma blush2.gif jau kokie 4metai nekeliau blush2.gif noriu miegamo uzuolaidas imest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2012 01 18, 18:44)
merginos priminkit kaip ikelt foto i albuma blush2.gif jau kokie 4metai nekeliau blush2.gif noriu miegamo uzuolaidas imest ax.gif

Jei yra albumas, tai prie savo albumo pavadinimo yra visos funcijos parasytos, as spaudziu 'add photos' ir tada 'one file at a time' ar kažkaip panašiai smile.gif tuoj dar žvilgtelsiu... taip ir yra, bent jau aš taip keliu mirksiukas.gif
Bet atsirado dar keli albumai apie nuotakas ir rūbelius? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 18 sausio 2012 - 19:17
Kas sildotes dujomis?
Atsakyti