Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

QUOTE(Ritaram @ 2012 01 18, 19:05)
Jei yra albumas, tai prie savo albumo pavadinimo yra visos funcijos parasytos, as spaudziu 'add photos' ir tada 'one file at a time' ar kažkaip panašiai  smile.gif tuoj dar žvilgtelsiu... taip ir yra, bent jau aš taip keliu  mirksiukas.gif
Bet atsirado dar keli albumai apie nuotakas ir rūbelius?  rolleyes.gif

oi as cia viena pirmuju albuma susikuriau....as jau senas vilkas toj temoj biggrin.gif
aciu 4u.gif na va jau idejau savo miegamojo uzuolaidas dvieju spalvu 4u.gif

kokie dar albumai g.gif tuoj paveizesiu blush2.gif

nu kad nerandu g.gif
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2012 01 18, 19:41)
Kas sildotes dujomis?

mes kartais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurčik: 18 sausio 2012 - 20:01
QUOTE(jurčik @ 2012 01 18, 19:50)
oi as cia viena pirmuju albuma susikuriau....as jau senas vilkas toj temoj biggrin.gif
aciu 4u.gif na va jau idejau savo miegamojo uzuolaidas dvieju spalvu  4u.gif

kokie dar albumai g.gif tuoj paveizesiu blush2.gif

nu kad nerandu g.gif

Taip ir supratau 4u.gif

O tie albumai tai, kai iškart prisijungi, pats pirmasis langas į apačią žiūrėti reikėtų smile.gif

O užuolaidos, tai taip gražiau atrodo, kai iš dviejų pasiūtos, nes pas jus dar ir medžiagos skiriasi, nuotraukoje atrodo kaip pakvarkliavimai prie pagrindinės užuolaidos, pas mane truputį kitaip, abi medžiagos vienodos, tik spalvos skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 18 sausio 2012 - 20:55
QUOTE(jurčik @ 2012 01 18, 11:43)
o siaubeli doh.gif vasara 300 uz vandeni vien blink.gif kam jis apskrita para???man karsto vandens reikia tik vakare einant praustis ax.gif indus skalbia indaplove grindis valyt ir su saltu o kam tas karstas vanduo daugiau ax.gif

maniskis ir zada dabartiniam namukui deti saules baterija 4u.gif

Vat mes ir pradedam mastyt, kad kokio velnio sildom apskrita para, dabar tik reik nueit ir kazka uzprogramuot.
RITARAM, INDRUCIUK, PAS JUS DYZELIS VANDENI SILDO, VISA PARA??

QUOTE(rytorasa @ 2012 01 18, 12:07)
Mergaitės, kokio ilgio yra standartinė vonia?

Ziurint kokio standarto jusu ugiai biggrin.gif ?

QUOTE(smegenys @ 2012 01 18, 15:38)
dar negyvenam vidu isirenginejam, tiesiok jau teko ir dvieju aukstu name pries tai gyvent, ir bute ir kotedze, tai dabar vieno auksto namuka  pasistatem. Erdves megstam su vyru. man tai kaip tik jaukumo pojutis, kambariuose, tai pazeminom, kad silciau butu. biggrin.gif Statybas varom i prieki normaliu tempu, per vasara pavarem dezute, langus, vartus, duris, stoga, apsiskardinom, tai vidu ir tvarkom po truputi, tai ir realiai pasimato kur ko reikia. doh.gif

Tai koks dabar aukstis?

QUOTE(smegenys @ 2012 01 18, 15:57)
vau kaip smagu butu susimatyt ir gyvai mergickas pazint biggrin.gif

Tikrai smagu kai musu kuo daugiau susitinka, gyvai susipazysta drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 18, 20:05)
Bet atsirado dar keli albumai apie nuotakas ir rūbelius?  rolleyes.gif

Nieko nemaisai biggrin.gif ?

QUOTE(jurčik @ 2012 01 18, 20:50)
na va jau idejau savo miegamojo uzuolaidas dvieju spalvu  4u.gif

A cia nauji miegamojo baldai jau stovi? Labai fainuoliskas suolelis gale lovos ir taip tinka prie tos margos uzuolaidos, o ta vienspalve prie ko derinai g.gif ?? Nebent uzklotas turi tokios medziagos ar ka g.gif . Laikrodis netinka arba nedazlibinu koks jis ten tongue.gif . Dienine uzuolaida buciau kabinus sviesiai ruda/gelva prie margos medziagos sviesios dalies tinkancia ir prie sienu spalvos tinkancia.
Viskas man labai grazu, isskyrus ta vienspalve uzuolaida (ji grazi, bet gal netinka) ir laikrodis. Ir kilimukas koks fainuolis thumbup.gif
Tai nauji namai bus jau klasikiniai gal bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 18 sausio 2012 - 23:09
Dar buvom su MB siandien pas Asaraa, susipazinom gyvai drinks_cheers.gif . Patiko isnaudota erdve po laiptais, ten tulikas, labai protinga thumbup.gif . Grazios svetainej plyteles, labai siltas vaizdas wub.gif (taigi viskas priklauso nuo spalvos ax.gif ) ir tas virtuvej kvadratas ant lubu ir dar nudazytas sienu spalva wub.gif , nu man labai thumbup.gif

Labai smagu pazinti kuo daugiau jusu gyvai group.gif , taigi, merginos, aktyviau i meetus gathering.gif gathering.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zinote kur galima uzsisakyti zvyro uz zemiska kaina?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 19, 00:13)
Dar buvom su MB siandien pas Asaraa, susipazinom gyvai  drinks_cheers.gif . Patiko isnaudota erdve po laiptais, ten tulikas, labai protinga thumbup.gif . Grazios svetainej plyteles, labai siltas vaizdas wub.gif  (taigi viskas priklauso nuo spalvos ax.gif ) ir tas virtuvej kvadratas ant lubu ir dar nudazytas sienu spalva wub.gif , nu man labai  thumbup.gif

Labai smagu pazinti kuo daugiau jusu gyvai  group.gif , taigi, merginos, aktyviau i meetus  gathering.gif  gathering.gif

Tikrai malonu su visa seima jusu susipazinti, labai mieli ir silti zmoguciai wub.gif Dekui uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 19, 00:07)
Ziurint kokio standarto jusu ugiai  biggrin.gif ?

taigi aš klausiu koks yra standartas, o ne kokią vonią mums reikia pirkti.. biggrin.gif
O šiaip mes labai standartiniai, kalbant apie ūgius.. smile.gif

Ačiū visoms, atsakiusioms dėl standartinio ilgio vonių, nors atvirai sakant niekas nepaaiškėjo.. biggrin.gif Na pvz. butuose, kur būdavo vonios sudėtos, kokio jos ilgio?

Tai siaubėt/iat Ermitažą? Ką gero papirkot? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 19, 00:07)
Tai koks dabar aukstis?

taigi rašė, kad 2,5m... tongue.gif

Mes svetainėj netyčia lubas nusižeminom, tai man nelabai patinka.. Buvau nusižiūrėjusi tokių gražių šviestuvų, o dabar jų kabinti nebegalėsim, tai suku galvą, kokį šviestuvą kabinti.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 19 sausio 2012 - 08:31
Sveikos 4u.gif

QUOTE(rytorasa @ 2012 01 19, 10:30)
taigi aš klausiu koks yra standartas, o ne kokią vonią mums reikia pirkti..  biggrin.gif
O šiaip mes labai standartiniai, kalbant apie ūgius..  smile.gif

Ačiū visoms, atsakiusioms dėl standartinio ilgio vonių, nors atvirai sakant niekas nepaaiškėjo..  biggrin.gif

Vonių temoj buvo atsakymas, kad standartas yra 150 cm, o visi kiti ilgiai pasirinktiniai. O kodėl taip svarbu standartas, juk rinkames pagal save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 19, 09:34)
Sveikos  4u.gif
Vonių temoj buvo atsakymas, kad standartas yra 150 cm, o visi kiti ilgiai pasirinktiniai. O kodėl taip svarbu standartas, juk rinkames pagal save  blush2.gif

tai kažkaip susimąsčiau kokio ilgio vonią pirkti.. Mūsų ūgiai standartiniai, tai galvoju kokio ilgio standartinės vonios.. biggrin.gif Pamatavau pas save, kur dabar gyvenam, tai vonios ilgis 1,50m. Telpam, bet gal truputį ilgesnė nepamaišytų.. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Flokati antklodes? Kaip kokybė? Užsimaniau iš to puslapio , kur RK rodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 19, 10:58)
tai kažkaip susimąsčiau kokio ilgio vonią pirkti.. Mūsų ūgiai standartiniai, tai galvoju kokio ilgio standartinės vonios..  biggrin.gif Pamatavau pas save, kur dabar gyvenam, tai vonios ilgis 1,50m. Telpam, bet gal truputį ilgesnė nepamaišytų..  rolleyes.gif

Pati galvoju apie 160 cm, nes 150 cm kaip ir ankštoka, o 170 cm jau per ilga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 19, 10:06)
Pati galvoju apie 160 cm, nes 150 cm kaip ir ankštoka, o 170 cm jau per ilga  lotuliukas.gif

aha, ir aš galvoju, kad reikia 160cm imti.. rolleyes.gif
Atsakyti