QUOTE(jurčik @ 2012 01 18, 11:43)
o siaubeli

vasara 300 uz vandeni vien

kam jis apskrita para???man karsto vandens reikia tik vakare einant praustis

indus skalbia indaplove grindis valyt ir su saltu o kam tas karstas vanduo daugiau
maniskis ir zada dabartiniam namukui deti saules baterija
Vat mes ir pradedam mastyt, kad kokio velnio sildom apskrita para, dabar tik reik nueit ir kazka uzprogramuot.
RITARAM, INDRUCIUK, PAS JUS DYZELIS VANDENI SILDO, VISA PARA??
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 18, 12:07)
Mergaitės, kokio ilgio yra standartinė vonia?
Ziurint kokio standarto jusu ugiai

?
QUOTE(smegenys @ 2012 01 18, 15:38)
dar negyvenam vidu isirenginejam, tiesiok jau teko ir dvieju aukstu name pries tai gyvent, ir bute ir kotedze, tai dabar vieno auksto namuka pasistatem. Erdves megstam su vyru. man tai kaip tik jaukumo pojutis, kambariuose,
tai pazeminom, kad silciau butu.
Statybas varom i prieki normaliu tempu, per vasara pavarem dezute, langus, vartus, duris, stoga, apsiskardinom, tai vidu ir tvarkom po truputi, tai ir realiai pasimato kur ko reikia.
Tai koks dabar aukstis?
QUOTE(smegenys @ 2012 01 18, 15:57)
vau kaip smagu butu susimatyt ir gyvai mergickas pazint
Tikrai smagu kai musu kuo daugiau susitinka, gyvai susipazysta
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 18, 20:05)
Bet atsirado dar keli albumai apie nuotakas ir rūbelius?
Nieko nemaisai

?
QUOTE(jurčik @ 2012 01 18, 20:50)
na va jau idejau savo miegamojo uzuolaidas dvieju spalvu
A cia nauji miegamojo baldai jau stovi? Labai fainuoliskas suolelis gale lovos ir taip tinka prie tos margos uzuolaidos, o ta vienspalve prie ko derinai

?? Nebent uzklotas turi tokios medziagos ar ka

. Laikrodis netinka arba nedazlibinu koks jis ten

. Dienine uzuolaida buciau kabinus sviesiai ruda/gelva prie margos medziagos sviesios dalies tinkancia ir prie sienu spalvos tinkancia.
Viskas man labai grazu, isskyrus ta vienspalve uzuolaida (ji grazi, bet gal netinka) ir laikrodis. Ir kilimukas koks fainuolis
Tai nauji namai bus jau klasikiniai gal

?