Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

Mesciau pirmas keturias. g.gif

Sivakar maloniai nustebino Rasilaviciute, kaip ir praejusi sestadieni Vagelis. Siaip laikiau juos vienais is silpniausiu.
Elvina su queen daina man patiko, manau tiko jai ta daina. ax.gif

QUOTE(JolaManta @ 2012 05 08, 15:02)
Taip.... Jei lemiamas žodis bus žiūrovų, tai visko gali būti  biggrin.gif
Reikia keisti balsavimo tvarką  biggrin.gif

Tai jau taip. Tiesa sakant, mokytojai patys toki sprendima prieme - norejo kad ziurovui butu idomu ziureti, tad suporavo pradzioj po du viena silpna su stipriu, o dabar tie ziurovai jiems pa*iko. cool.gif Tikekimes kitais metais labiau apgalvos tokius ejimus. rolleyes.gif
Papildyta:
Sipaviciaus vietoje rinkciausi blondine

Papildyta:
Et, taip ir maniau kad Gabriele pasirinks. dry.gif
Papildyta:
Valio, Elvina lieka bigsmile.gif
Papildyta:
Nu aisku, kaip gi be Neringutes cool.gif Bet keista, kad ziurovai nepalaike Julijos...

Papildyta:
Gaila Monikos, mieliau buciau ja su Neringa pakeitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 13 gegužės 2012 - 21:05
Sveikos smile.gif sis sou patiko nuo pat pirmu laidu,tad ziuriu kiekv sekmadieni, tik jau tas ziurovu balsavimas eilini karta pakiso koja schmoll.gif manau reiktu kazkaip keisti ta balsavima,nes nesuprantu kokie zmones ten balsuoja, is kokiu gludumu islinde,kad visus geriausius ismeta, o tuos vidutiniokus palieka doh.gif as pati palaikau Julija ir nelabai matau siame sou jai konkurentes ax.gif
Atsakyti
ziuriu ir aš šitą šou, tik žiūrovų balsavimas doh.gif
šiandien patiko Neringa, Julija....kitu nelabai pamenu, biggrin.gif bet Elvina tai ne...balso visiskai neparode bent jau šita daina schmoll.gif
Ai dar Ieva patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 05 13, 22:05)
Sivakar maloniai nustebino Rasilaviciute, kaip ir praejusi sestadieni Vagelis. Siaip laikiau juos vienais is silpniausiu.

Gaila Monikos, mieliau buciau ja su Neringa pakeitus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei gerai pamenu tai buvo minėje, kad i finala kiekvienas mokytojas deleguos po 1 savo mokini.
Labai tikiuosi, kad taip ir bus, nes jei žiūrovai rinks doh.gif
Iš Violetos komandos finale matau Julija,
Iš Egidijaus? Gal Ieva?
Jurgis manau deleguos Berta
o Merūno net nepamenu kas ten yra
Atsakyti
Labiausiai šiandien patiko Julija, tikrai puikiai sudanaivo. Tačiau labai nepatinka, kad liko Gabrielė doh.gif galėjo geriau Sipavičius Milda Martinkėnaitę pasilikt, nors šiandien daina jei visiškai netiko, bet praeitus sykius ji dainavo puikiai.
Atsakyti
Man tai kažkaip nuo pat pradžių buvo justi Sipavičiaus simpatijos Gabrielei kaip ir Violetos Neringai. Laidos nemačiau, bet iš komentarų spėjo, jog jos abi tik savo mokytojų dėka žengia toliau, ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 05 13, 22:58)
Man tai kažkaip nuo pat pradžių buvo justi Sipavičiaus simpatijos Gabrielei kaip ir Violetos Neringai. Laidos nemačiau, bet iš komentarų spėjo, jog jos abi tik savo mokytojų dėka žengia toliau, ar taip?

Gabriele-taip, o Neringa toliau ziurovai prastume. Violetai siandien nebuvo pasirinkimo arba Julija palikti,arba ismesti.
Atsakyti
Papasakokit, kokiu principu atlikėjai paliekami ar išmetami, kas per taisyklės?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 05 13, 23:13)
Papasakokit, kokiu principu atlikėjai paliekami ar išmetami, kas per taisyklės?

siandien dainavo po 6 atlikejas 2 komandu, is 6- 3 toliau delegavo ziurovai ir 1- is likusiu 3- mokytojas. Lygiai tas pats ir pries savaite principas buvo. Kita savaite pasirodys visu 4 komandu dalyviai,t.y. islike 16,tik kokiu principu eis toliau,nezinau.
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 05 13, 21:08)
as pati palaikau Julija ir nelabai matau siame sou jai konkurentes  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet jei finale viską spręst paliks žiūrovams.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 14, 05:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Bet jei finale viską spręst paliks žiūrovams..  doh.gif

ir aš už Juliją, visada jos klausant kūnas pašiurpsta. vakar buvau tikra, kad jau kas kas, bet ją iš karto išrinks,, o čia blink.gif nu tai jei taip balsuoja žmonės, tai nugalėtojas jau aiškus, laimės Lukas doh.gif
Atsakyti