Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

Jau be tolimesnės kovos šiemet Juliją karūnuočiau wub.gif

fantastiškai pasirodė thumbup.gif
Įsivaizduoju, kokia energija turėjo sklisti, būnant vietoj wub.gif
Papildyta:
QUOTE(JolaManta @ 2012 05 20, 19:50)
O man kažkaip silpnokai Berta pasirodė...

aš tik sakau, kad iš tų pirmųjų tarpo jai vienai jaudulys balso nepradangino, ir klausos šonan nenunešė 4u.gif

Berta ir neturi labai galingo balso, tiesiog moka gražiai parodyti tokį, kokį turi, o ne rėkia, bile rėkt, kaip kai kurios kitos, pvz. - jau dainavusi Gabrielė
Papildyta:
vaje, kas čia per nesusipratimas g.gif
Kažkaip labai silpna likusi Jurgio ir Erikos komanda - Lukas, Deimantė...
Atsakyti
Kol kas Berta ir Julija man siandien sudainavo tobulai. 4u.gif

Lukas saunuolis su ritmu siandien susitvarke. smile.gif
Egle labai gerai pasirode.
Vagelis pupuliukas kaip visada. bis.gif
Papildyta:
Valerija truputi per daug rekia o per mazai dainiuoja, kaip jums? Tiek riksmo, kad kai kurios natos i sona gryba nupjauna. unsure.gif

Beje man labai keista dainuosena tiek pas Valerija tiek pas Gabriele, nezinau kaip tai pavadint, kai perejimas prie kitos natos su tokiu laipteliu dainuojamas, labai akivaizdziai nukopijuotas nuo siandien madingu uzsieniu zvaigzdziu, netgi kazkurios konkrecios zvaigzdes, neatsimenu konkreciai kokios. Bet cia tokia konkreti mada yra paaugline.
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2012 05 20, 21:00)

Kažkaip labai silpna likusi Jurgio ir Erikos komanda

Taip, Jurgio Erikos, kaip ir Meruno komandoj iskrito vieni stipriausiu uzpraeita karta... verysad.gif Praeita karta taip liudna nebuvo kaip uzpraeita... Baiba, Mantvydas, Indre, Rokas... Ypac man gaila Roko ir Mantvydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 20 gegužės 2012 - 20:39
Masciau kad finalas ne Lukui, bet jau geriau butu likes Lukas negu Vagelis. cry.gif
Papildyta:
Julija lieka, jeeee thumbup.gif
Atsakyti
Julija liko thumbup.gif tik jei dabar viska spres ziurovai ir toliau taip palaikoma bus Elvina,tai unsure.gif bet tikiuos kad Julija prasimus i ketvertuka. blush2.gif
gaila, Erikos mano ausiai ji stipresne nei Elvina. Ir geriau butu likusi kita Gabriele. Na ir Vagelis uzeme Valerijos vieta.
Julija, laikykis! smile.gif
Atsakyti
Tai kas lieka, kas krenta? Neturiu galimybės pamatyt, ne LT esu. Ką išsaugojo mokytojai?

Violeta, kaip supratau, Juliją. Nieko nuostabaus, jinai jos komandoje stipriausia
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 05 20, 22:18)
Tai kas lieka, kas krenta? Neturiu galimybės pamatyt, ne LT esu. Ką išsaugojo mokytojai?

Violeta, kaip supratau, Juliją. Nieko nuostabaus, jinai jos komandoje stipriausia

Žiūrovai paliko Ievą , Egidijus - Gabrielę Griciūtę.
Žiūrovai - Elviną, Violeta - Juliją.
Žiūrovai - Gabrielių Vagelį, Merūnas - Giedrę.
Žiūrovai - Deimantę, Didžiuliai - Bertą.

Atrodo nesumelavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 05 20, 22:18)

bet violeta ja visad gelbsti thumbup.gif
as nesuprantu kur ziurovai ziuro.
kaip julija jos niekad nerenka zmones, o kur "pjauna" pro sona ziurek balsuoja uz juos
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 05 20, 21:18)

Violetos komandoj liko Elvina (ziurovai) ir Julija (mokytoja).
Egidijaus - Ieva (ziurovai) ir Gabriele Griciute (mokytojas).
Meruno - Gabrielius (ziurovai) ir Giedre (mokytojas)
Erikos ir Jurgio- Deimante (ziurovai) ir Berta (mokytojai)
Atsakyti
Kadangi liko vienintelis vaikinas pupuliukas Gabrielius Vagelis, tai , manau, jis jaunų mergyčių dėka keliaus iki finalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdalgis @ 2012 05 20, 22:18)
gaila, Erikos mano ausiai ji stipresne nei Elvina. Ir geriau butu likusi kita Gabriele. Na ir Vagelis uzeme Valerijos vieta.

drinks_cheers.gif Ir aš taip manau smile.gif

O Giedrė man šiandien labai patiko, keista, kad Egidijus ją taip "nurašė", net apsiverkė vargšelė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolaManta: 20 gegužės 2012 - 21:52
eilinį kartą žiūrovų balsavimo nesupratau doh.gif Na, kodėl stipriausia projekto dalyvė kaskart išlieka tik dėl to, kad mokytoja ją ištempia doh.gif
Tikiuosi, kad kitą savaitę visi, palaikantys Juliją, susigriebs ir balsuos už ją, nes į Violetą vilčių dėt nebegalės..
Atsakyti
Aišku. Mokytojų balsavimai nenustebino, išskyrus Merūno. Jis pakeitė savo favoritę? Negi Valerija šiandien silpnokai pasirodė?
Atsakyti