Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

Vakar dar kartą nusivyliau kai kuriais balsuotojais (ne visais). Na kaip galėjo toliau praeiti Daugirdas, jei tiek Agnė, tiek ta pati Rūta, kuri Valinskų komandoje liko 4, dainuoja kur kas geriau?
Merūno komanda stipri. Gaila Rūtos ir Dainoto, bet juk tokios taisyklės ir visi negali patekti į finalą, turi kažkas iškristi.
Iš Katažinos komandos maniau, kad ir praeis ir Benas, bet po žiūrovų balsavimo viskas pasikeitė.
Ateinantį sekmadienį eisiu gyvai stebėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2014 12 22, 11:58)
Vakar dar kartą nusivyliau kai kuriais balsuotojais (ne visais). Na kaip galėjo toliau praeiti Daugirdas, jei tiek Agnė, tiek ta pati Rūta, kuri Valinskų komandoje liko 4, dainuoja kur kas geriau?
Merūno komanda stipri. Gaila Rūtos ir Dainoto, bet juk tokios taisyklės ir visi negali patekti į finalą, turi kažkas iškristi.
Iš Katažinos komandos maniau, kad ir praeis ir Benas, bet po žiūrovų balsavimo viskas pasikeitė.
Ateinantį sekmadienį eisiu gyvai stebėti thumbup.gif

O man Daugirdas labai patinka thumbup.gif dziaugiuosi kad praejo toliau.
O va Agne labai nepatinka g.gif Daunotas, beje, irgi.
Tad del skonio nesigincijama mirksiukas.gif matyt daugeliui patiko Daugirdas, tai ir uzbalsavo. Tik va Rutos irgi gaila,patiko ji man..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 22 gruodžio 2014 - 11:09
o as nesuprantu kaip gali kitos salies gyventojas/atstovas butu LIETUVOS balsu, as nieko pries kad ji dainuotu, bet jei isrinktu tai nezinau
Atsakyti
Bet tai kad čia ne naujiena, jog užsienietis dalyvauja tokiame projekte. Kitose šalyse, kiek teko domėtis, irgi tokių buvo, juk užsienio projektuose ir lietuviai dalyvauja. O vadinasi „Lietuvos balsas“, nes vyksta Lietuvoje.
Tik tiek, kad Samanta jau yra scenos profesionalė, ir kitiems dalyviams su ja varžytis sunku, nelabai lygios jėgos. Tam tai pritarčiau.
Atsakyti
As nieko pries Daugirda, tembras jo tikrai grazus, bet reikia pripazinti, kad nepavyksta jam koktbiskai sudainuoti jau kelinta laida.
Is viso man sitam etape nebepatinka susiskirstymas komandomis, galetu jau mesti visus i bendra katila ir leist tik ziurovams balsuoti.
Atsakyti
QUOTE(Chikaga @ 2014 12 25, 00:18)
Is viso man sitam etape nebepatinka susiskirstymas komandomis, galetu jau mesti visus i bendra katila ir leist tik ziurovams balsuoti.

Man tai kaip tik atrodo geriau, kai ir mokytojai balsuoja, nes kartais žiūrovai nubalsuoja ne už balsą, o už išvaizdą. Be to, projektas kuriamas pagal užsienį ir visose šalyse yra tokios taisyklės, tai nemanau, kad lietuviams būtų įmanoma jas keisti.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2014 12 25, 13:34)
Man tai kaip tik atrodo geriau, kai ir mokytojai balsuoja, nes kartais žiūrovai nubalsuoja ne už balsą, o už išvaizdą. Be to, projektas kuriamas pagal užsienį ir visose šalyse yra tokios taisyklės, tai nemanau, kad lietuviams būtų įmanoma jas keisti.

As cia pati sau papriestarausiu smile.gif, bet is kitos puses tikrai gerai, kad mokytojai balsuoja, nes jie vis gi visada is muzikines puses vertina, o ne pagal kokius nors kitus kriterijus (simpatiskas, seimyniskas, nuskriaustas ir pan.) Man tik nepatinka sioje sistemoje, kad kartais taip iseina, jog silpnesni lieka, o stipresni iskrenta.
Atsakyti
Visur yra uzkulisiai , kur vyksta visi tamsus dalykai.. Nei vienas projektas nera tikras, visur pazintys, pinigai ir t.t. Prisiminkime, kaip buvo isrinktas Rimiskis.. Reikejo , kad laimetu kaimietukas, ir LAIMEJO.. TELEVIZIJAI TADA REIKEJO BUTENT TOKIO NUGALETOJO..
Atsakyti
Gal žinote kokio dizainerio suknele buvo apsirengusi Katažina per finalą? Labai ačiū kas atsakysite 4u.gif
Atsakyti
Ar ziurite paskutines kovas? ax.gif
Atsakyti
aha, žiūrim biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrim žiūrim, norėčiau, kad Justina laimėtų ax.gif Agnė irgi patinka, bet jos dainavimo galimybės truputį ribotos, mano nuomone smile.gif
Atsakyti