Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

Ne, rodys rudenį, o gegužės 27 d. Palangoje tik vyks renginys, kurio metu bus pristatyti naujo sezono mokytojai ir dainuos buvę dalyviai. Ir jei teisingai suprantu, tai to renginio gal net nerodys per TV. rolleyes.gif
Kaip manot, kas bus mokytojai? Nes labai intriguojančiai reklamuoja, kad tikros Lietuvos superžvaigždės. Aš kažkaip galvoju, kad vėl bus Donatas... O kas dar pas mus renka pilnas sales? Gal kokia Butkutė? biggrin.gif
Atsakyti
Na va, atspėjau, kad bus Donatas ir Džordana biggrin.gif O Leono ir Ingos tikrai nesitikėjau.
Atsakyti

Kaip jums aklosios perklausos?

Atsakyti
Kaip tik galvojau, kad reikia atgaivinti temą biggrin.gif Na nieko, nieko, mokytojai man visai patinka, ir balsų tikrai yra gerų, tik toks pastebėjimas, kad dalyvauja labai daug merginų, pasižyminčių panašia dainavimo maniera.
Atsakyti
Man šiú metú Lietuvos balso dalyviai visi tokie stiprús atrodo smile.gif kas jūsú favoritas? Ką palaikot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2017 12 03, 18:20)
Man šiú metú Lietuvos balso dalyviai visi tokie stiprús atrodo  smile.gif kas jūsú favoritas? Ką palaikot?  4u.gif

Aš Moniką Mariją ir Kristiną smile.gif
Bet kaip greitai šįkart skelbia atrankas į naują sezoną, nors dar šitas nesibaigė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 04 gruodžio 2017 - 01:00
QUOTE(Juokutė @ 2017 12 03, 17:20)
Man šiú metú Lietuvos balso dalyviai visi tokie stiprús atrodo  smile.gif kas jūsú favoritas? Ką palaikot?  4u.gif

Kai buvo aklosios perklausos tikrai buvo daug stiprių dalyvių. Po to nustojau žiūrėt, nes šiais metais niekur neina pasižiūrėt pilnos laidos, nes lnk go nekelia, o kituose puslapiuose pilna virusų. Gal kas žinot kur galima pasižiūrėt online? Taigi nokautų ir dvikovų nežiūrėjau, bet prasidėjus finaliniams pasirodymams pamačiau youtube šios merginos pasirodymą ir sužavėjo. https://www.youtube....h?v=6tJr5MK31Uw
Nerealu wub.gif wub.gif Gaila, kad trūksta Donato komentaro po šio pasirodymo, nes matos jis buvo apstulbęs. Jau laukiu kito jos pasirodymo, nors aišku daug kas priklauso ir nuo dainos, tikiuosi Donatas nesugalvos duot kokios visiškai netinkančios dainos, kad ji "išeitų iš konforto zonos" kaip daro kiekvienais metais ir taip išmeta puikius atlikėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 06 gruodžio 2017 - 18:29
QUOTE(altomas23 @ 2017 12 06, 19:27)
Kai buvo aklosios perklausos tikrai buvo daug stiprių dalyvių. Po to nustojau žiūrėt, nes šiais metais niekur neina pasižiūrėt pilnos laidos, nes lnk go nekelia, o kituose puslapiuose pilna virusų. Gal kas žinot kur galima pasižiūrėt online? Taigi nokautų ir dvikovų nežiūrėjau, bet prasidėjus finaliniams pasirodymams pamačiau youtube šios merginos pasirodymą ir sužavėjo. https://www.youtube....h?v=6tJr5MK31Uw
Nerealu wub.gif  wub.gif  Gaila, kad trūksta Donato komentaro po šio pasirodymo, nes matos jis buvo apstulbęs. Jau laukiu kito jos pasirodymo, nors aišku daug kas priklauso ir nuo dainos, tikiuosi Donatas nesugalvos duot kokios visiškai netinkančios dainos, kad ji "išeitų iš konforto zonos" kaip daro kiekvienais metais ir taip išmeta puikius atlikėjus.

Bet kad man atrodo dabar dalyviai jau patys turi laisvę rinktis dainas, o mokytojai turi tik patariamąjį žodį. Bent jau anksčiau taip būdavo, kad per dvikovas dainas rinkdavo mokytojai, o per finalines kovas patys dalyviai.
Jeigu turite Linkomanijos anketą, ten yra įkeltos laidos.
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2017 12 06, 19:27)
Nerealu wub.gif  wub.gif  Gaila, kad trūksta Donato komentaro po šio pasirodymo, nes matos jis buvo apstulbęs. Jau laukiu kito jos pasirodymo, nors aišku daug kas priklauso ir nuo dainos, tikiuosi Donatas nesugalvos duot kokios visiškai netinkančios dainos, kad ji "išeitų iš konforto zonos" kaip daro kiekvienais metais ir taip išmeta puikius atlikėjus.

Man ji irgi nereali! O jau Petras wub.gif
Atsakyti
O kaip jums nauja balsavimo tvarka ir sofkutės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2017 12 09, 21:42)
O kaip jums nauja balsavimo tvarka ir sofkutės?  biggrin.gif

Sofkutės tai gal visai ir nieko dėl intrigos, bet pastebėjau, kad balsavimo laikas už dalyvius nevienodas, tai manau nelabai sąžininga.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2017 12 18, 19:31)
Sofkutės tai gal visai ir nieko dėl intrigos, bet pastebėjau, kad balsavimo laikas už dalyvius nevienodas, tai manau nelabai sąžininga.

Geras pastebėjimas, net nepagalvojau apie tai rolleyes.gif
Atsakyti