Kaip manot, kas bus mokytojai? Nes labai intriguojančiai reklamuoja, kad tikros Lietuvos superžvaigždės. Aš kažkaip galvoju, kad vėl bus Donatas... O kas dar pas mus renka pilnas sales? Gal kokia Butkutė?
Ne, rodys rudenį, o gegužės 27 d. Palangoje tik vyks renginys, kurio metu bus pristatyti naujo sezono mokytojai ir dainuos buvę dalyviai. Ir jei teisingai suprantu, tai to renginio gal net nerodys per TV.
Kaip manot, kas bus mokytojai? Nes labai intriguojančiai reklamuoja, kad tikros Lietuvos superžvaigždės. Aš kažkaip galvoju, kad vėl bus Donatas... O kas dar pas mus renka pilnas sales? Gal kokia Butkutė?
Kaip jums aklosios perklausos?
Man šiú metú Lietuvos balso dalyviai visi tokie stiprús atrodo
kas jūsú favoritas? Ką palaikot?
QUOTE(Juokutė @ 2017 12 03, 18:20)
Aš Moniką Mariją ir Kristiną
Bet kaip greitai šįkart skelbia atrankas į naują sezoną, nors dar šitas nesibaigė.
QUOTE(Juokutė @ 2017 12 03, 17:20)
Kai buvo aklosios perklausos tikrai buvo daug stiprių dalyvių. Po to nustojau žiūrėt, nes šiais metais niekur neina pasižiūrėt pilnos laidos, nes lnk go nekelia, o kituose puslapiuose pilna virusų. Gal kas žinot kur galima pasižiūrėt online? Taigi nokautų ir dvikovų nežiūrėjau, bet prasidėjus finaliniams pasirodymams pamačiau youtube šios merginos pasirodymą ir sužavėjo. https://www.youtube....h?v=6tJr5MK31Uw
Nerealu
QUOTE(altomas23 @ 2017 12 06, 19:27)
Kai buvo aklosios perklausos tikrai buvo daug stiprių dalyvių. Po to nustojau žiūrėt, nes šiais metais niekur neina pasižiūrėt pilnos laidos, nes lnk go nekelia, o kituose puslapiuose pilna virusų. Gal kas žinot kur galima pasižiūrėt online? Taigi nokautų ir dvikovų nežiūrėjau, bet prasidėjus finaliniams pasirodymams pamačiau youtube šios merginos pasirodymą ir sužavėjo. https://www.youtube....h?v=6tJr5MK31Uw
Nerealu
Gaila, kad trūksta Donato komentaro po šio pasirodymo, nes matos jis buvo apstulbęs. Jau laukiu kito jos pasirodymo, nors aišku daug kas priklauso ir nuo dainos, tikiuosi Donatas nesugalvos duot kokios visiškai netinkančios dainos, kad ji "išeitų iš konforto zonos" kaip daro kiekvienais metais ir taip išmeta puikius atlikėjus.
Nerealu
Bet kad man atrodo dabar dalyviai jau patys turi laisvę rinktis dainas, o mokytojai turi tik patariamąjį žodį. Bent jau anksčiau taip būdavo, kad per dvikovas dainas rinkdavo mokytojai, o per finalines kovas patys dalyviai.
Jeigu turite Linkomanijos anketą, ten yra įkeltos laidos.
QUOTE(altomas23 @ 2017 12 06, 19:27)
Nerealu
Gaila, kad trūksta Donato komentaro po šio pasirodymo, nes matos jis buvo apstulbęs. Jau laukiu kito jos pasirodymo, nors aišku daug kas priklauso ir nuo dainos, tikiuosi Donatas nesugalvos duot kokios visiškai netinkančios dainos, kad ji "išeitų iš konforto zonos" kaip daro kiekvienais metais ir taip išmeta puikius atlikėjus.
Nerealu
Man ji irgi nereali! O jau Petras
O kaip jums nauja balsavimo tvarka ir sofkutės?
QUOTE(Juokutė @ 2017 12 09, 21:42)
Sofkutės tai gal visai ir nieko dėl intrigos, bet pastebėjau, kad balsavimo laikas už dalyvius nevienodas, tai manau nelabai sąžininga.
QUOTE(Jol @ 2017 12 18, 19:31)
Sofkutės tai gal visai ir nieko dėl intrigos, bet pastebėjau, kad balsavimo laikas už dalyvius nevienodas, tai manau nelabai sąžininga.
Geras pastebėjimas, net nepagalvojau apie tai