Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 01 15, 16:09)
Labuka  4u.gif

As keliauju i darbuka  schmoll.gif  Bet atitirbu ir savaitele neplanuotu atostogu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Treciadieniui jau suplanuota kelione i Bristol'i  ax.gif

Geros dieneles  4u.gif

Bristoli esu buvusi 4u.gif
as po hipo doh.gif , i darba nereikia atrodo galeciau miegoti dar ir miegoti,nuo 6 ryto prie kompo, ir dar sapnu visokiu prisapnavau smile.gif
geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif visos kazkur uzsikonservavusios, ziema atejo, kiba senius besmegenius lipdot 4u.gif
vakar atsikeliau su 9.2, laiminga buvau, siandien reikia i darba, isitempus visa cukrus automatiskai 14 doh.gif
kaip nuotaikos pirmadienio ryta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 16, 10:32)
Laba ryta 4u.gif  visos kazkur uzsikonservavusios, ziema atejo, kiba senius besmegenius lipdot 4u.gif
vakar atsikeliau su 9.2, laiminga buvau, siandien reikia i darba, isitempus visa cukrus automatiskai 14 doh.gif
kaip nuotaikos pirmadienio ryta? smile.gif

labai liuks :)atsikeliau su 4,4, koses prikirtau ir laiminga smile.gif

oi labas rytas smile.gif
nors ziema atejo,tai laimes vaikui bet ne man, nemegstu as ziemos, nemegstu jos salciu sad.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif ,
prisiduodu ir aš- vakar ryte 6,1, šiandien- 5,1 thumbup.gif . Dar popietinį sutvarkyt ir būsiu apsigerbusi biggrin.gif
Vakar ėjom su vaikais pačiuožinėt- lakstė kaip kokie pingvinai žemyn nosimi nuo kalnelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 16, 09:32)
visos kazkur uzsikonservavusios

Dirbam, mažulka. Man šeštadienį renginys, nepėju niekur, ple cool.gif
Atsakyti
Labuka,

QUOTE(rasiux- @ 2012 01 16, 09:03)
Labuka  4u.gif ,
prisiduodu ir aš- vakar ryte 6,1, šiandien- 5,1  thumbup.gif . Dar popietinį sutvarkyt ir būsiu apsigerbusi  biggrin.gif

kaip as tamstelei baltai pavydziu blush2.gif

Vakar i lova ilindau su 7.8, o siryt atsikeliau su 9.7mmol doh.gif g.gif doh.gif Ir vel is oro sukilo. Vakariene valgiau apie 6. O i lova lindau po 1. Nieko nesuprantu doh.gif doh.gif doh.gif Gerai, kad uz menesiuko keliauju pas endo, ziuresim ka sakys g.gif

Inge
ar patiko Bristol'is? Nes as penktadieni vakare ziurejau filma filmuota ten. Ir labai patiko mazos gatveles(primine Barcelon'a). O kadangi atostogos, tai galvoju reiktu neukeliauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 01 16, 17:08)
Labuka,
kaip as tamstelei baltai pavydziu  blush2.gif

Inge[/b] ar patiko Bristol'is? Nes as penktadieni vakare ziurejau filma filmuota ten. Ir labai patiko mazos gatveles(primine Barcelon'a). O kadangi atostogos, tai galvoju reiktu neukeliauti  ax.gif

man tos gatveles per siauros, ir namas prie namo:)siaip patiko, as ten vasara buvau.
Kamillota labai graziai atrodai, visa kudute, tik pilvukas matosi:) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu kų, šiandien vos nenusivarčiau - drebanto kad užėjo doh.gif Tai gerai, kad pardoj buvau, tai tiesiu taikymu į saldainių skyrių. Kaip išėjau iš pardos, mažai pamenu, ale kad kojas dėliojau baisiai ir mąsčiau - o kaip atrodau iš šono??? doh.gif - prisimenu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 16, 20:22)
Nu kų, šiandien vos nenusivarčiau - drebanto kad užėjo doh.gif Tai gerai, kad pardoj buvau, tai tiesiu taikymu į saldainių skyrių. Kaip išėjau iš pardos, mažai pamenu, ale kad kojas dėliojau baisiai ir mąsčiau - o kaip atrodau iš šono??? doh.gif - prisimenu  cool.gif

hahaha, tai koks tau cukrus buvo? kai grizai?
Atsakyti
Nebematavau jau net kai grįžau irnesakyk.gif Saują saldainių pasigavau ir beveik visus sumaumojau mašinoj doh.gif Ale skanūs, rupkės papuolė - grynas juodas šokoladas su alkaguoliniu čikaladiniu Rygos balzamo įdaru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 01 16, 17:43)

Kamillota labai graziai atrodai, visa kudute, tik pilvukas matosi:) 4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 16, 19:22)
Nu kų, šiandien vos nenusivarčiau - drebanto kad užėjo doh.gif Tai gerai, kad pardoj buvau, tai tiesiu taikymu į saldainių skyrių. Kaip išėjau iš pardos, mažai pamenu, ale kad kojas dėliojau baisiai ir mąsčiau - o kaip atrodau iš šono??? doh.gif - prisimenu  cool.gif

Buvo ir man praeita savaite, kad juodoti akyse pradejo pardej doh.gif ale, as prie saldainiu neinu schmoll.gif einu prie sulciu ir atsidarau ir geriu pacioj pardej, po to uz tuscia pakeli kasoj susimoku lotuliukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
apie drebanto (patinka man toks pavadinimas) biggrin.gif tai viena karta hipo kai buvo, tai su masina i kitos masinos subine ivairavau doh.gif nes pati nesuvokiau ko man cia taip blogai kelias matosi, viena aki primerkus geriau matau, abi atmerktos kelias dvigubinasi, niu ir pyliau prie sviesoforo, aciu D viskas laimingai baigesi, be traumu, be policijos...
Atsakyti