Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Aš tai porą kartų vos nuo kelio nenušokau ir į bordiūrą variau doh.gif , bet tada man cukrus aukštas buvo, nes su žemu jau vairuot nedrįstu. Vyras sakė, jei dar pasikartos- mašinos nebegausiu. Nu bet negi aš jam viską pasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 16, 22:29)
Aš tai porą kartų vos nuo kelio nenušokau ir į bordiūrą variau  doh.gif , bet tada man cukrus aukštas buvo, nes su žemu jau vairuot nedrįstu. Vyras sakė, jei dar pasikartos- mašinos nebegausiu. Nu bet negi aš jam viską pasakosiu  smile.gif

o as pikta bunu, kai cukrus nukrenta, ir galiu gincytis iki nukritimo biggrin.gif , dukra tada sako, mama tau cukrus krenta smile.gif nakty vel kitaip pajauciu.
Atsakyti
as kai hipuoju dienom, tai verkt labai noriu, o naktim atrodo, kad kaip kokia dvasia virs kambario skraidau doh.gif doh.gif doh.gif va ir sianakt hipavau, tai kazkodel Aliaskoj su proteviais kalbet pradejau, nu absurdas kazkoks doh.gif doh.gif doh.gif
o kai hipuoju tai masina is tolo aplenkiu, net nedristu variklio uzvest, o aukstas man vairavimui jokios itakos nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 16, 19:37)
Nebematavau jau net kai grįžau irnesakyk.gif Saują saldainių pasigavau ir beveik visus sumaumojau mašinoj  doh.gif Ale skanūs, rupkės papuolė - grynas juodas šokoladas su alkaguoliniu čikaladiniu Rygos balzamo įdaru  lotuliukas.gif

Aina sau su tais hipavimais, gali nugriūt ir voliotis niekas neprieis. Aš besilaukdama telefono būdelėj išsiskėčiau. Pilvas ant nosies lipa, visa graž su sukne, matau diedas stovi ir žiūri, o aš nė sumykt nebsugebu. Bliamba bišk praėjo, kai čiužinau namo. Ir gėda ir siutas ima doh.gif
Tepaluota, bet prie tokių neblogų saldainiu pripuoliai. Privariai rygos balzamo ir iškart prie vairo lotuliukas.gif
Vsio maniškis baigė draugaut su Baltrušaitiene, parašė šeimos gyd. atsakymą. Dabar tas Basalis visai nieko, kai padalino į dvi dalis. Bereikia susikontroliuot pagal save vienetus, nes labai jau dažnai hipuoja. Vakar nuėjo miegot su 4,6 dar pora bambonkiu sučiulpė. Reikia vakarais trumpa mažiau leistis, nes po 10 v. per daug. O kai jam nukrenta, sakė savijauta kaip temperatūros turėtu, pradeda kaulus laužyt, šaltis krečia, rankos kaip pas degradavusi dreba ir nubalsta kaip drobė cool.gif
Atsakyti
man po stipraus hipo labai skauda galva,idomu cia visiems taip,ar tik man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 01 17, 13:28)
man po stipraus hipo labai skauda galva,idomu cia visiems taip,ar tik man  blush2.gif

jeigu jau labai stipri hipo tai man skauda, dar buna kad net ir pykina siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 17, 13:37)
jeigu jau labai stipri hipo tai man skauda, dar buna kad net ir pykina siek tiek smile.gif

Mane irgi pykina, jei stiprus hipo, ir kvepuoti buna labai sunku doh.gif Lyg oro truktu doh.gif
Atsakyti
man tai žandikaulius skauda, nes smarkiai valgau biggrin.gif O šiaip po hipo beveik visada skauda galvą, nes kai staigiai užsikeli cukrų tai mosteli per galvelę.
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 01 17, 13:28)
man po stipraus hipo labai skauda galva,idomu cia visiems taip,ar tik man  blush2.gif

buna ir man, jei tas hipo naktinis buna, tai kita diena puse dienos vaikstau kai trenkta su slapiu maisu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 01 17, 11:28)

o as net nezinau, kas yra galvos skausmas irnesakyk.gif

Man kai buna hipo, tik silpna darosi. Tik norisi prisest ar prigulti blush2.gif
Atsakyti
O mano cukrus 15mmol doh.gif na ir prisirijau doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 17, 15:21)
O mano cukrus 15mmol  doh.gif na ir prisirijau  doh.gif  blink.gif  verysad.gif

console.gif
Atsakyti