Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(oksy @ 2012 01 05, 09:04)
sako negi aš turiu endo sakyt kad man tie netinka, ana gi mato pagal skaičius.

Oksy, aš tau seniai sakiau neiti pas Baltrušaitienę. Tegu eina pas Sirutavičienę ar kitą endo. Be to, insulinus gali išrašyt šeimos gydytojas, tegu prašo senojo. Baltrušaitienė įsitikinusi savo teisumu, ji net negirdi, kas jai sakoma ir jei tau netinka tai, ką ji sako, tai tu esi durnas. Išvartys taip, kad jis nežiūri, ką valgo ir tiek. Ne organizmas kaltas, ne vaistai, o tu doh.gif
QUOTE(oksy @ 2012 01 05, 09:04)
brangioji poni esi pervargus... 4u.gif

Nesiginčysiu šiuom kartu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 05, 11:15)
Oksy, aš tau seniai sakiau neiti pas Baltrušaitienę. Tegu eina pas Sirutavičienę ar kitą endo. Be to, insulinus gali išrašyt šeimos gydytojas, tegu prašo senojo. Baltrušaitienė įsitikinusi savo teisumu, ji net negirdi, kas jai sakoma ir jei tau netinka tai, ką ji sako, tai tu esi durnas. Išvartys taip, kad jis nežiūri, ką valgo ir tiek. Ne organizmas kaltas, ne vaistai, o tu  doh.gif

Nesiginčysiu šiuom kartu  rolleyes.gif

Sutinku Tepaluota, ale žinok anos nelabai nori prisiimti pas save viena nuo kitos ligonius. O kad negirdi tai aš senai žinau, kai pradėju aiškintis dėl vienetų insulino, ta pradėjo šaukt "ar nesuprantat ką aš jum sakau - basalis veikia 24 val." Ir jai dzin kad kai cukrus mažas vistiek 20 v. turi leistis doh.gif
Reik bandyt priregistruot pas Sirutavičiene.
Apsurdas pas Sirutavičene ir Balkiene iki kovo 29 d. nėra talonu. Reiks sakyt kad gražintu ankstesni insulina ir tempt laiką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 05 sausio 2012 - 11:00
Ji durnė. Daugiau neturiu ką apie ją pasakyt. Kai atėjau pasikonsultuot dėl insulino rezistencijos (o ėjau privačiai ir mokėjau babkes doh.gif ), man įpašė II tipo CD ir liepė gert Metforminą doh.gif Aš jai aiškinu, kad insulinas neveikia, kad varausi arkliškas dozes ir svoris kyla kaip ant mielių, o ji man aiškina, kad nemoku gyvent doh.gif Pasirodo, tiek laiko mokėjauu, o dabar - pyst, nebemoku mad.gif
Atsakyti
ale pagerinti daktarai pas jus doh.gif
Atsakyti
As va atsikeliau su 19, o atrodo su normaliu nuejau miegot, jomajo... niu vakar klinikose susirinkau lapukus tyrimams, jauciu savaitei laiko kabinsiu ta aparata, kur be parstojo ccukru matuoja, ziuresiu, kas cia daros:) o siaip tai nuotaikos nera, sedziu isplerus ir tiek:)
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 04, 20:15)
Ir negalvok, kad čia mes kokios senienos susirinkę, čia už Jauniutę tik dvi ir tik keliais metais vyresnės yra  cool.gif

Yra, yra biškį ir senesnių- aš už Jauniutę visais 7 "senesnė" blush2.gif .
O aš atsikėliau visa sutinus doh.gif - cukrus ne kosminis- 11 ryte buvo (vakare patingėjau eit ilgo pasikeist asmpulę, tai tik pusę višta tesusileidau doh.gif ), bet tie bulvių maišai paakiuose jau nervina...
P.S.- ačiū Tepaluotai už gerą schemą- jau taip nebegrybauju su cukrais, tik jei apsižioplinu nepasimatuot laiku cukraus tai kartais pamažinu ar padauginu trumpo.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 05, 09:15)
Visas tris dienas variau po 10val. per dieną, maž pavargau  unsure.gif

Brangioji as varau po 14 valandu 4u.gif ,zinok ir ipratau,ir visai patinka man tas tempas(kartais) ,visi isizioje, kad as taip pajegiu lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=rasiux-,2012 01 05, 15:40]
Yra, yra biškį ir senesnių- aš už Jauniutę visais 7 "senesnė" blush2.gif .
as uz Jauniute gal koki 16 metu senesne lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va skaičiuojate kas senesnis ir protingesnis bigsmile.gif lotuliukas.gif
Aš pabūsiu neutrali šiuo klausimu tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 05, 19:53)
Nu va skaičiuojate kas senesnis ir protingesnis  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Aš pabūsiu neutrali šiuo klausimu tongue.gif  ax.gif

Apie protingasias kalbos nebuvo dar lotuliukas.gif , aktualu kas ploniausia ir seniausia biggrin.gif
Atsakyti
Apie plonumus prašom čia nekalbėt- taip sakant "nesyp mne sol na ranu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Labryta 4u.gif

Noooriu kavos taip anksti atsikelus lotuliukas.gif

Cukrus 13.3mmol. Bet galvojau,kad bus blogiau po naktinio hipo. Atsibudau pirma valanda su 1.6mmol doh.gif

Tiesa, vakar kai susileidau naktini, zemiau adatos durio issoko guziukas, o siandien ziuriu pamelynavo g.gif Cia kazin kas, nuo ko, su kuo ir kaip g.gif Apsvieskit prasau mane nemoksa blush2.gif

Gero penktadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 01 06, 08:54)
Cukrus 13.3mmol.

Dūdki irnesakyk.gif Mano vakar 22 buvo (todėl ir sukosi ratai), šiandien 15 doh.gif
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 01 06, 08:54)
Apsvieskit prasau mane nemoksa  blush2.gif

Gal skubėjai, gal biškutį nepataikei, gal kietesnė vieta pasitaikė, neišsivaikščiojo vaistai, todėl ir cukrus ryte aukštesnis mirksiukas.gif Bus dar daug tokių kartų. Šiaip aš visada stengiuosi pamasažiuoti po susileidimo tą vietą - ir insulinas greičiai išsivaikšto, ir mėlynių tikimybė mažesnė.
Atsakyti