Ir ką susekei?

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 07, 10:50)
nakciai truksta ilgalaikio, palengva neskubedamas nuo 7 mmol 7 ryto jau buvo pakile iki 11 mmol, siandien 2 vnt bandysiu didinti

QUOTE(alenka @ 2012 01 07, 16:02)
Turiu klausimuką.
Ar sergant pirmojo tipo diabetu žmonės priauga svorio? Mano draugė pažysta vieną moterį, kuri nuo insulino priaugo laaaabai daug svorio.
Ar sergant pirmojo tipo diabetu žmonės priauga svorio? Mano draugė pažysta vieną moterį, kuri nuo insulino priaugo laaaabai daug svorio.
cia kai rezistencija insulinui kyla taip buna, be galo daug leidi, jis neveikia kaip reikia, o svoris soka kaip ant mieliu man rodos taip yra

Papildyta:
QUOTE(alenka @ 2012 01 07, 16:02)
Man gydytojai sakė, kad pirmasis tipas tuo ir skiriasi nuo antrojo, kad svorio nepriaugama.
Jeigu liga tinkamai sureguliuota, laikomasi mitybos rezimo, neisivysto rezistencija insulinui, nera kokiu nors pvz skydliaukes problemu tada taip, bet gyvenime visko buna

QUOTE(jauniute @ 2012 01 07, 15:06)
cia kai rezistencija insulinui kyla taip buna, be galo daug leidi, jis neveikia kaip reikia, o svoris soka kaip ant mieliu man rodos taip yra 
Papildyta:
Jeigu liga tinkamai sureguliuota, laikomasi mitybos rezimo, neisivysto rezistencija insulinui, nera kokiu nors pvz skydliaukes problemu tada taip, bet gyvenime visko buna

Papildyta:

o siaubas...
QUOTE(alenka @ 2012 01 07, 15:02)
Ar sergant pirmojo tipo diabetu žmonės priauga svorio?
Priauga. Jauniute paaiškino teisingai. Kai dingo Actrapidas, aš pradėjau leistis Novorapidą ir man jis visiškai netiko

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 07, 15:58)
Priauga. Jauniute paaiškino teisingai. Kai dingo Actrapidas, aš pradėjau leistis Novorapidą ir man jis visiškai netiko
Itogo - priaugau apie 20kg ir dabar esu stora kaip karvė 

Tai reiskia, kad viskas priklauso nuo to, ar tinka insulinas, ar ne. Nors mityba gali buti sutvarkyta, bet svoris gali augti.

As leidziuosi Novorapid (jau mazdaug 3 sav.), svorio nepriaugau... Man butu kosmaras, jeigu priaugciau svorio.

Slitka, bet mano cukrai kosmosiniai buvo - leisdavausi po 26vv vietoje 10-12vv

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 07, 18:32)
niu tu minejai, kad neveikdavo, uztai sakau, kad kiekvienam skirtingai, nes man Novorapid svoriui itakos insulinas tikrai neturejo
QUOTE(slitka @ 2012 01 07, 17:15)
... o kaip tik ziurint mityba ir sportuojant man svoris tik krito...
Slitka, o kokiu sportu uzsiimi? As visa gyvenima nesportavau, nes reikalo nemaciau, laikiau save visiskai sveika

Tai va, idomu, koks sportas tiktu? Galvoju apie joga (bet cia turbut butu labiau nusiraminimui???) ir apie sokius (problema - nerandu partnerio

QUOTE(alenka @ 2012 01 07, 19:53)
Slitka, o kokiu sportu uzsiimi? As visa gyvenima nesportavau, nes reikalo nemaciau, laikiau save visiskai sveika
O dabar reikia sporto (man tai tingisi, bet gydytojai patare
)
Tai va, idomu, koks sportas tiktu? Galvoju apie joga (bet cia turbut butu labiau nusiraminimui???) ir apie sokius (problema - nerandu partnerio

niu jop tararai...niu as jau invalidziu invalide tikrai nesijauciu, ir esu sveika tik kad leidziuos vaistus, ir niekad saves nelaikiau ligone....ir sportuoju, ir keliauju, ir jaunystej parom tusindavausi (su vaistais kiseneje) , nepyk mazute jei nori tokia but t.y. jaustis nesveika ,tai ir buk ir griausk save kad susirgai, kaltink visa pasauli, bet nuo to tau gyvenimas nepalengves.....
sportuoju puses savo gyvenimo:labai senai lankiau viena lauko tenisa, treniruoklius lankiau, su