QUOTE(Bambiniene @ 2012 03 03, 19:21)
Sveikos,pasidalinsiu sena patirtimi: po antro vaiko gimimo isidejau mirena , atidraugavau 5m ir nsprendziau kad noriu pagranduko. Iseme man ja ir pradejom gaminti pagranduka... pirmi vaiaki atsirado galima sakyti nuo minties kad gal reikia, deja po miremos isemimo praejo metai pakol uzkibo, nors visa ta laika saziningai skaiciavausi kada ovuliacija, kada galima lengviausiai uzkipti
Gimus pupai po 6 men isidejau vel mirena nors maitinau. Pienas nedingo, nesumazejo, atmaitinau iki 2m ir buvau saugi del netyciuku ir neturejau jokiu nepatogumu del sirgimu.
Daba vel stuktelejo 5m kai reik pakeisti i nauja ir kad ir kiek mastau alternatyvas bet nieko patogesnio nesugalvoju, nei del sveikatos, nei del saugumo nei del kainos. ( pamirsau pamineti pas mane jaunysteje budavo labai sunkios ir skausmingos mmm, net pagimdzius nepalengvejo. mirenos draugystes metu as pamirsau kas tai yra, uztenka til alldays iklotelio porai dienu del patepliojimo, nei skausmu, nei plaukimo nei nuotaiku kaitu )
Idealu, patogu...rekomenduoju

Daba vel stuktelejo 5m kai reik pakeisti i nauja ir kad ir kiek mastau alternatyvas bet nieko patogesnio nesugalvoju, nei del sveikatos, nei del saugumo nei del kainos. ( pamirsau pamineti pas mane jaunysteje budavo labai sunkios ir skausmingos mmm, net pagimdzius nepalengvejo. mirenos draugystes metu as pamirsau kas tai yra, uztenka til alldays iklotelio porai dienu del patepliojimo, nei skausmu, nei plaukimo nei nuotaiku kaitu )
Idealu, patogu...rekomenduoju
kaip smagu, kad bent kažkas pasisako už Mireną, nes paskaičius forumą darosi ir baisu ja dėtis