Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Bambiniene @ 2012 03 03, 19:21)
Sveikos,pasidalinsiu sena patirtimi: po antro vaiko gimimo isidejau mirena , atidraugavau 5m ir nsprendziau kad noriu pagranduko. Iseme man ja ir pradejom gaminti pagranduka... pirmi vaiaki atsirado galima sakyti nuo minties kad gal reikia, deja po miremos isemimo praejo metai pakol uzkibo, nors visa ta laika saziningai skaiciavausi kada ovuliacija, kada galima lengviausiai uzkipti wink.gif Gimus pupai po 6 men isidejau vel mirena nors maitinau. Pienas nedingo, nesumazejo, atmaitinau iki 2m  ir buvau saugi del netyciuku ir neturejau jokiu nepatogumu del sirgimu.
Daba vel stuktelejo 5m kai reik pakeisti i nauja ir kad ir kiek mastau alternatyvas bet nieko patogesnio nesugalvoju, nei del sveikatos, nei del saugumo nei del kainos. ( pamirsau pamineti pas mane jaunysteje budavo labai sunkios ir skausmingos mmm, net pagimdzius nepalengvejo. mirenos draugystes metu as pamirsau kas tai yra, uztenka til alldays iklotelio porai dienu  del patepliojimo, nei skausmu, nei plaukimo nei nuotaiku kaitu )
Idealu, patogu...rekomenduoju

kaip smagu, kad bent kažkas pasisako už Mireną, nes paskaičius forumą darosi ir baisu ja dėtis smile.gif Manau čia dauguma rašo tik su bedom, kam kažkas su ja netiko, o kam viskas liuks, tai mažai ir žiūri bei rašo, o gaila... g.gif
Atsakyti
Aš rašiau tik pozityviai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, na as ir busiu is tu nedaugumos kurios eina uz mirena smile.gif turiu ja 4.5 metu, jau greit ims ja lauk...o gaila, nesinori su ja skirtis. Pries ja idedant mmm buvo laaabai skausmingos ir laaaabai gausios, sirgdavau po 10-11dienu, siaubas kazkoks budavo, o po mirenos idejimo dar pirmus metus sirgau, o po to viskas dingo thumbup.gif kartas nuo karto pateplioja, bet ir tai laaabai retai. Tai va as uz mirena 4u.gif
Atsakyti
Teigiamų nuomonių vedina šiandien keliauju įsidėti Mirenos biggrin.gif ...
Labai tikiuosi,kad man ji tiks ir patiks...
Mirena nusipirkau iš Camelijos vaistinės už 363,24 Lt. Kaip kam pasakiau,tai sakė čia labai labai pasisekė gauti už tokią kainą...
Įdomu,kiek kainuos įdėjimas,dėsiuos privačiai...
Paskui turbūt po kažkiek laiko reikės eiti pasitikrinti?

Ir žinoma lauksiu,kada pilnumoj galėsim su vyru naudotis spiralės teikiama nauda biggrin.gif ...
Kažkaip bijosiu,ar tikrai nereikės saugotis papildomai g.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
Poliklinikoj oficialiai apie 70 Lt. kainuoj dėjimas mirksiukas.gif Nereikia saugotis, juk ji jau nuo įdėjimo saugo, bet jei neramu dar pasiklauskit gyd. mirksiukas.gif
Atsakyti
poliklinikoj nemokamai deda, privaciai kazkur 90 litu
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 03 05, 16:40)
Poliklinikoj oficialiai apie 70 Lt. kainuoj dėjimas mirksiukas.gif Nereikia saugotis, juk ji jau nuo įdėjimo saugo, bet jei neramu dar pasiklauskit gyd. mirksiukas.gif

QUOTE(Dipsis @ 2012 03 05, 17:18)
poliklinikoj nemokamai deda, privaciai kazkur 90 litu

Poliklinikoje dedama nemokamai, skambinausi ir klausiau, bet galvoju tai daryti privaciai, nes privaciai lanakausi pas ginekologa, ir poliklinikoje pas bet kokia nenoriu pakliuti, nebent Vilnietes gali ka pasiulyti, gera ginekologe is poliklinikos.
Papildyta:
QUOTE(mandelina @ 2012 03 05, 16:19)
Teigiamų nuomonių vedina šiandien keliauju įsidėti Mirenos biggrin.gif ...
Labai tikiuosi,kad man ji tiks ir patiks...
Mirena nusipirkau iš Camelijos vaistinės už 363,24 Lt. Kaip kam pasakiau,tai sakė čia labai labai pasisekė gauti už tokią kainą...
Įdomu,kiek kainuos įdėjimas,dėsiuos privačiai...
Paskui turbūt po kažkiek laiko reikės eiti pasitikrinti?

Ir žinoma lauksiu,kada pilnumoj galėsim su vyru naudotis spiralės teikiama nauda biggrin.gif ...
Kažkaip bijosiu,ar tikrai nereikės saugotis papildomai g.gif  biggrin.gif ?

Kada cia jus pirkote ja ir kurioj vietoj, gal dar bus, uz tokia kaina smile.gif
O sakykite ji su ar be recepto parsiduoda?
Atsakyti
Tikrai Centro poliklinikoj ofiliaciai į kasą pirmam aukšte mokėjau apie 70 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 03 06, 11:11)
Tikrai Centro poliklinikoj ofiliaciai į kasą pirmam aukšte mokėjau apie 70 Lt. mirksiukas.gif

Nu idomiai , gal kaip kokioj poliklinikoj. As i seskines skambinau, tai privaciai ne ka brangiau, 100 Lt, cia kur as lankausi.
Atsakyti
Nu va as jau po idejimo smile.gif turejom deti praeita menesi, bet nepavyko blink.gif gydytoja sake, kad tai pirmas toks atvejis jos praktikoje, kad manes nezaloti nukelem dar menesiukui (mano gimda uzlenkta, tai gine negalejo ideti normaliai spirales) nors gal del to kad pati negalejau atsipalaiduoti g.gif zodziu idejom tik vakar, si kart be problemu, nors siek tiek nuskausmino ir jauciau tempima, bet didelio skausmo nebuvo thumbup.gif dabar jauciuosi gerai, jauciu nedideli maudima, bet jokiu vaistu nereikia schmoll.gif ziuresim kaip toliau seksis

Pirkau euro vaistinei uz 495, isidejau diagnostikos centre nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2012 03 08, 16:36)
Nu va as jau po idejimo smile.gif  turejom deti praeita menesi, bet nepavyko blink.gif gydytoja sake, kad tai pirmas toks atvejis jos praktikoje, kad manes nezaloti nukelem dar menesiukui (mano gimda uzlenkta, tai gine negalejo ideti normaliai spirales) nors gal del to kad pati negalejau atsipalaiduoti  g.gif zodziu idejom tik vakar, si kart be problemu, nors siek tiek nuskausmino ir jauciau tempima, bet didelio skausmo nebuvo  thumbup.gif dabar jauciuosi gerai, jauciu nedideli maudima, bet jokiu vaistu nereikia schmoll.gif ziuresim kaip toliau seksis

Pirkau euro vaistinei uz 495, isidejau diagnostikos centre nemokamai.

Jus gal prisirasiusi diagnostikos centre?
O kokius tyrimus jums dare pries idedant spirale, ar jokiu. tiesiog pasake ateiti kai mmm prasides?
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 03 08, 15:46)
Jus gal prisirasiusi diagnostikos centre?
O kokius tyrimus jums dare pries idedant spirale, ar jokiu. tiesiog pasake ateiti kai mmm prasides?

As kitam Centro poliklinikos filiale prisirasius, bet pas gine dieagnostikos centre jau seniai vaikstau. Man dare visus tyrimus citologini, paprasta tepineli echoskopavo, gal dar kazka jau nelabai prisimenu g.gif teko ir zvakutes panaudot, kai jau buvo viskas gerai, ejau trecia mmm diena isidet 4u.gif
Atsakyti