Jungiuosi ir aš į spyruokliuojančių gretas

.
Įstatė trečiadienį,kai jau buvo 6 mmm diena.Dėjimo labai bijojau,bet kad taip bus paprastai ir neskausmingai netikėjau.Gydytoja net ir paklausė na kaip,sakau dar kolkas nieko nejutau,paskui gydytoja sako taigi kad jau viskas

...Paskui gydytoja padarė echo,pažiūrėjo,kaip įsistatė.Parą laiko buvo maudžiantys pilvo apačią skausmai,bet greit ir praėjo.Apsiprausiant jokių siūlų nejutau,iš viso jokio pojūčio,kad turėčiau spiralę.Tiesa,nežymiai pateplioja,bet labai nedaug.Kolkas su vyru neišbandėm mirenos,mažytė baimė ima,ar tikrai nebereikės saugotis

....
Papildyta:
QUOTE(cvetocik @ 2012 03 10, 17:56)
mes turejom pamastymu del Mirenos, bet kai pagimdziau pasvarstem ir nesidejau
vakar buvau profilaktiskai pas gine, tai iskart pokalbi pradejo nuo siulymo isideti mirena

net nepasiteiravo ka naudojam vartojam apsaugai. koks tikslas ir kokia nauda is to ginei, net nemaloniai pasijutau, kai bando "isplaut smegenis" ibrukti nenorima daikta
Aš irgi ilgai buvau mąstymų kelyje,bet tiesiog pribrendau tam reikalui,atsibodo saugotis visais kitais būdais,tablečių gerti nenorėjau,nutrauktas lytinis aktas pradėjo įtemptai veikti ir mane,ir vyrą,prezervatyvai tas pats...sprendimą priėmėm su vyru kartu,kai radau akciją Camelijos vaistinėj Mireną už 363 Lt. Už įdėjimą gydytojai sumojėjau 60 Lt.
Tiesa,po mėnesio vėl reikės apsilankyti pas gydytoją pasitikrinti,kaip Mirena laikosi

...