Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

[quote=Jelenux:),2012 02 05, 10:58]
[quote=JOLANCIUK,2012 02 05, 10:45]
Taip,jums tai galioja,496-mokesciai.

Dar mokescius nuskaiciouja?kiekmazdaug tie mokesciai?
[/quote]
Aisku nuskaiciuoja smile.gif 470 kazkur taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 05, 09:45)
Papildyta:

As rinkausi 2 metus gaudineti,tai del to ma nieko ir nekeite smile.gif o jus teisingai supratot.

O man atrodo, kad jei rinkčiausi dviems metams, tai vistiek būtų naudingiau išeiti į dekretą anksčiau. Nes jei išeini anksčiau tai gauni ilgesnį laiką išmokas. Bendra suma susidaro didesnė.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 05, 11:05)
Aisku nuskaiciuoja smile.gif 470 kazkur taip.

Aciu,tai vistiek gerai,antrus metus ne +/-250lt 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, daug čia viską žinančių, gal ir man kas patars 4u.gif
Aš norėjau paklausti ar galiu tas nėštumo ir gimdymo atostogas 126d pasiskirstyti savaip, pvz 30 d prieš gimdymą, o kitas visas po? Ar būtina prieš 70d ir 56 po?
Ir dar ar keisis mokejimas motinystės pašalpos nuo liepos mėnesio? Ar išliks tas pats 70 ir 40 proc?
Atsakyti
[quote=Jelenux:),2012 02 05, 09:58]
[quote=JOLANCIUK,2012 02 05, 10:45]

Dar mokescius nuskaiciouja?kiekmazdaug tie mokesciai?
[/quote]
http://www.tax.lt/sk...ciu_skaiciuokle
Čia atlyginimo skaičiuoklė, tik Sodros mokesčių nenuskaičiuos, tai jų nereiktų numinusuot.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2012 02 05, 14:43)
Laba diena, daug čia viską žinančių, gal ir man kas patars  4u.gif
Aš norėjau paklausti ar galiu tas nėštumo ir gimdymo atostogas 126d pasiskirstyti savaip, pvz 30 d prieš gimdymą, o kitas visas po? Ar būtina prieš 70d ir 56 po?
Ir dar ar keisis mokejimas motinystės pašalpos nuo liepos mėnesio? Ar išliks tas pats 70 ir 40 proc?

Galit ne nuo 30 sav iseiti i dekreta,o veliau,vistiek tos 126 dienos jus busit dekrete,nebent pagimdisit nespejusi i jas iseiti,tai tada priklausis jums 56 dienos po gimdimo ir tik uz juos gausit pinigelius.
Na kol kas jokiu pakeitimu nenusimato,bent jau siuo momentu,o kaip bus iki liepos menesio,suzinosim su laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 05, 14:43)
Galit ne nuo 30 sav iseiti i dekreta,o veliau,vistiek tos 126 dienos jus busit dekrete,nebent pagimdisit nespejusi i jas iseiti,tai tada priklausis jums 56 dienos po gimdimo ir tik uz juos gausit pinigelius.
Na kol kas jokiu pakeitimu nenusimato,bent jau siuo momentu,o kaip bus iki liepos menesio,suzinosim su laiku smile.gif

Tai kaip supratau, jei spėju išeiti i dekretą nepagimdžius pvz savaitę iki gimdymo, man bet kokiu atveju priklauso 126d., o jei nespėčiau sutvarkyti dokumentų, kad išeinu į dekretą ir pagimdau tada lieka tik 56d?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2012 02 05, 15:55)
Tai kaip supratau, jei spėju išeiti i dekretą nepagimdžius pvz savaitę iki gimdymo, man bet kokiu atveju priklauso 126d., o jei nespėčiau sutvarkyti dokumentų, kad išeinu į dekretą ir pagimdau tada lieka tik 56d?

taip.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 02 05, 15:37)
http://www.tax.lt/sk...ciu_skaiciuokle
Čia atlyginimo skaičiuoklė, tik Sodros mokesčių nenuskaičiuos, tai jų nereiktų numinusuot.

Sodrai mokami 9proc. nuo atlyginimo, o nenuskaiciuos tik 3proc.
Atsakyti
Sveikos,

norėjau pasitikslinti... Jeigu aš dirbu ber du darbus, turiu antraeiles pareigas kitoje darbovietėje, tai man motinystės pašalpa skaičiuosis nuo bendrų pajamų, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 02 05, 19:50)
Sodrai mokami 9proc. nuo atlyginimo, o nenuskaiciuos tik 3proc.

Dėkui už pataisymą, tai reiškias nuskaičiuos tik 6% g.gif Tai mano atveju minusuos tik nepilnus 30 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 02 06, 15:56)
Dėkui už pataisymą, tai reiškias nuskaičiuos tik 6% g.gif Tai mano atveju minusuos tik nepilnus 30 lt smile.gif

taip iseitu. Apie 466 gaunas lyg. gal dar kas patikslins.
Atsakyti