Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 22, 14:17)
Dekretas teisingai,o VPA,tai jeigu iseinat i dekreta balandi,tai VPA skaiciuos is 2011.06.01-2012.05.31 laikotarpio,jeigu geguzi einat i dekreta,tai VPA skaiciuos is 2011.07.01-2012.06.31 laikotarpio.

Tai jau dabar visai susimaišiau... nes abiem atvejais VPA prasideda rugsėjo mėn... g.gif o skaiciuoja irgi atmetus vieną mėnesį 12 mėnesių pajamas g.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2012 02 22, 14:30)
Tai jau dabar visai susimaišiau... nes abiem atvejais VPA prasideda rugsėjo mėn...  g.gif  o skaiciuoja irgi atmetus vieną mėnesį 12 mėnesių pajamas  g.gif  ar ne?

Kodel rugsejo menesi,jeigu einat balandi i dekreta,tai jis baigiasi liepos-rugpjuti menesi,jeigu einat i dekreta geguzes menesi,tai baigiasi rugpjucio-rugsejo menesi.Ir del VPA praleidzia irgi viena menesi iki ju.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 22, 14:32)
Kodel rugsejo menesi,jeigu einat balandi i dekreta,tai jis baigiasi liepos-rugpjuti menesi,jeigu einat i dekreta geguzes menesi,tai baigiasi rugpjucio-rugsejo menesi.Ir del VPA praleidzia irgi viena menesi iki ju.

Jau supratau... skaičiuodavau ne 126 dienas, o 128 doh.gif blush2.gif Ačiū 4u.gif dabar jau viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2012 02 22, 14:39)
Jau supratau... skaičiuodavau ne 126 dienas, o 128  doh.gif  blush2.gif  Ačiū  4u.gif  dabar jau viskas aišku  4u.gif

Galima lengviau,skaiciuoti tiesiog 4 menesius. smile.gif nes realiai tiek dekretas ir trunka.
Atsakyti
Sveik. Norim planuoti trecia leliuka, dabar esu vaiko auginimo atostogose, tai klausimas butu toks jei pastociau ir gimdyciau dar budama vaiko auginimo atostogose as gauciau dekreto pinigus ir vaiko auginimo atostogu pinigus uz abu vaikus? Kazka girdejau kad moka tik 100 proc.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 02 22, 16:51)
Sveik. Norim planuoti trecia leliuka, dabar esu vaiko auginimo atostogose, tai klausimas butu toks jei pastociau ir gimdyciau dar budama vaiko auginimo atostogose as gauciau dekreto pinigus ir vaiko auginimo atostogu pinigus uz abu vaikus? Kazka girdejau kad moka tik 100 proc.... g.gif

Ziurint kada isejot i VPA.
Atsakyti
Labas merginos galit paaiskint kaip skaiciosis nestumo atostogos jei atliginimas per 12 men vienodas pvz 1200 i rankas tai skaicios 1200 padalins ant 30 d, gauta suma x na 88-89 dienu ar netaip ? Dekoju uz atsakima.
Atsakyti
Uz dekretines, kitaip tariant NGA 126 d., moka 100% buvusio atlyginimo, kitaip sakant gausite 4 men. atlyginima is karto.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 02 23, 09:22)
Uz dekretines, kitaip tariant NGA 126 d., moka  100% buvusio atlyginimo, kitaip sakant gausite 4 men. atlyginima is karto.

Sveikos,mano dekretas yra iki kovo 6d.ar galiu uz vpa susitvaryti dokumentus anksciau?turiu butinai laukti kol pasibaigs dekretas?
Atsakyti
Gal kam pravers:
http://www.delfi.lt/...a.d?id=55851113
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 02 23, 09:38)
Sveikos,mano dekretas yra iki kovo 6d.ar galiu uz vpa susitvaryti dokumentus anksciau?turiu butinai laukti kol pasibaigs dekretas?

Galit.
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 02 22, 16:51)

Mano situacija panaši, esu VPA (pagal seną tvarką) ir vėl laukiuosi nestuke.gif Gimdysiu dar būdama VPA su pirmu, tai man įdomu ar gausiu dekretą ir kaip su motinystės (tėvystės) pašalpa? Gausiu už abu 100 proc. ar uz pirmą 70 proc. (antri metai) ir uz antra 70 proc. (viso 140 proc.)
Atsakyti