QUOTE(waterfall @ 2012 02 04, 15:21)
man operacijos prasidejo nuo rugsejo men, siuo metu chemoterapija, po 3 kurso niekaip negaliu atsigauti, pries 2 savaites jau turejo buti 4, bet del itin prastu kraujo rodikliu nukele jau antra savaite, mano stadija 2b, nerandu informacijos kaip po tokios ligos jaunos moterys gyvena toliau, vyresnes - suprantu, jos jau turi vaiku, dazniausiai jau suaugusiu, o kaip laikytis kai tu vaiku net nebegalesi tureti ir atrodo griuva visas gyvenimas, nors kiekvienai susidurusiai su liga atrodo jos situacija isskirtine.. kaip jusu mama laikosi dabar? kaip atlaike gydyma?
nenusimink

isivaizduoju kaip jautiesi. tikiu, kad sias laikais beveik viskas pagydoma.del kraujo rodikliu, man cia merginos patare, kad mieziu nuovira reikia gerti. nezinau ar sutapimas, bet man padejo, nes pirmuosius kartus irgi tekdavo vis atideti. va nukopinu zinute:
kad mieziu nuoviras labai pakelia leukocitus, 3-4 dienas pageriau,o jau iki 6 pakylo leukocitai (buvo 2,8) , o hemoglobinas isvis 149
Po visu svytinimu nukrito labai mano leukuocitai, tai ieskuojau receptu, kaip juos 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro./kieno receptas ir rašyta nepasižymėjau/Pagal aprašymą, jei užpili 2 litrus, o išgerti 1 lt, tai reiktų virti kol pusė nuverda.Aš virdavau ant silpnos ugnies.
dar mano chemoterapeute siulo ALKYMER gerti. sesele pasiule sudytus lasinius valgyti, graikiskus riesutus, raudono sauso vyno su saiku zinoma
QUOTE(Edmė @ 2012 02 05, 11:31)
Pas mane ta pati diagnozė. Maniškis harmoninis. Balandį bus du metai po operacijos. Mane operavo, paskui chemija 6 kartai, kas tris savaites ir atsigavus, spindulinis gydymas 25 kartus. Tiksliai kiek pažeista limfmazgių, nustatė po operacijos. Viską išmė ir ištyrė. Bet Kauno klinikose krūties chirurgijos skyriuje, tokias operacijas daro ir kitaip. Leidžia kontrastą prieš operaciją ir nustato, kurie limfmazgiai pažeisti, tai tada mato kuriuos išimti. Prieš pora metų tik klinikose taikė tokį metodą, kitur jo netaikė. Bet dabar gal jau pasikeitę. Pasidomėk tuo, jei dar operacija prieš akis. Nes matai tas limfmazgių išėmimas turi savo pasekmių rankai.
ir mano diagnoze tokia pat parasyta. bet harmonams nejautrus. matyt cia aplamai kruties vezio toks kodas.
del limfmazgiu salinimo, as galvojau, kad tik uzsieny taip daro. tikrai geresnis variantas. pasidomek,
Willow.nes man man onkoligijos institute isrinko visus kiek mate, 16 , o pasirodo, kad nei veinas nepzaeistas buvo. dabar rankele paskauda, ir patirpsta. bet tai menkniekis cia
Edme, o tau irgi si metoda taike?