Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 35

Dar liežuvyje yra daug geležies..

Onkologijos institutas sieja dabar labai dideles viltis su fotodinamines terapijos skyriumi (galit apie ji pasiskaityt, man atrodo, tam paciam Santariskiu puslapyje)

Santariškių klinika ir OnkoInstitutas,tai atskiros įstaigos..
Atsakyti
Tokia graži diena, o taip sunku...
Pavargau sirgti, pavargau negerai jaustis, pavargau būti priklausoma nuo vaikų...
Per nepilnus du metus kelios operacijos, antras chemoterapijos kursas...
Bet jau visus užknisau su savo ligom ir bloga savijauta.
Rašau todėl, kad gal tik jūs galit tą jausmą suprasti.

Atssiprašau už neigiamas emocijas
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 02 12, 15:35)
Pavargau sirgti, pavargau negerai jaustis, pavargau būti priklausoma nuo vaikų...
Rašau todėl, kad gal  tik jūs galit tą jausmą suprasti.

Uzjauciu labai jus, dabar svarbiausia jums neprarasti optimizmo, stengtis daug ir sveikai valgyti (kuo daugiau mases ant kaulu tuo geriau). Na tiksliai nezinau jusu situacijos, bet linkiu tik geriausio - svarbiausia nepasiduokit blogom mintim!!! viskas bus gerai! kartokit sau tai kasdien. kad patiketu kiekviena lastele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudvika53 @ 2012 02 12, 07:54)
Dar liežuvyje yra daug geležies..
Onkologijos institutas sieja dabar labai dideles viltis su fotodinamines terapijos skyriumi (galit apie ji pasiskaityt, man atrodo, tam paciam Santariskiu puslapyje)

Santariškių klinika ir OnkoInstitutas,tai atskiros įstaigos..

Na taip, sumaisiau 2 savokas. Gal ir nekorektiska Onkologijos instituta taip vadint, bet manau, visi suprato, ka turejau omeny. Senas iprotis, man visa tai -Santariskiu klinikos, pagal rajono pavadinima. Bet ne tame esme. Apie si poskyri sneku http://www.vuoi.lt/index.php?572531750
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 02 12, 15:35)

manau mano mama panasiai jauciasi... console.gif
Atsakyti
Laba diena,

merginos paaiskinkit ax.gif ,aisku senesnese temutese esat diskutave apie maista gal ne karta,bet viska perskaityti doh.gif tad paklausiu dar karta ax.gif
pvz bulviu nei virtu nei keptu negalima?ryziu, kur krakmolas negalima g.gif makaronu ir negalima?cukraus negalima,o uogieniu? g.gif saldytu uogu?skaiciau,kad sulciu negalima,bet juk kad ir isvirus burokelius,jie juk savas sultis turi g.gif
is pienisku tai tik varske ir dar natur jogurtas?
is miltiniu is vis nieko? g.gif
ir aplamai ar tas pats maistas tinka visiems kur bebutu tas...
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2012 02 12, 16:11)
manau mano mama panasiai jauciasi... console.gif

Mano tevelis taip jautesi- sakydavo pavargau sirgti. Nebenoriu matyti kaip tu nerviniesi ir isekusi esi. Bet apsisukdavo, geriau jausdavosi ir vel atsirasdavo begalinis noras gyventi. Taigi linkiu Jums to neprarasti to begalinio noro gyventi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 02 12, 14:35)

4u.gif stiprybes

mano mamyte ir ne kaip jauciasi verysad.gif siaip jokio noro atrodo gyventi nebera verysad.gif ir knygu paemiau,kad skaitytu,bet nenori skaityti,megzti ir nenori,tv ziureti ir nenori verysad.gif tik guli ir tiek verysad.gif aisku atsikelia,pavaiksto,nueina pavalgyti,bet to optimizmo nematau verysad.gif ir nieko negaliu padaryti,niekaip negaliu padeti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
O mano mama taip nori pasveikti, kasdien kalbėjo kaip eis darys tą ar aną, daržiuką apsodins, anūkų sulauks, sakė palaukit, kai man visi gydymai praeis atsigausiu, turėsiu daugiau sveikatos aš padarysiu tą ir tą... sakė, juk turiu pasveikti, turi ta liga apsiraminti, pasitraukti kada nors po šitiek chemijos kursų iš eilės... visi metai pastovaus gydymo... Dar kai sugebėjo kažką pasidaryti ir turėjo nors kiek jėgų, irgi palūždavo dažnai, sakydavo, kad pavargo. Taip laukė ji tos dienos, kai galės pailsėti. Dabar realybė tokia, kad svajoti nebėra ko. Bet kaip su ta realybe susitaikyti, kaip pasiruošti blogiausiam... Koks gyvenimas laukti, kol mirsi. Kaip reikia gyventi, kai žinai, kad liko labai nebe daug. Kaip žiūrėti į neužaugintą vaiką ir žinoti, kad to nebepamatysi. Kaip matyti mamą, verkiančią, kad nenori dar mirti. Kaip sunku ir kaip atrodo lengva tiems, kurie to neišgyvena.
Atsakyti
4u.gif
mergaitės, iš kur pas ligoniukus bus didžiulis optimizmas, kai dar vis lašina chemiją; bent manasis iš po chemijos kelias dienas gulėdavo paslikas, po to truputį atsipaipalioja ir vėl išvažiuoja chemijai; tai koks dar galėjo būti galvojimas apie ateitį verysad.gif pamatysit, sulašins chemijas, sustiprės, ir nuotaikos jūsų ligoniukų kitokios bus...

Mmanre, klausi apie maistą; o nebūtų paprasčiau kartu su mama nueiti pas gydytoją ir paklausti-ką galima valgyti, ko negalima g.gif

Aš visuomet einu kartu su vyru, manasis kartais ir „per dantį“ patraukia“ už tai; bet gydytoja tai niekad nei žodeliu nėra užsiminusi kad neateičiau, ar panašiai....Esu nekart minėjusi, kad gydytoja nuostabi wub.gif , kai nueinam pas ją, apkalbu visus pažįstamus sergančius (serga mano pusbrolis, žarnyno 4st., tai tą apkalbam; serga draugė kiaušidžių vėžiu, kovoja ketvirti metai, beleidžiant 29 chemiją ištiko šokas verysad.gif tai aptarinėjant tą atveją, gydytoja ir sako-kažin kodėl pas mane neateina niekas iš jos šeimos, niekas nesidomi jos gydymu? Nuėjau pas jos vyrą, persakiau gydytojos žodžius, sekančią dieną jis nuvažiavo pas gydytoją, pasirodo, yra dar vaistų, kurie gali padėti, bet jie nekompensuojami; ką norėjau pasakyti-būtinai eikit pas gydytoją ir visi kartu kovokit prieš tą baisuoklį...ai, dar prie to pačio, dėl padruškės -klausiau vyro, kodėl neina kartu pas gydytoją, sakė-negaliu, pradėsiu verkti...štai taip...Visi turim būti stiprūs...
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif
Aryra jūsų tarpe kas chemiją lašinotės Panevėžyje?Gal patarsite,pas kurią chemoterapeutę geriausia kreiptis?
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą.
Aš noriu gyventi, noriu dar vaikus paauginti, gal net anūkų sulaukti... bet ta liga tokia klastinga - niekada nežinai ko laukti.

Mano irgi niekas neina su gydytoja kalbėti g.gif
Gydymą gaunu, tai ko ten eiti? Klausimus susirašau ir paklausiu kas neaišku. Tik kai kokia staigmena, tada ir pasimetu...

Šiandien negera diena. Vakar - buvo puiki. Lieka tikėtis, kad ryt bus geriau, negu šiandien biggrin.gif

Geros naujos savaitės 4u.gif
Atsakyti