Dar liežuvyje yra daug geležies..
Onkologijos institutas sieja dabar labai dideles viltis su fotodinamines terapijos skyriumi (galit apie ji pasiskaityt, man atrodo, tam paciam Santariskiu puslapyje)
Santariškių klinika ir OnkoInstitutas,tai atskiros įstaigos..
Tokia graži diena, o taip sunku...
Pavargau sirgti, pavargau negerai jaustis, pavargau būti priklausoma nuo vaikų...
Per nepilnus du metus kelios operacijos, antras chemoterapijos kursas...
Bet jau visus užknisau su savo ligom ir bloga savijauta.
Rašau todėl, kad gal tik jūs galit tą jausmą suprasti.
Atssiprašau už neigiamas emocijas
Pavargau sirgti, pavargau negerai jaustis, pavargau būti priklausoma nuo vaikų...
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 02 12, 15:35)
Uzjauciu labai jus, dabar svarbiausia jums neprarasti optimizmo, stengtis daug ir sveikai valgyti (kuo daugiau mases ant kaulu tuo geriau). Na tiksliai nezinau jusu situacijos, bet linkiu tik geriausio - svarbiausia nepasiduokit blogom mintim!!! viskas bus gerai! kartokit sau tai kasdien. kad patiketu kiekviena lastele

QUOTE(Liudvika53 @ 2012 02 12, 07:54)
Dar liežuvyje yra daug geležies..
Onkologijos institutas sieja dabar labai dideles viltis su fotodinamines terapijos skyriumi (galit apie ji pasiskaityt, man atrodo, tam paciam Santariskiu puslapyje)
Na taip, sumaisiau 2 savokas. Gal ir nekorektiska Onkologijos instituta taip vadint, bet manau, visi suprato, ka turejau omeny. Senas iprotis, man visa tai -Santariskiu klinikos, pagal rajono pavadinima. Bet ne tame esme. Apie si poskyri sneku http://www.vuoi.lt/index.php?572531750
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 02 12, 15:35)
manau mano mama panasiai jauciasi...

Laba diena,
merginos paaiskinkit
,aisku senesnese temutese esat diskutave apie maista gal ne karta,bet viska perskaityti
tad paklausiu dar karta
pvz bulviu nei virtu nei keptu negalima?ryziu, kur krakmolas negalima
makaronu ir negalima?cukraus negalima,o uogieniu?
saldytu uogu?skaiciau,kad sulciu negalima,bet juk kad ir isvirus burokelius,jie juk savas sultis turi
is pienisku tai tik varske ir dar natur jogurtas?
is miltiniu is vis nieko?
ir aplamai ar tas pats maistas tinka visiems kur bebutu tas...
merginos paaiskinkit

pvz bulviu nei virtu nei keptu negalima?ryziu, kur krakmolas negalima

is pienisku tai tik varske ir dar natur jogurtas?
is miltiniu is vis nieko?

ir aplamai ar tas pats maistas tinka visiems kur bebutu tas...
QUOTE(Anema @ 2012 02 12, 16:11)
Mano tevelis taip jautesi- sakydavo pavargau sirgti. Nebenoriu matyti kaip tu nerviniesi ir isekusi esi. Bet apsisukdavo, geriau jausdavosi ir vel atsirasdavo begalinis noras gyventi. Taigi linkiu Jums to neprarasti to begalinio noro gyventi.

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 02 12, 14:35)

mano mamyte ir ne kaip jauciasi

O mano mama taip nori pasveikti, kasdien kalbėjo kaip eis darys tą ar aną, daržiuką apsodins, anūkų sulauks, sakė palaukit, kai man visi gydymai praeis atsigausiu, turėsiu daugiau sveikatos aš padarysiu tą ir tą... sakė, juk turiu pasveikti, turi ta liga apsiraminti, pasitraukti kada nors po šitiek chemijos kursų iš eilės... visi metai pastovaus gydymo... Dar kai sugebėjo kažką pasidaryti ir turėjo nors kiek jėgų, irgi palūždavo dažnai, sakydavo, kad pavargo. Taip laukė ji tos dienos, kai galės pailsėti. Dabar realybė tokia, kad svajoti nebėra ko. Bet kaip su ta realybe susitaikyti, kaip pasiruošti blogiausiam... Koks gyvenimas laukti, kol mirsi. Kaip reikia gyventi, kai žinai, kad liko labai nebe daug. Kaip žiūrėti į neužaugintą vaiką ir žinoti, kad to nebepamatysi. Kaip matyti mamą, verkiančią, kad nenori dar mirti. Kaip sunku ir kaip atrodo lengva tiems, kurie to neišgyvena.

mergaitės, iš kur pas ligoniukus bus didžiulis optimizmas, kai dar vis lašina chemiją; bent manasis iš po chemijos kelias dienas gulėdavo paslikas, po to truputį atsipaipalioja ir vėl išvažiuoja chemijai; tai koks dar galėjo būti galvojimas apie ateitį

Mmanre, klausi apie maistą; o nebūtų paprasčiau kartu su mama nueiti pas gydytoją ir paklausti-ką galima valgyti, ko negalima

Aš visuomet einu kartu su vyru, manasis kartais ir per dantį patraukia už tai; bet gydytoja tai niekad nei žodeliu nėra užsiminusi kad neateičiau, ar panašiai....Esu nekart minėjusi, kad gydytoja nuostabi

Laba merginos
Aryra jūsų tarpe kas chemiją lašinotės Panevėžyje?Gal patarsite,pas kurią chemoterapeutę geriausia kreiptis?

Aryra jūsų tarpe kas chemiją lašinotės Panevėžyje?Gal patarsite,pas kurią chemoterapeutę geriausia kreiptis?
Ačiū visoms už palaikymą.
Aš noriu gyventi, noriu dar vaikus paauginti, gal net anūkų sulaukti... bet ta liga tokia klastinga - niekada nežinai ko laukti.
Mano irgi niekas neina su gydytoja kalbėti
Gydymą gaunu, tai ko ten eiti? Klausimus susirašau ir paklausiu kas neaišku. Tik kai kokia staigmena, tada ir pasimetu...
Šiandien negera diena. Vakar - buvo puiki. Lieka tikėtis, kad ryt bus geriau, negu šiandien
Geros naujos savaitės
Aš noriu gyventi, noriu dar vaikus paauginti, gal net anūkų sulaukti... bet ta liga tokia klastinga - niekada nežinai ko laukti.
Mano irgi niekas neina su gydytoja kalbėti

Gydymą gaunu, tai ko ten eiti? Klausimus susirašau ir paklausiu kas neaišku. Tik kai kokia staigmena, tada ir pasimetu...
Šiandien negera diena. Vakar - buvo puiki. Lieka tikėtis, kad ryt bus geriau, negu šiandien

Geros naujos savaitės