Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 35

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 02 25, 10:39)
Gali gali. Man chemija dar neįpusėjo, o kovo mėn. eisiu pakartotinai į NDNT. Gal pagal naują tvarką nustatys didesnį neįgalumą pusei metų, paskui - mažesnį. Bet priklauso grupė, reikia imti.
Šeimos gyd. turėtų aprašyti būklę iš karto po chemijos, o ne tada, kai jau artėja sekantis lašinimas  mirksiukas.gif

gal kam pravers:skabinau i NDNT. Ju atsakymas: vienareiksmiskai- kreiptis tik tada, kai bus baigtas gydymas ir reabilitacija.

QUOTE(marcipanas70 @ 2012 02 28, 14:07)
cheminiai papildai - blogis.
Pasitikėjau savo chemoterapeutu bei auksinių rankų chirurgu.

o pas ka gydytes, jei ne paslaptis? ax.gif

knygos "naujoji priesvezine mityba" atradau, kad espreso kava priskiriamo prie tu "geruju" produktu smile.gif tai labai nudziugau smile.gif ir apie mesa kokybiska ten nieko blogo nerasoma..nebezinau.
o del sulciiu. tai irgi daug nuomoniu. as geriu, per diena stikline isgeriu.po keleta gurksneliu. ir skiestu vandeniu. aisku, ne kiekviena diena. kas del dirbtiniu papildu:vienos drauges giminaite, dirbanti JAv onkologijos srityje irgi parase, kad geriau nevartoti jokiu vitaminu/antioksidantu, nes naujausiais tyrimais vezio lasteles juos labai megsta. o man chemoterapeute ALKYMER liepia gerti.bet nesuprantu, ten ryklio taukai..tai gal cia ne vitaminas?gal kas turit supratima apie tai?
Atsakyti
Ačiū marcipanui už mintis. Viltis yra, dėkui už gerą žodį 4u.gif
Maste, kažkurio paskutinio šeštadienio Lryte daug gerų žodžių apie ryklio kremzlių ekstraktą. Aš ryt pasiklausinėsiu savosios chemikės. Kadangi po antrosios chemijos pajaučiau ir kepenis, ir duobutėj po krūtine kažkoks sunkumas, teks pakankint savąją gydytoją.
apie antioksidantuis irgi skaičiau nepalankių minčių. O kava gi skrudintas produktas, skrudintuose dalykuose pati žinai, ko yra, tad nepadaugink kavos, apsieik su minimumu. Aš irgi geriu po truputį sultis, bet nedau - tik granatų , užtenka butelio vos ne savaitei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 28 vasario 2012 - 16:36
QUOTE(Mastė @ 2012 02 28, 16:00)
vienos drauges giminaite, dirbanti JAv onkologijos srityje irgi parase, kad geriau nevartoti jokiu vitaminu/antioksidantu, nes naujausiais tyrimais vezio lasteles juos labai megsta.

tai reiketu tada visai nieko nevalgyti: nes kiekvienas maisto produktas turi ir vitaminu, ir mineralu ir visko, ka megsta vezio lasteles 4u.gif paprasykit, kad ta drauge atsiustu nuorodas i minimus tyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2012 02 28, 16:51)
tai reiketu tada visai nieko nevalgyti: nes kiekvienas maisto produktas turi ir vitaminu, ir mineralu ir visko, ka megsta vezio lasteles  4u.gif paprasykit, kad ta drauge atsiustu nuorodas i minimus tyrimus  4u.gif

kalba neina apie naturaliai gaunamus. nezinau as, ne mano drauge tiesiogiai nebendrauju smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 02 28, 16:54)
kalba  neina apie naturaliai gaunamus. nezinau as, ne mano drauge tiesiogiai nebendrauju smile.gif 4u.gif

problema ta, kad per daznai viskas suveliama i kruva ir dar uztvirtinant "naujausiais tyrimais" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2012 02 28, 16:58)
problema ta, kad per daznai viskas suveliama i kruva ir dar uztvirtinant "naujausiais tyrimais"  4u.gif

is viso problema manau didziausia tame, kad tokiu normaliu tyrimu ir nera. kaip del mitybos, papildu ir pan. nes ju niekas nefinansuoja...
tyrimai atliekami tik del brangiu vaistu.. nes jie atsipirks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukexxx @ 2012 02 27, 16:43)
Anema, o ka gydytojai sako del Jusu mamytes? Kokios prognozes pasalint mts is galvos?

nu kaip, sake, jei viskas labai puiku, zmones 3-4m gyvena. labai nepaprognozuosi. neaisku kaip paveike sitokia pertrauka svitinimo.

aciu uz palaikyma
Atsakyti
Kazkaip visada prisiminsiu kad paskutine ziemos diena isejo musu kovotoja ugnine ,jau du metai praejo...amzinai atilsi jos sielai...vis pagalvoju kaip jos dukryte auga...
Atsakyti
Laba,

nupirkau mamytei carsil, seimos gydytoja taip nelabai uztkrintai patare,kaip pasake,nu neturetu pakenkti,juk zoleliu g.gif bet tartis su onkologe,o as sakau,kad onkologe isvis nieko nepataria verysad.gif tai mamyte nelabai linkusi gerti doh.gif i tabletes ir tiek ir irodyk jai ka doh.gif

klausimas,kaip atliekamas markerio tyrimas?mums antras kursas ir po, darys ta markerio tyrima ir ziures ar toliau tes gydyma,vat kaip sito bijau,trys savaites ir bus nuosprendis arba arba

Anema 4u.gif stiprybes,gal duok Dieve,ta pertrauka nepaveike
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 02 28, 18:25)
klausimas,kaip atliekamas markerio tyrimas?

is kraujo 4u.gif
Atsakyti
labas ,
Skaitau ir tos mintys ir pamąstymai ir savijauta Jūsų visų labai panaši į mano. Kartais atrodo , kad esu visai sveika, bet kaip ragnez sako, nera tos energijos, nuovargis ir nesusikaupimas ima savo. Man balandį bus metai kaip suzinojau, kad turiu draugą, su kuriuo pyktis negalima. Kovo 2d eisiu i VUOL, darys echoskopiją, mamogramą, tik nežinau kaip ją darys jei ten liko dalis tik ir jauciu skausmą. Bet tikiuosi , kad tyrimai bus geri. Nepamenu , kuri papasakojo apie angelą, kurio prašo, kad jis padėtų. visada sakau tuos žodzius ir tikiu , kad man tai padeda smile.gif

Sveikatos visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laikmė: 28 vasario 2012 - 18:58
Pievos jau gaunasi su tuo NDNT doh.gif
Man baigiasi ned paž, o chemiją tik įpusėjau. Tai negi man nenustatys neįgalumo? Nesąmonė kažkokia schmoll.gif Aš ir SODRoje teiravausi, sakė viskas ok. Reikės dar paskambint cool.gif

Su papildais irgi įdomu. Net chemoterapeutai skirtingai rekomenduoja. Vieni privardina krūvas (net polivitaminus), kiti - viską draudžia. Gal tikrai mesti visus papildus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti