Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški apsauginiai kremai nuo saulės

CLINIANS SUN Bambini SPF 30 thumbup.gif
labai gerai susigeria, nelimpa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coja: 17 birželio 2006 - 18:29
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 16, 20:52)
parduotuvėse tikrai nemačiau ir abejoju ar yra,bet jei reikia galiu duoti tel nr to vyro kuris ja parduoda,nes aš tik katalogus turiu.Bet aš dar to kremo neišbandžiau

aha,butu neblogai jai galetum duoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamsik @ 2006 06 16, 12:34)
Vienas geresnių kremų nuo saulės kūdikiams ir mažiems vaikams Microsun, spirig firmos. 4u.gif

O as vaistineje perskaiciau anotacija anglu kalba ir ten nebuvo parasyta,kad tinka kudikiams g.gif del to nenupirkau...
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 06 16, 17:34)
Tiesą pasakius Avon jokių kremų aš nedrįsčiau tepti vaikams, o kūdikiams tai tuo labiau ax.gif . Aš pati, kiek bandžiau Avon kremų, tai nuo visų mane bėrė ax.gif .
Tiesiog nereikia tų vaikelių ant saulės tiek kepinti, kad paskui skaudėtų ar atsirastų pakitimų.

O del alergiju - tai kam kas tinka. As daug metu savo seimai naudoju kremus nuo saules (tiek brangesnius, tiek pigesnius), taciau labiau patikusio negu Avon as dar nesu bandziusi... O ir jokiu alerginiu reakciju niekam musu seimoje nuo jo nebuvo...
Atsakyti
Gydytoja sakė, kad geriau nenaudoti kremų nuo saulės, tiesiog nebūti tiesioginėje saulės šviesoje nuo 11 iki 16h. Vaikelį aprengti lengvais šviesiais rūbeliais, pridengti galvyte, tik kojyčių galima labai neslėpti. Bet tikriausiai atostogaujant nepavyks to išvengti, pirksim Mikrosun, nes mums labai tiko kiti šios firmos produktai.
Atsakyti
sveikos, as savo maziui nupirkau Garnier firmos apsaugini pieneli vaikams su SPF 40. kainavo apie 35 lt. vaistineje siule kazkoki antialergini krema nuo saules kudikiams, bet kainyte atbaide- berods apie 60 lt kainavo. o mano vaikinui kuo puikiausiai ir Garnier tiko. visas dienas ant saules praleidziam ir man labai ramu, nes zinau , kad nunuskrus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2006 06 15, 22:12)
o dėl vitamino D tai vaikutis jo gaus ir pateptas kremučiu, svarbiau yra kenksmingi saulės spinduliai ir kad nenudegtų mažulis.

Siaip tai naudojant SPF kremus mazeja vitamino D isisavinimas, taciau aisku be kremu buti sauleje nepatartina, tiesiog jei naudojami kremai reiktu ilgiau buti gryname ore. Man dar nepavyko rasti jokio kremo kur butu parasyta, kad tinkamas kudikiams nuo gimimo, visi nuo 6 men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2006 06 16, 05:49)
Aš šiandien nusipirkau BABY Seba Med SPF28 kremą, tai ten parasyta kad tinka nuo pirmų lėliuko gyvenimo dienų. Pirkau vaistinėj. Tik kainos skiriasi: vienoj vaistinėj 38 Lt, kitoj 32 Lt. Bandysim naudot, nes parašyta kad tinka super jautriai vaiko odelei.

Pirkau ir as toki pati, bet dabar truputi issigandau, ta pacia diena isbere petukus, o po dienos ir spranduka. Tai dabar nezinau ar cia nuo kremo ar nuo truputelio meliono kuri pirma karta paragavom g.gif
Papildyta:
Beje, as mokejau tik 30lt
Atsakyti
Nu va, dvi dienas naudojom baby sebamed ir viskas puiku: saule nebenuvirino, nors tikrai teko pakankamai pabut sauleje savaitgali, jokiu berimu ir pan.

Jersey, gal visdelto maistukas kaltas buvo. Mano drauge turi labai problemiska kuno oda, tai tik Sebamed deka gali jaustis normaliai (nu aisku ji suaugus, bet esme ta pati smile.gif ).

QUOTE(Jersey @ 2006 06 18, 22:31)
Pirkau ir as toki pati, bet dabar truputi issigandau, ta pacia diena isbere petukus, o po dienos ir spranduka. Tai dabar nezinau ar cia nuo kremo ar nuo truputelio meliono kuri pirma karta paragavom g.gif
Papildyta:
Beje, as mokejau tik 30lt

Atsakyti
Mes nusipirkom paprastesnį - "Miraculum" firmos "Slivki dlia zagara", SPF20, vaikams nuo 6 mėn. Savaitgalį buvom gamtoj, tepliojomės - viskas OK.
Atsakyti
Mes nusipirkom paprastesnį - "Miraculum" firmos "Slivki dlia zagara", SPF20, vaikams nuo 6 mėn. Savaitgalį buvom gamtoj, tepliojomės - viskas OK.
Atsakyti
Atsiprašau, persistengiau blush2.gif
Atsakyti