Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški apsauginiai kremai nuo saulės

kremukas nuo saulės būtina,net po skėčiu būnant saulutė sugeba įkast,mes jau ne vieni metai naudojam avon kremuką vaikams su30spf,be to jis atsparus vandeniui-nei kart nenuvylė,ir kiekis jo nedidelis,nes kitą met to paties naudot negalima,atidarius tinka puse m.po to meskit be gailesčio,nes tai jau kenksminga,o po deginimosi tai to paties avon daug vaikiškų dalykėlių yra,o jei jau nusvilot tai psilo-balzam superdalykas ir dar jei vabalai sukanda l.gerai-nuima niežulį,na čia tik apie tai ką pačios išbandėm,nes mano mažoji baltaodė,tai jau mus saulutė greit pagriebia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 06 27, 00:49)
o jei jau nusvilot tai psilo-balzam superdalykas ir dar jei vabalai sukanda l.gerai-nuima niežulį,

Kaip tik norėjau apie jį klausti daktarės tongue.gif . O ar galima juo tepti kūdikėlį iki metų (mums 5 mėn.)? ax.gif
Atsakyti
Aš savo vaiką (7mėn), tepu garnier firmos pieneliu nuo saulės skirtu vaikams. Tiksliai nežinau ar jis tinka tokiems kūdikėliams, tačiau kiek vaistinių beapėjau, tai nieko nepasiūlė, patarė eiti į kosmetikos parduotuves. Panaudojus pirmą kartą neišbėrė, tai naudojame jį ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 06 27, 00:49)
kremukas nuo saulės būtina,net po skėčiu būnant saulutė sugeba įkast,mes jau ne vieni metai naudojam avon kremuką vaikams su30spf,be to jis atsparus vandeniui-nei kart nenuvylė,ir kiekis jo nedidelis,nes kitą met to paties naudot negalima,atidarius tinka puse m.

O ant pakuotes parasyta nuo kokio amziaus jis tinkamas?
Atsakyti
Nežinau ar gerai darau g.gif , bet aš dukrytei 3 mėn. patepu Bepanten kremu, kai esam lauke ir tenka palaikyt ant ranku. Kaip jus manot ar apsauga yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginuk @ 2006 06 27, 23:09)
Nežinau ar gerai darau g.gif , bet aš dukrytei 3 mėn. patepu Bepanten kremu, kai esam lauke ir tenka palaikyt ant ranku. Kaip jus manot ar apsauga yra? g.gif

Reiktu instrukcija paskaityti, bet kiek pamenu ten lyg tai nerasoma, kad jis turetu SPF faktoriu.
Atsakyti
Kiek pamenu, kūdikiams iki 6 mėn.išvis nerekomenduojama jokių apsauginių kremų, bepanthen tikrai nesaugo nuo saulės spindulių. schmoll.gif
Geriau naudokite Microsun SPF 20 natūralią priemonę, bent jau man taip siūlė vaistinėje. 4u.gif
Atsakyti
Mes tai irgi specialiai ant saules nelaikom vaiko bet va kita savaite isvaziuojam atostogu i Nida tai reik butinai kanors tept, pliaze pavesio juk nerasi, reiks pasidomet ka vaistinesi siulo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuke @ 2006 05 09, 11:05)
Yra Eucerin purškalas nuo saulės vakams, tik nežinau nuo kokio amžiaus skirtas. Reiks vaistinėj pasidomėti

Pirmagimiui turejau Eucerino emulsija vaikams. Sun block. SPF 25. Tikrai patikima apsauga, nors sunkoka uztepti- emulsija potirste. Bet tai menka beda. Man svarbu tai, kad net prie juros rami galiu but- vaikiuko odele net neparausdavo. Deja, dabar jo nebegaunu pirkt. Vaistineje man pasiule tik Eucerin kremu suaugusiems, nors sakiau, kad kudikiui (ir net su leliuku vezimely buvau). gun_bandana.gif
Dabar nusipirkau ALTERMED SUN Derma_sense sunblock cream SPF 50+. Kainavo 51 Lt su centais uz 50 ml. Cia itin jautriai odai ir sake, jog tinka ir vaikams (taip ir ant dezutes buvo uzklijuota). Sakau, atgailesiu, bet bus ramu... Ale kur tau! Susinervinau vos parejusi namo, nes kitomis kalbomis niekur nebuvo parasyta, kad tinka vaikams, o man juk kudikeli tept reikes... Cia is lubu ismaste lietuviskai rasydami? Nezinau ka daryt, pirmadieni islekiam prie juros, reikia apsaugot vaikus nuo nudegimo...

Mamytes, gal jus ka zinot apie ta krema? Ar saugu tept maziuka? Bijau pakenkt. Mastau, kas gali nutikt patepus? Isbert? Na neturiu zalio supratimo todel neramu...
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2006 06 29, 23:31)
Mes tai irgi specialiai ant saules nelaikom vaiko bet va kita savaite isvaziuojam atostogu i Nida tai reik butinai kanors tept, pliaze pavesio juk nerasi, reiks pasidomet ka vaistinesi siulo ax.gif

Nežinau, kiek taviškis juda, bet jei teisingai paskaičiavau, jam virš 5 mėn, tai dar nelaksto biggrin.gif . Maniškei 2 mėn, tai prie jūros pasidarėm pavėsį iš 2 skėčių (tokių rasi senukuose, o gal ir maximose) ir berods nesukaito. Mes naudojo Eucerin firmos losioną vaikams su 40 filtru. Tik pirmą dieną kažkaip nelabai palei akytes patepiau, tai truputuką paraudo, bet kitom dienom atidžiau tepiau ir išsilygino tas paraudimas.
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2006 05 11, 23:20)
Mamytes, su saulute zaist negalima nono.gif Kremai nuo saules naudojami ne kad maziuku oda neissausetu, bet kad neatsirastu strazdanu ar dar blogiau neissivystytu odos vezys umn.gif Vaikuciu odele labai jautri ir jiems saules kuo maziau tuo geriau 4u.gif

Mes gyvenam Kalifornijoj, tai kiekviena diena du kartus tepames 50 SPF apsauginiu losjonu. Mazyliams tinka bet koks vaikiskas kremukas nuo saules arba net ir suaugusiuju, kuris yra nealerginis, skirtas jautriai odai ir kurio sudetyje nera alkoholio ar visokiu kvepalu. Jei naudojamas pliaze dar svarbu kad butu atsparus vandeniui. Ir kuo daugiau SPF tuo geriau thumbup.gif

Mes taip pat naudojam 50+ SPF losjona AVENE firmos. Mazesnio savo 3 menesiu maziui net nedrisau pirkti. Spes dar iskept ne karta. Sitas losjonas hipoalerginis. Be jokiu priedu, kvapu ir pan thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam AVENE 50 SPF losjona. Kainyte kandziojasi - 52 LT, bet juk tokiam mazam ilgai uzteks 4u.gif

QUOTE(Akvilė @ 2006 06 15, 21:12)
o dėl vitamino D tai vaikutis jo gaus ir pateptas kremučiu, svarbiau yra kenksmingi saulės spinduliai ir kad nenudegtų mažulis.

Gaus, bet minimaliai, o gal ir visai negaus. Priklauso nuo SPF dydzio.

QUOTE(kniuksė @ 2006 06 27, 10:51)
Kaip tik norėjau apie jį klausti daktarės tongue.gif . O ar galima juo tepti kūdikėlį iki metų (mums 5 mėn.)? ax.gif

Cia apie psylo balsam tongue.gif Galima. Mums buvo 3 men, kai vaziavom gamton uodu maitint biggrin.gif gyd. pasiule psylo balsam.
Atsakyti