QUOTE(juratija @ 2010 05 16, 23:28)
mes taip pat laikom kate, tai del jos ir del visu baisiu simptomu jauciu, kad ir pati turiu visokio gerio...
Reiks pabandyti issivalyti organizma, tai gal ne tik spuogai pradings, bet ir galva nustos suktis. Paskutiniu metu visokius papildus geriu ir vistiek mazakraujyste, magnio trukumas, ligos puola...
O daktaras tai kazkaip labai nenorejo daryti jokiu tyrimu- "pabandykit visa seima Vermoxo pagerti ir praeis"... Bet jau ilga laika jauciu niezuli, ir esu bandziusi Vermoxo, bet man nepadeda...
O vaikas tiesiog issiveme, issividuriavo ir viskas baigesi (gal tik tam kartui, nezinau...). Po visu viduriavimu besimaudant, matyt, pabezdejo, tai pilna vonia "siuliuku" plaukiojo. O daktare net vaistu neskyre- "tai jau issikakojo, tai nebeapsimoka". Tik geruju bakteriju liepe pagert ir viskas... Tai keiciam jau ir daktare
Kazin, Vermoxas padetu, ar geriau tokiu atveju (praktiskai, kiek save atsimenu niezti
) iskart Colonix'a uzsakinet?

O daktaras tai kazkaip labai nenorejo daryti jokiu tyrimu- "pabandykit visa seima Vermoxo pagerti ir praeis"... Bet jau ilga laika jauciu niezuli, ir esu bandziusi Vermoxo, bet man nepadeda...

O vaikas tiesiog issiveme, issividuriavo ir viskas baigesi (gal tik tam kartui, nezinau...). Po visu viduriavimu besimaudant, matyt, pabezdejo, tai pilna vonia "siuliuku" plaukiojo. O daktare net vaistu neskyre- "tai jau issikakojo, tai nebeapsimoka". Tik geruju bakteriju liepe pagert ir viskas... Tai keiciam jau ir daktare

Kazin, Vermoxas padetu, ar geriau tokiu atveju (praktiskai, kiek save atsimenu niezti

Butinai reikia naikinti parazitus, nuo ju beria skauda galva ir dar labai daug nusiskundimu atsiranda, kadangi kirminai tai toksinai jei ju daug organizmas apnuodyjamas, ypac vaikam tai pavojinga, yra kirminu kuriuos labai sunku isnaikinti ir jokie vermoxai nepadeda, is kepenu kirminu neisvarysi jokiais tradiciniais vaistais, o jie labai pavojingi. Juolabiau priesparazitiniai cheminiai vaistai yra labai nesveiki organizmui, sunaikina geraja mikroflora labai pakenkia visai virskinimo sistemai, bet ju laikyti negalima. jei domins parasyk man i az as tau parasysiu ka rekomenduoja vartot pries parazitus. Pelynu arbata butinai reikia vartot, ji labai karti bet veiksminga, taip pat reikia gvazdikelius 2-3 pasmulkinti jie naikina kirminu kiausinelius. Zodziu yra tikrai priemoniu nesigriebkit chemijos nes atstatyt organizma po to reiks daug metu