QUOTE(So Lucky @ 2007 05 15, 22:54)
Rambrige, esu apie si produkta skaiciusi. Nuo tada kai plandziojau tame puslapyje ir susidomejau organizmo valymo. Nes isvardinti yra simptomai rodantys, kad reikia valytis organizma. Bet kazkaip nedristu dar pirktis jo, juolab kad ir brangus yra ir bijau svorio numesti. Pagrindine priezastis del ko noriu valytis organizma, ypac zarnyna, yra pasikartojanti pienlige.
Pabandziau vartoti Dida papilda be viso kito gydymo, bet isgyti nepadejo, uztat zarnynas tikrai pradejo veikti geriau. Kol kas nebuvo nei uzkietejimo ir dazniau einu i tualeta. Dabar kai nebegeriu, tai apie 2-3 kartus visad
Galbut tai laikina, bet bent kuriam laikui pasijausiu geriau. Bet nuo parazitu kazin ar padeda sis papildas, nebent del cesnako, medetku, pipirmetes sudetyje. Ieskojau daugiau informacijos apie si produkta, bet labai jau mazai jos yra.
Pabandziau vartoti Dida papilda be viso kito gydymo, bet isgyti nepadejo, uztat zarnynas tikrai pradejo veikti geriau. Kol kas nebuvo nei uzkietejimo ir dazniau einu i tualeta. Dabar kai nebegeriu, tai apie 2-3 kartus visad

So Lucky, as taip pat dvejojau del dideles kainos, uz trieju menesiu kursa sumokejau apie 200 euru. Bet pagalvojus kokia siuksline yra mano zarnynas, pinigai nebebuvo tokie svarbus. Dar sugunde labai geri atsiliepimai ir apdovanojimai to produkto. Ir tai ne tik is ju oficialaus tinklapio, daug narsiau po kitur, kad gauciau objektyvia informacija. Praeityje daznai valgiau nesveikai, o kur dar visokios dietos...Pries kelis metus dariausi vega testa Vilniaus Zveryno nat. med. centre, tai man sake jog mano organizmas yra labai uzterstas. Dariausi tas klizmas, bet netikiu, kad jos ten labai viska ir isvale. O su drnatura colonix produktu jauciu leta, bet uztikrinta valyma. Labai jauciasi, kai pasedi tualete

As jau pradejau antra menesiuka, tad ispudziu dar, manau, bus.
Tiesa, trys menesiai rekomenduojami tik tiems kas pirma karta gyvenime tai daro. O po to pakanka vieno menesio kurso i metus palaikyti tvarka zarnyne. Tai po to ne taip jau ir brangu gausis.