QUOTE(paulig @ 2010 12 19, 21:39)
na ne taip siek tiek parasiau zinau, kad ten ne lapeliai...na bandziau viriau ryzius..nezinau, dejau vos tik pora purku...kazkoks kitos skonis buvo..o kaip arbata daryti? labai idomu butu...siaip tikras safranas pas mane, pusbrolis gryzdamas is afgano pakeliui parveze...
paulig
dėl safrano arbatos,ji daroma,labai,labai paprastai.
reikia ją gerai sutrinti drauge su nedideliu kiekiu cukraus{geriau naudoti cukraus pudrą}
tik laikyti sandariame tamsaus stiklo indelyje{nepatariame skardiniame}
Gali iškilti neaiškumai,kam reikalingas cukrus?
atsakau,kad neprarastų safranas savo savybių.
Tik nedėkite didelio kiekio į arbatos puoduką.
Gausite labai gražios spalvos arbatą,ji patiks tiems,kas mėgsta safrano skonį.
aš,kalėdoms lauktuvių esu gavusi 100% safrano arbatos.