Įkraunama...
Įkraunama...

Citomegalo virusas

kaip suprantu didesnis Igg reiskia, kad sirgta jau seniau g.gif

http://www.cdc.gov/c.../lab-tests.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 20 gruodžio 2011 - 12:05
pas mane nustate letine citomegalo forma.
Igg - 500. rodiklis stipriai virsija norma, bet daktare sake, kad realiai jis nera pavojingas
Atsakyti
Radau gerą info Sorpo. lt puslapyje

CMV IgM ir IgG tyrimas svarbus nėščiosioms. Jei CMV tyrimo rezultatas yra IgG+/IgM-, reiškia, kad citomegalovirusas yra latentinėje, neaktyvioje būsenoje, motina turi imunitetą, kurį perduos vaisiui. Jei CMV antikūnų testo rezultatas yra IgG-/IgM+, galima įtarti pirminę infekciją, arba yra nespecifinė IgM reakcija. Jei po dviejų savaičių pakartojus tyrimą rezultatas yra IgG+/IgM+, didelė tikimybė, kad tai yra pirminė CMV infekcija, kuri gali būti perduota vaisiui. CMV IgM labai retais atvejais gali padidėti ir viruso reaktyvacijos metu ar pakartotinai užsikrėtus (nors tokia imuninė reakcija daugiau būdinga asmenims su stipriai pažeista imuninės sistemos funkcija). Jei CMV testo rezultatas yra IgG-/IgM-, galima teigti, kad nėščioji nebuvo užsikrėtusi citomegalovirusu arba infekcija yra latentinėje fazėje ir CMV IgG lygis yra toks žemas, kad neviršija aukščiausios normos ribos.

Kaip tik aprašytas ir mano atvejis, kai Igg +, o Igm - , pasirodo nėra ko nerimauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakse @ 2012 03 20, 19:26)
pas mane nustate letine citomegalo forma.
Igg - 500. rodiklis stipriai virsija norma, bet daktare sake, kad realiai jis nera pavojingas

Sveikos, merginos! Sakykit, ar "miegantis" ir letine forma tas pats? Mano igG 500, o igM - neigiamas. As kaip supratau, tai kuo didesnis igg, tuo seniau buvo ta infekcija ir tuo mazesne tikimybe pakenkti kudikiui, taip?
Atsakyti
Sveiko visos..Noriu papasakoti savo istorija ir isgirsti, gal kuri turejote panasios patirties.. turejau 2persileidimus, 7ir 8sav.. pastojau 3karta isnesiojau iki 15sav ir vaikelis nustojo vystytis... lapkricio 30 skatinamaisiais isauke gimdyma.. pasidariau visus tyrimus ir rado Citomegal virusa IgG 10.7.. Reikalas toks, kad pasidaraiu testuka i 2juosteles, buvau pas savo gydytoja, patvirtino kad laukiuosi, bet liepe labai nesidziaugti nes mato arba kazka negerai arba gali buti dvynukai, o apie ta virusa nelabai ji ka ismano.. labai labai bijau.. kita antradieni vaziuoju dar i klinikas pas Abraiti, gal kazka aiskiau pasakys.. gal kuri turejote panasios patirties?
Atsakyti
Ar iš kraujo tyrimų, kuriuos atlieka nėščiosioms šis virusas matomas? Ar reikia darytis papildomą tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(juozė @ 2016 03 17, 11:59)
Ar iš kraujo tyrimų, kuriuos atlieka nėščiosioms šis virusas matomas? Ar reikia darytis papildomą tyrimą?

Reikia darytis papildomai
Atsakyti
QUOTE(ErnestaTau @ 2016 02 22, 16:26)
Sveiko visos..Noriu papasakoti savo istorija ir isgirsti, gal kuri turejote panasios patirties.. turejau 2persileidimus, 7ir 8sav.. pastojau 3karta isnesiojau iki 15sav ir vaikelis nustojo vystytis... lapkricio 30 skatinamaisiais isauke gimdyma.. pasidariau visus tyrimus ir rado Citomegal virusa IgG 10.7.. Reikalas toks, kad pasidaraiu testuka i 2juosteles, buvau pas savo gydytoja, patvirtino kad laukiuosi, bet liepe labai nesidziaugti nes mato arba kazka negerai arba gali buti dvynukai, o apie ta virusa nelabai ji ka ismano.. labai labai bijau.. kita antradieni vaziuoju dar i klinikas pas Abraiti, gal kazka aiskiau pasakys.. gal kuri turejote panasios patirties?

O jums aktyvus šiuo metu šis virusas? Nes aš irgi jį turiu, tik rodo, kad esu jau persirgusi ir jis dabar yra neaktyvus. Turiu du vaikučius. taip kad nereiškia, kad dėl jo, negalėsit jų susilaukti. Sėkmės 4u.gif Parašykit kaip sekėsi klinikose.
Atsakyti