Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(Nevute @ 2012 01 08, 18:30)
Kazkada as ta zujki bandziau lipdyt smile.gif atrodo taip lengvai jai ten gaunasi su tuo moliu, galvoju ir as pabandysiu smile.gif bet mano ne toks grazus gavosi, nors dukterecia greit ji suvalge, jai patiko biggrin.gif
Va koks smile.gif toks susikuprines  blush2.gif

labai grazus thumbup.gif

QUOTE(keno @ 2012 01 08, 19:24)
ir kate "gniauzo" ir figureles lipdo schmoll.gif sknu butu gauti tokia ant torto laugh.gif

lotuliukas.gif as ta pati pagalvojau,bet gal ten sumontuota,nusiplove ji gi tas rankas pries darant,manau biggrin.gif
Atsakyti
Oho, ir naujaisiais metais šaunių tortų užderėjo thumbup.gif
Keli mano vaikiški:
Little pet draugija
user posted image
Karūna
user posted image
Atsakyti
neli WOW kokie grazuciai bigsmile.gif ligus tvarkingi superiniai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2012 01 08, 21:42)
Keli mano vaikiški:1237097

bigsmile.gif groziai nerealus ir aciu uz ideja savo mergytes ''princesiu''vakareliui thumbup.gif
O kokio storio uzdanga darot? rolleyes.gif

O mano medutis tik padulkejo,tik liko pjuviui nufotkint gabaliukas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 08 sausio 2012 - 23:21
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 08, 18:13)
nu bet koks simpatulka wub.gif  wub.gif  wub.gif oi kaip man knieti pabandyt, bet vaikai ramybes neduos doh.gif
cia dar keli:
kate
pingvinas
gulintis meskiukas

ACIUKAS uz nuorodeles 4u.gif
Atsakyti
As ziuriu vis i tas figureles is pastiliazo ir nesuprantu kaip priklijuojat jus tas akytes, nosytes, rankytes ir t.t. prie kunelio. Man niekaip nelimpa viena dalis prie kitos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 08, 23:17)
bigsmile.gif groziai nerealus ir aciu uz ideja savo mergytes ''princesiu''vakareliui  thumbup.gif
O kokio storio uzdanga darot? rolleyes.gif

O mano medutis tik padulkejo,tik liko pjuviui nufotkint gabaliukas  lotuliukas.gif

Labai skaniai atrodo bigsmile.gif , niam niam wub.gif

QUOTE(Ispaikyta @ 2012 01 09, 00:13)
As ziuriu vis i tas figureles is pastiliazo ir nesuprantu kaip priklijuojat jus tas akytes, nosytes, rankytes ir t.t. prie kunelio. Man niekaip nelimpa viena dalis prie kitos doh.gif

Ir man idomu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 09, 00:25)

Ir man idomu unsure.gif

man tai su vandenuku puikiai prilimpa, tik pastebejau, kad jo reikia vos vos, jei tik daugiau, tada nesilaiko ir krenta detales, arba reikia ramstyti, tai as su teptuku vos patepu ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 09, 01:25)
Labai skaniai atrodo bigsmile.gif , niam niam wub.gif
Ir man idomu unsure.gif

As tai turiu nusipirkus tu spec kliju, tai jie labai gerai suklijuoja, biskiuka reikia palaukt kol padzius, bet tikrai geriau nei su vandeniu. Ten ju vos vos reikia, zinau kad juos eina pasigamint su Tylose milteliais, kazkiek su vandeniu sumaisai ir gaunasi smile.gif
Atsakyti
Aciukas mergaites uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas .

neli , labai gražūs tortai , tas su gyvūnėliais nuostabus , tiksliau patys gyvūnėliai wub.gif , daug teko padirbėti , lipinau - žinau .
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2012 01 09, 00:42)

FB'e jau mačiau, tai žagsiu nuo vakar.. mistika man tie gyvūnėliai wub.gif

ai, dar žagsiu nuo *adrija* cukraus gėlių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti