as 160, man ne per auksta
Zirzia sveikinu susilaukus sūnelio
aukit didučiai. Jau riedat su Muriuku?
Rašei, kad nustebai radusi lietaus apsaugą, o man prie sportinuko iškart pridėjo, nereikejo net prašyti.
Rašei, kad nustebai radusi lietaus apsaugą, o man prie sportinuko iškart pridėjo, nereikejo net prašyti.
QUOTE(**Gin** @ 2012 07 20, 15:29)
Zirzia sveikinu susilaukus sūnelio
aukit didučiai. Jau riedat su Muriuku?
ačiū
šiandien tik kėdutę iįbandėm ir voką į ją - tai super pebble. labiau man patiko už cabriofixą
dėl apsaugos - nu 2009 metais kai pirkau, apsaugos nebuvo - teko pirkti sportinukui atskirai. todėl šį kartą radus nemokamai nustebau. bet nesiskundžiu
QUOTE(eweliute @ 2012 07 26, 10:43)
Sveikutes
Man klausimelis iskilo del vezimelio rankenos, ar sportinuka gali uzdeti i abi puses? Ar rankena kazkaip persikelia? Gal kas suteiks info
Man klausimelis iskilo del vezimelio rankenos, ar sportinuka gali uzdeti i abi puses? Ar rankena kazkaip persikelia? Gal kas suteiks info
pats sportinukas dedasi į abi puses
Mamos, gal galit pasakyti, ar ant skecio laikiklio galima uzdeti kita sketi ne Muros?
QUOTE(Kitte @ 2012 07 26, 19:12)
Mamos, gal galit pasakyti, ar ant skecio laikiklio galima uzdeti kita sketi ne Muros?
nebandžiau, nežinau
QUOTE(zirzia @ 2012 07 26, 21:07)
nebandžiau, nežinau
Aciu, gal kas nors zinos...
Sveikinu susilaukus sunelio
QUOTE(Kitte @ 2012 07 27, 08:33)
kažkaip nedaugelis skėčius naudoja. bet kiek peržvelgiua, yra alia universalių - tai man rods turėtų tikti, nes prie jų turėtų būti ir laikiklis universalus.
aš ebay'jui žvalgausi muros skėčio. ir sportinukui voko.
ačiū
kaip taviškis auga? pilvuko bėdų turit? pati maitini?
Sveikos, gal kuriai teko domėtis, kokia sportinuko medžiaga? Sintetika? Norim pradėti naudoti, tad jeigu sintetika, tiesiu kokį medvilninį paklotėlį. O iš pačiupinėjimo aš nesugebu atpažinti.. gėda, bet taip jau yra..
aš tik karštą vasaros dieną klodavau paklotėlį dėl prakaitavimo.