Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi Cosi Mura4/Mura3

QUOTE(zirzia @ 2012 07 27, 08:52)
aš tik karštą vasaros dieną klodavau paklotėlį dėl prakaitavimo.

Prakaituoja, ane? Mes autokėdutėj tai visada laikom. Galvoju ir sportinuke laikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2012 07 27, 10:47)
Prakaituoja, ane? Mes autokėdutėj tai visada laikom. Galvoju ir sportinuke laikyti  ax.gif

kai +30 prakaituoja visi biggrin.gif

šiaip aš dėdavau dėl to, kad tiesiog paprasčiau palutę išskalbt negu visą sportinuką.
šiaip medžiaga muros tikrai gera, vaikas jaučiasi komfortabiliai mirksiukas.gif ypač kai palygini su kokiu tučiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2012 07 26, 18:57)
pats sportinukas dedasi į abi puses

sveikinimai susilaukus sunelio 4u.gif o mes svarstom pabandyti sportinuka mura, tik nezinau ar jis gana didelis ir ar patogus? ar nera baziuokle labai kieta?
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2012 07 27, 08:45)
kažkaip nedaugelis skėčius naudoja. bet kiek peržvelgiua, yra alia universalių - tai man rods turėtų tikti, nes prie jų turėtų būti ir laikiklis universalus.
aš ebay'jui žvalgausi muros skėčio. ir sportinukui voko.

ačiū smile.gif
kaip taviškis auga? pilvuko bėdų turit? pati maitini?

kokios ten kainos?

augam kaip ant mieliu lotuliukas.gif bet istikruju ant mamytes pienuko biggrin.gif aciu Dievui maitinu ir tikiuosi ilgai maitinti. Nors ir maitinu pati su pilvuku vargo turejom, bet dabar susitvarke thumbup.gif ir lasiukus daviau doh.gif gydytoja patare paciai kartais isgerti Espumisan, sake bus maziukui geriau, ir tikrai thumbup.gif Gal ir tavo mazyli kankina pilvuko bedos? Maitini pati?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 27 liepos 2012 - 17:32
Ar muros gerai valosi? nenublunka nuo skalbimo?
Atsakyti
greit nudyla tik autokėdučių užvalkalai, o sportinuko medžiagos puikiai skalbiasi, neblunka
Atsakyti
Gal kuri nors matėte ar parduotuvėse jau yra pas mus Maxi Cosi Elea g.gif
Atsakyti
O iki kada autokėdutėse naudojate tą paminkštinimą su laikikliu galvytei? Nors mums tik 5 savatėlės,bet vakar įdėjau mažylį su tokiu nestoru kombinezoniuku,tai taip suspaustas atrodė ir kažkaip persikreipęs g.gif To laikiklio garvytei kaip ir nebereikėtų,bet ta pagalvytė po subiniuku tai manau dar tikrai reikalinga g.gif Kėdutė pas mus cabriofix ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2012 08 11, 13:12)
O iki kada autokėdutėse naudojate tą paminkštinimą su laikikliu galvytei? Nors mums tik 5 savatėlės,bet vakar įdėjau mažylį su tokiu nestoru kombinezoniuku,tai taip suspaustas atrodė ir kažkaip persikreipęs  g.gif To laikiklio garvytei kaip ir nebereikėtų,bet ta pagalvytė po subiniuku tai manau dar tikrai reikalinga  g.gif Kėdutė pas mus cabriofix  ax.gif

mums pradžia buvo vasarą, gimę abu paskutinieji gegužės gale, tai iki rudens dėjau, na tiksliau iki tada, kol dar ta galvytė nėra tokia tvirta 4u.gif po nugaryte dėjau tol kol kojos nepradėjo į išorę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 08 11, 13:49)
mums pradžia buvo vasarą, gimę abu paskutinieji gegužės gale, tai iki rudens dėjau, na tiksliau iki tada, kol dar ta galvytė nėra tokia tvirta 4u.gif  po nugaryte dėjau tol kol kojos nepradėjo į išorę biggrin.gif

Bet pas mane ta galvytės apsauga ir paminkštinimas po nugaryte yra vientisa,neina jų atskirti g.gif
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2012 08 11, 14:49)
Bet pas mane ta galvytės apsauga ir paminkštinimas po  nugaryte yra vientisa,neina jų atskirti  g.gif

senesnėse kėdutėse turėtų išsitraukti paraloniukas, naujesnėse atsisega mirksiukas.gif
na bent jau kai 2009 naudojau išsitraukė, o 2011 atsisegė g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 08 11, 18:21)
senesnėse kėdutėse turėtų išsitraukti paraloniukas, naujesnėse atsisega mirksiukas.gif
na bent jau kai 2009 naudojau išsitraukė, o 2011 atsisegė g.gif

Ačiū už patarimą mirksiukas.gif Pas mus 2009m,tai reiks ištraukti 4u.gif
Atsakyti