sveikos, kurios kepet raudona velveta. man jis nelabai iskilo bet as kepiau 26cm tortinej. gal del to jis gavosi zemesnis?????
QUOTE(dorme @ 2012 02 12, 18:59)
sveikos, kurios kepet raudona velveta. man jis nelabai iskilo bet as kepiau 26cm tortinej. gal del to jis gavosi zemesnis?????
Aš prieš kelias valandas kepiau 24 cm formoj,bet kepiau visą iškarto-nedalinau per pusę. Iškilo lyg,bet į 4 dalis tikrai nepasidalins-tik į tris.Ar jums ir toks pūkutis gavosi? Aš nežinau kaip jį supjaustytą reiks paimt nesutrupinus

Anksčiau, kažkodėl nepripažindavau varškės pyragų, tačiau teko pabandyti. Tai niekas neatsispyrė
)) varškės pyragas
dar man labai patiko šis, riešutukų tortas tortas voveraitė
Jeigu kas turite patarimų, kaip geriau iškepti, sakykit. Man voveraitė kažkodėl apdegus kiek gavosi...

dar man labai patiko šis, riešutukų tortas tortas voveraitė
Jeigu kas turite patarimų, kaip geriau iškepti, sakykit. Man voveraitė kažkodėl apdegus kiek gavosi...

si asavaite darysiu uzsakyma is cake deko. Panevezyje.jei kas nori prisijungt .rasyti i a.z
QUOTE(elenka @ 2012 02 12, 22:54)
si asavaite darysiu uzsakyma is cake deko. Panevezyje.jei kas nori prisijungt .rasyti i a.z
labukas, norejau pasikllausti ar biskvita reikia is anksto issikept jei planuoju ryt pertept, nes treciadieniui isivezt reikia
biskvitus geriausia pries viena diena issikepti

Kepiau siandiena torta "STRACCIATELLA"
http://www.supermama...?...&p=52240161
noriu paklausti is sios normos kur recepte nurodyta, kepat biskvita is visos normos viena kart, ar per du ?
nes as kepiau per du, man netilpo viskas i viena skarda 30*40cm
tai kepiau per du kartus, pirma balta biskvita o paskui su kakava.
ir dar : istirpinau sokolada kaip recepte, pirmiau grietinele ikaitinau, paskui sokolada ja uzpiliau ir viskas puikiai issimaise, konstitencija buvo tirsto pieno, bet super gerai issimaise.
pastovejo per nakti saldytuve, tai ji tirsta pasidare, ir tokia kaip su smulkiom kropelitemis, na tokia kaip smulkus smeliukas is pajurio, AR JI TOKIA TURI BUTI ? nors plakiau, bet nieko nesikeite, nei konsistencija nei purumas, isejo skoniu kaip saldus kondensotas pienas is skardynes, o konsistencija kaip su smeliu maisyta
Kadangi tai dariau pirma karta, tai nezinau kaip turetu buti, bet isivazdavau kad turi buti purios konsistencijos,
o ganasas irgi taip pat gaminamas ?
http://www.supermama...?...&p=52240161
noriu paklausti is sios normos kur recepte nurodyta, kepat biskvita is visos normos viena kart, ar per du ?
nes as kepiau per du, man netilpo viskas i viena skarda 30*40cm

tai kepiau per du kartus, pirma balta biskvita o paskui su kakava.
ir dar : istirpinau sokolada kaip recepte, pirmiau grietinele ikaitinau, paskui sokolada ja uzpiliau ir viskas puikiai issimaise, konstitencija buvo tirsto pieno, bet super gerai issimaise.
pastovejo per nakti saldytuve, tai ji tirsta pasidare, ir tokia kaip su smulkiom kropelitemis, na tokia kaip smulkus smeliukas is pajurio, AR JI TOKIA TURI BUTI ? nors plakiau, bet nieko nesikeite, nei konsistencija nei purumas, isejo skoniu kaip saldus kondensotas pienas is skardynes, o konsistencija kaip su smeliu maisyta

Kadangi tai dariau pirma karta, tai nezinau kaip turetu buti, bet isivazdavau kad turi buti purios konsistencijos,
o ganasas irgi taip pat gaminamas ?
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 13, 22:39)
Kepiau siandiena torta "STRACCIATELLA"
http://www.supermama...?...&p=52240161
noriu paklausti is sios normos kur recepte nurodyta, kepat biskvita is visos normos viena kart, ar per du ?
nes as kepiau per du, man netilpo viskas i viena skarda 30*40cm
tai kepiau per du kartus, pirma balta biskvita o paskui su kakava.
ir dar : istirpinau sokolada kaip recepte, pirmiau grietinele ikaitinau, paskui sokolada ja uzpiliau ir viskas puikiai issimaise, konstitencija buvo tirsto pieno, bet super gerai issimaise.
pastovejo per nakti saldytuve, tai ji tirsta pasidare, ir tokia kaip su smulkiom kropelitemis, na tokia kaip smulkus smeliukas is pajurio, AR JI TOKIA TURI BUTI ? nors plakiau, bet nieko nesikeite, nei konsistencija nei purumas, isejo skoniu kaip saldus kondensotas pienas is skardynes, o konsistencija kaip su smeliu maisyta
Kadangi tai dariau pirma karta, tai nezinau kaip turetu buti, bet isivazdavau kad turi buti purios konsistencijos,
o ganasas irgi taip pat gaminamas ?
http://www.supermama...?...&p=52240161
noriu paklausti is sios normos kur recepte nurodyta, kepat biskvita is visos normos viena kart, ar per du ?
nes as kepiau per du, man netilpo viskas i viena skarda 30*40cm

tai kepiau per du kartus, pirma balta biskvita o paskui su kakava.
ir dar : istirpinau sokolada kaip recepte, pirmiau grietinele ikaitinau, paskui sokolada ja uzpiliau ir viskas puikiai issimaise, konstitencija buvo tirsto pieno, bet super gerai issimaise.
pastovejo per nakti saldytuve, tai ji tirsta pasidare, ir tokia kaip su smulkiom kropelitemis, na tokia kaip smulkus smeliukas is pajurio, AR JI TOKIA TURI BUTI ? nors plakiau, bet nieko nesikeite, nei konsistencija nei purumas, isejo skoniu kaip saldus kondensotas pienas is skardynes, o konsistencija kaip su smeliu maisyta

Kadangi tai dariau pirma karta, tai nezinau kaip turetu buti, bet isivazdavau kad turi buti purios konsistencijos,
o ganasas irgi taip pat gaminamas ?
As si tortuka dariau jau trecia karta, as isikepu apvalu nestora biskvita kuri dedu apacioje kaip pagrinda, o tada vienoje skardoje 30x40 likusia tesla kur juostomis dedu balta ir kakavine teslas, veliau galesiu foto ikelti


Del sokolado ir grietineles tai du kartus dariau kaip recepte kaitinau grietinele naudoju piemenelio grietinele ir uspyliau sokolada (naudoju sogeten) gerai ismaisiau ir palikau per nakti saldytuve, o kita diena labai gerai issiplake kaip ir darant su juodu sokoladu ta vadinama ganasa, gaunasi na tokia puri laianti forma mase, kaip ir isplakus grietinele




Aga as ir kepiau ir man vos uzteko visai skardai
Na gal per storai dariau..
stai kaip isejo :

stai kaip isejo :
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 14, 11:24)
labai jau grazu

tai ta vyniotini supjaustyta reikia ant apvalaus biskvito deti? ir pries tai ant jok krema?



Grazus jusu tortukai


As naudojau sogeten balta sokolada ir grietinele 35 riebumo irs minksto pokelio, net nezinau kodel man taip isejo, gal per ilgai saldytuve buvo.
Bet neismeciau ja, sumaisiau su mascarpone surio tokia kokia buvo, juk valgoma viskas

O del bisvito nedariau jostomis del laiko trukumo, iskepiau abi spalvytes atskirai, manau kad skonis nuo to nepasikeis. Tik nezinojau ar pilti viska i viena skarda, butu tada storas sluosnis. Skarda pas mane reguliojasi, tai butent padariau 30*40, tai jej supilciau viska, tada per virsu liptu, ir tai teko prailginti skarda iki 55, nes sluosni isliginau apie 1cm, tai ir iskepes toks ir liko


galvoju gal per karsta gretinele piliau, bet sildziau stipriau, o uzvirti nedaviau
