Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

Šiai moteriai tinka smile.gif O šiaip makiažas labai ryškus, tikrai ne visom tinka smile.gif Įdomu kaip atrodytų gyvai, gal visai "nesižiūrėtų" smile.gif Na, pasidarysit bandomąjį, pamatysit ar tinka/patinka smile.gif
Atsakyti
Benice, taip, akivaizdus fotoshopas, bet aš tiesiog norėjau parodyti patį makiažo principą: Skaisti oda, neišryškinti antakiai, švelnios rožinės spalvos skruostai ir lupos, ir ryški viršutinio voko linija, bei lėliškos blakstienos. Va apie ką kalba.
Beje, kaip Jūs ir sakot, visi čia įkeliami makiažai daugiau ar mažiau fotoshopinti  ax.gif

Bailarina, man kaip tik jis nėra ryškus.. tik viršutinio voko linija ryški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 15 gegužės 2012 - 11:00
Gal dar kas galit atsiliepti apie salona Paula Kaune? Taip norisi atsiliepimu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 15, 11:58)
Benice, taip, akivaizdus fotoshopas, bet aš tiesiog norėjau parodyti patį makiažo principą: Skaisti oda, neišryškinti antakiai, švelnios rožinės spalvos skruostai ir lupos, ir ryški viršutinio voko linija, bei lėliškos blakstienos. Va apie ką kalba.
Beje, kaip Jūs ir sakot, visi čia įkeliami makiažai daugiau ar mažiau fotoshopinti  ax.gif

Na, jei Jūsų oda ne problematiška, tai tą skaistumą nesunku išgauti..bet jei nlb, tai užjaučiu visažistę biggrin.gif

Dėl pačio makiažo tipo, kurį aprašėte, tai man irgi labai patiktų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 05 15, 12:34)
Na, jei Jūsų oda ne problematiška, tai tą skaistumą nesunku išgauti..bet jei nlb, tai užjaučiu visažistę  biggrin.gif

Dėl pačio makiažo tipo, kurį aprašėte, tai man irgi labai patiktų  wub.gif

Turite omenyje nelygumus, spuogelius ir dėmeles? Ačiū Dievui neturiu. ax.gif Aišku, labai įdomu, kaip akytės atrodo užsimerkus. Nes nesuprantu, ar čia šešėliuota ar tiesiog platus akių kontūras brėžtas...
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 15, 13:19)
Gal dar kas galit atsiliepti apie salona Paula Kaune? Taip norisi atsiliepimu daugiau smile.gif

man irgi domintų atsiliepimai apie šį saloną g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 30, 15:03)
Sveikutes,

gal kas gali rekomenduoti kur Vilniuje drasiai galiu eiti darytis vestuvines sukuosenos ir makiazo..? labai labai reikia rekomendaciju 4u.gif is anksto aciu!

Galiu rekomenduoti Gintare, mergina dirbo Londone su Celebrity klientais, todel ranka igudusi ir darbai pas ja nuostabus. Ne karta pas ja dariausi makiaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neri 1984: 28 gegužės 2012 - 11:39
QUOTE(neri 1984 @ 2012 05 28, 11:38)
Galiu rekomenduoti Gintare, mergina dirbo Londone su Celebrity klientais, todel ranka igudusi ir darbai pas ja nuostabus. Ne karta pas ja dariausi makiaza.

Prasau parasykit man i az kontaktus!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neri 1984 @ 2012 05 28, 11:38)

Gal kur būtų galima pamatyti jos darbų pavyzdžių?
Kontaktų norėčiau ir aš cool.gif
Atsakyti
wub.gif

Foto

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 gegužės 2012 - 21:46
QUOTE(Rykute @ 2012 05 28, 22:46)

Lūpų daili spalva, o šiaip nepretenduoju į tokį makiažą, nes visai kitokia mano oda ir veido formos smile.gif Bet šukuosena patiko, išsisaugojau 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti