Sveikos,
gal turite rekomendacijų makiažui Jonavoje arba Kėdainiuose?
Nelabai pažįstu tų kraštų, ir nesinori bet kur nueiti.. :S
QUOTE(Evelie @ 2012 06 06, 15:49)
Sveikos,
Jonavoje galite darytis pas Viktorija. Jei domins, galiu jos kontaktus duoti. Mane graziai padaze, norejau kukliau, taip ir gavau. Bet ne i savo vestuves ejau

QUOTE(sufle @ 2012 06 09, 21:33)
zinoma yra

QUOTE(sufle @ 2012 06 09, 21:33)
Darysiuos pati

as gyvenime labai neryskiai dazausi, ir kai po bandomojo gryzau namo, maniskis, liepe iskart eit praustis
ir man asmeniskai buvo per daug
todel tex bekt dar karta ir dar bandyt.

QUOTE(Bailarina @ 2012 06 09, 21:44)
Jonavoje galite darytis pas Viktorija. Jei domins, galiu jos kontaktus duoti. Mane graziai padaze, norejau kukliau, taip ir gavau. Bet ne i savo vestuves ejau
O siaip, jeigu savo vestuvem, as vistiek nueiciau dar ir bandomaji pasidaryti, kad buciau isitikinus tvirtai. Kaip ir bet kur kitur 

Dėkui, bet jau užsirašiau. Vardas kaiptyč užkrito, tai ir nepasakysiu dabar pas ką.

QUOTE(NIKKAA @ 2012 06 10, 09:11)
as gyvenime labai neryskiai dazausi, ir kai po bandomojo gryzau namo, maniskis, liepe iskart eit praustis
ir man asmeniskai buvo per daug
todel tex bekt dar karta ir dar bandyt.

Pas mane panasiai buvo.. pirmai nuejau pas viena "alia" vizaziste... na padaze ne taip kaip norejau, paskui perdaze... ok, atvaziuoju namo.. bunu namie, apie 18 val, man susibego akiu seseliai... kas mate sake - tikrai nera grazu... tai kita savaite nuvaziavau pas kita kosmetologe, padare bandomaji ir

as manau makiaza darysiuosi pati..
pati jei dazausi ryskiau,kas buna retai, tai tik rudais, pilkais arba juodais seseliais, lupdaziais taip pat tik tokiais, kurie man patinka....isivaizduoju, kad labai keistai jausciausi ir neatrodyciau sau grazi, jei mane kas padazytu..
zinoma, tam ir yra bandomieji makiazai, bet tada nezinau, keik man ju prireiktu
beto, pas kitas man graziai atrodo padazytos akys seseliais, o saves pasidazyti taip negaliu..nebent apvadeli aplink akis..mane tiesiog baisingai erzina

as pavydziu, kad yra teke lankytis pas visazista ir galite lengvai savo vestuvems eiti pasidazyti
o man bus didelis galvos skausmas
karta drauge visaziste padaze einant i kluba...naudojo seselius, pravedimus ir pan..jauciausi issimaliavojusi, apkrauta..tiesiog nesijauciau savimi
akis ir lupas pasidazyt tikrai sugebesiu, bet manau dazantis paciai labai svarbu issirinkti tinkama pudra ir graziai ir tinkamai paryskinti skruostikaulius

QUOTE(sufle @ 2012 06 11, 14:05)
as pavydziu, kad yra teke lankytis pas visazista ir galite lengvai savo vestuvems eiti pasidazyti
o man bus didelis galvos skausmas
karta drauge visaziste padaze einant i kluba...naudojo seselius, pravedimus ir pan..jauciausi issimaliavojusi, apkrauta..tiesiog nesijauciau savimi
akis ir lupas pasidazyt tikrai sugebesiu, bet manau dazantis paciai labai svarbu issirinkti tinkama pudra ir graziai ir tinkamai paryskinti skruostikaulius