QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 12, 20:18)
taip taip... jam nei silta nei salta... as neisiu, dar viena, neis, ir dar viena... ir ziurek nieks nebeis... nereik cia vaidint kazko, kuo nesi
taip, svarbu pirstus turet, tai galima bet kokia nesamone klaviatura surinkt ir pavadint ja nuomone
Apskritai, tai ne iš makiažų gyvenime pinigus ruošiuosi valgyti. O kalbant apie pačias klientes, tai pas mane ir ateina daugiausiai tokios, kurioms rezultato reikia, o ne lindimo į ...

Neslėpsiu, jog LABAI dažnai gaunu patarimų į tam tikro intelekto komentatores (šiuo atveju būtent tokias kaip jus) nekreipti dėmesio. Deja, man sekasi sunkiai...
Tas pats ir su jūsų pasisakymais - vargu ar daug mokslo juos parašyti reikia...
Papildyta:
QUOTE(Sirenaa @ 2012 06 12, 20:30)
As kaip ir Jus gerbiamasis IS PROFESIONALIOS puses galiu pasakyti jog mokslai lb svarbus sioje srityje ne kiekvienas sugeba padaryti tobula makiaza tam reikia daug ziniu (mokslo) bei praktikos , niekas negime mokedamas ir zinodamas .. na aisku nebent Jus talentas nuo kudikystes

beje saket nesireklamuosit bet kad kiek pastebejau kitose temose reklamuojates ir dar kaip
Mieloji, žinoma, jog ne kiekvienas, tačiau meno polinkio tu žmogui neįkrėsi. Aš pats meniškos prigimties esu - šoku, seniau pianinu grojau. Puikiai visą tą virtuvę išmanau. Nebus talento, nebus ir rezultato.
Nei aš kada reklamavausi, nei juo labiau kažkada tai neigiau, nei aš kažkur reklamuojuosi. Ką čia kliedit??