Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

o man kaip tik patinka ryskesnis makiazas ax.gif 4u.gif kazkas panasaus:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akela1: 27 balandžio 2013 - 21:43
lotta, labai grazus naturaliu makiazu pavyzdziai, butent tokie man patinka, butent tokia nuotaka as isivaizduoju, o ryskus makiazai mano nuomone tinka kitoms progoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 28, 11:39)
lotta, labai grazus naturaliu makiazu pavyzdziai, butent tokie man patinka, butent tokia nuotaka as isivaizduoju, o ryskus makiazai mano nuomone tinka kitoms progoms  4u.gif

Makiazas turi tikti ne progoms, o paciam zmogui biggrin.gif Nesutinku, kad ryskus makiazas tinka tik kitoms progoms, nes mergina kuri neapkencia ryskiai dazytis ar buti ryskiai padazyta neras niekada tinkamos progos tokiam makiazui 4u.gif
Atsakyti
Mano manymu bandomasis yra skirtas visų pirma susipažinti su nuotaka, išsiaiškinti, kaip ji mėgsta dažytis, kokios stiliaus suknelė, papuošalai ir t.t. Jei visažistė visas nuotakas dažo pagal vieną šabloną, tai ji yra ne visažistė, o dažytoja. Aš tarkim, visų pirma atsižvelgiu į klientės pageidavimus, visada prašau, kad nepatingėtų pasižiūrėti internete nuotakos makiažų foto, kad suprasčiau, ką ji įsivaizduoja. Buvo atvejis, kai mergina, mėgstanti pakankamai sunkų makiažą po bandomojo persigalvojo ir jau vestuvių dieną paprašė padažyti natūraliau. Padažiau pagal pageidavimą smile.gif
Beje, čia kažkur buvo diskutuojama apie tai, kad veidas su krempudra po bandomojo atrodė nekaip. deja, taip priklauso ne nuo tik nuo priemonės (kuri turi atitikti odos tipą), bet ir nuo to, kaip moteris prižiūri savo veidą. ant išsausėjusios odos joks makiažo pagrindas negula gražiai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2013 04 29, 11:16)
Mano manymu bandomasis yra skirtas visų pirma susipažinti su nuotaka, išsiaiškinti, kaip ji mėgsta dažytis, kokios stiliaus suknelė, papuošalai ir t.t. Jei visažistė visas nuotakas dažo pagal vieną šabloną, tai ji yra ne visažistė, o dažytoja. Aš tarkim, visų pirma atsižvelgiu į klientės pageidavimus, visada prašau, kad nepatingėtų pasižiūrėti internete nuotakos makiažų foto, kad suprasčiau, ką ji įsivaizduoja. Buvo atvejis, kai mergina, mėgstanti pakankamai sunkų makiažą po bandomojo persigalvojo ir jau vestuvių dieną paprašė padažyti natūraliau. Padažiau pagal pageidavimą  smile.gif
Beje, čia kažkur buvo diskutuojama apie tai, kad veidas su krempudra po bandomojo atrodė nekaip. deja, taip priklauso ne nuo tik nuo priemonės (kuri turi atitikti odos tipą), bet ir nuo to, kaip moteris prižiūri savo veidą. ant išsausėjusios odos joks makiažo pagrindas negula gražiai.  doh.gif

Labai gerai pasaket apie vizaziste ir dazytoja, pritariu drinks_cheers.gif
Zinoma, odyte turi buti priziureta,neissausejusi,bet ir priemones turi tikti odai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2013 04 29, 11:16)
Mano manymu bandomasis yra skirtas visų pirma susipažinti su nuotaka, išsiaiškinti, kaip ji mėgsta dažytis, kokios stiliaus suknelė, papuošalai ir t.t. Jei visažistė visas nuotakas dažo pagal vieną šabloną, tai ji yra ne visažistė, o dažytoja. Aš tarkim, visų pirma atsižvelgiu į klientės pageidavimus, visada prašau, kad nepatingėtų pasižiūrėti internete nuotakos makiažų foto, kad suprasčiau, ką ji įsivaizduoja.
<...>
Beje, čia kažkur buvo diskutuojama apie tai, kad veidas su krempudra po bandomojo atrodė nekaip. deja, taip priklauso ne nuo tik nuo priemonės (kuri turi atitikti odos tipą), bet ir nuo to, kaip moteris prižiūri savo veidą. ant išsausėjusios odos joks makiažo pagrindas negula gražiai.  doh.gif

o jei pageidavimų neturi? aš asmeniškai ėjau dažytis visiškai neįsivaizduodama, ko nroiu, tam ir moku pinigus, kad mane pamačius visažistė jau žinotų kaip dažyt, o ne dar pačiai sukt galvą kaip reikia mane dažyt. Aš tik galiu pasakyt noriu ryškiau, blankiau.
Taip, ne tik nuo priemonių drinks_cheers.gif

aš bandomuoju esu kažkiek nusivylus, vakare makiažas atrodė jau ne ką. Bet liko savaitė iki vestuvių, kitos neberasiu, todėl tikrąją dieną reiks sakyt, kas nepatiko, gal keis ką nors.
Nustebino, kad neturi tikrai šviesių krempudros atspalvių, gerai, kad esu šiek tiek įdegus, jei ne, nežinau, ką būtų darius
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 29, 11:48)
o jei pageidavimų neturi? aš asmeniškai ėjau dažytis visiškai neįsivaizduodama, ko nroiu, tam ir moku pinigus, kad mane pamačius visažistė jau žinotų kaip dažyt, o ne dar pačiai sukt galvą kaip reikia mane dažyt. Aš tik galiu pasakyt noriu ryškiau, blankiau.
Taip, ne tik nuo priemonių  drinks_cheers.gif

aš bandomuoju esu kažkiek nusivylus, vakare makiažas atrodė jau ne ką. Bet liko savaitė iki vestuvių, kitos neberasiu, todėl tikrąją dieną reiks sakyt, kas nepatiko, gal keis ką nors.
Nustebino, kad neturi tikrai šviesių krempudros atspalvių, gerai, kad esu šiek tiek įdegus, jei ne, nežinau, ką būtų darius

O jus ne is Vilniaus? Pasiulyciau viena mergina.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 29, 11:56)
O jus ne is Vilniaus? Pasiulyciau viena mergina.

nea, klaipėdietė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 29, 11:48)
Taip, ne tik nuo priemonių  drinks_cheers.gif

Na bet cia jau skonio reikalas - kas tinka ir kas ne. Vienam atrodo, kad vieni dalykai tinka, o kitam - kiti. Todel mano manymu, kliente jau turi ateiti zinodama jo ji mazdaug nori - kokio tipo makiazas isvis patinka, ryskus ar ne (man pvz sako, kad labai tinka duminis makiazas, nu bet man jis nepatinka, nors tu ka. Tai tikrai nesidazysiu tuo duminiu makiazu vien del to, kad anot visazisciu jis man tinka!). O jei nezino ko nori, vadinasi turi 100% patikti tai, ka padare visaziste ar dazytoja (cia priklauso pas ka jau papuole biggrin.gif). Nes jei zmogus neturi savo nuomones, tai vadinasi jam viskas turi tikti mirksiukas.gif Ir tikrai nereikia jau patingeti ir prisest prie elemantariai google images, ten ivesti vestuviniai makiazai, ir ismes ko mate, ir ko nemate smile.gif Ir tada jau galit bent isivaizduot - kas apskritai jums yra grazu, kas miela, ir kas ne. Atsinesti atspausdintas ar ikeltas i telefonus foto, parodyti visazistei, ir tada jau ji jums gales pasakyti savo, kaip profesionales zodi, tinka jums toks makiazo tipas ar ne. Sitaip manau galima padaryti vardan abipusio gero darbo. Juk pries vestuves einam pas visazistes ne tam, kad isbandyti ju profesionaluma ir paziureti ka jos moka, bet tam, kad vestuviu ryta is ju iseitume spindincios bigsmile.gif ax.gif Tai del to manau turetume pasistengti ir mes pacios, o ne viska uzkrauti ant kito peciu smile.gif Juk visu pirma mes pacios turetume buti suineteresuotos buti grazios, o ne kazkas kitas. O tam reiketu parodyti tam tikra susidomejima (o atsisedimas i visazisto kede ir jam sumokejimas uz darba, tai visiskai dar neparodo jusu paciu susidomejimu pacia savimi smile.gif )

Cia tik mano nuomone, peace 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www.grozioklu...zo-klaidos-2033
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 04 29, 15:05)
Na bet cia jau skonio reikalas - kas tinka ir kas ne. Vienam atrodo, kad vieni dalykai tinka, o kitam - kiti. Todel mano manymu, kliente jau turi ateiti zinodama jo ji mazdaug nori - kokio tipo makiazas isvis patinka, ryskus ar ne (man pvz sako, kad labai tinka duminis makiazas, nu bet man jis nepatinka, nors tu ka. Tai tikrai nesidazysiu tuo duminiu makiazu vien del to, kad anot visazisciu jis man tinka!). O jei nezino ko nori, vadinasi turi 100% patikti tai, ka padare visaziste ar dazytoja (cia priklauso pas ka jau papuole biggrin.gif).  Nes jei zmogus neturi savo nuomones, tai vadinasi jam viskas turi tikti  mirksiukas.gif  Ir tikrai nereikia jau patingeti ir prisest prie elemantariai google images, ten ivesti vestuviniai makiazai, ir ismes ko mate, ir ko nemate smile.gif Ir tada jau galit bent isivaizduot - kas apskritai jums yra grazu, kas miela, ir kas ne. Atsinesti atspausdintas ar ikeltas i telefonus foto, parodyti visazistei, ir tada jau ji jums gales pasakyti savo, kaip profesionales zodi, tinka jums toks makiazo tipas ar ne. Sitaip manau galima padaryti vardan abipusio gero darbo. Juk pries vestuves einam pas visazistes ne tam, kad isbandyti ju profesionaluma ir paziureti ka jos moka, bet tam, kad vestuviu ryta is ju iseitume spindincios bigsmile.gif  ax.gif  Tai del to manau turetume pasistengti ir mes pacios, o ne viska uzkrauti ant kito peciu  smile.gif Juk visu pirma mes pacios turetume buti suineteresuotos buti grazios, o ne kazkas kitas. O tam reiketu parodyti tam tikra susidomejima (o atsisedimas i visazisto kede ir jam sumokejimas uz darba, tai visiskai dar neparodo jusu paciu susidomejimu pacia savimi smile.gif )

Cia tik mano nuomone, peace 4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif abipusis bendradarbiavimas sutaupo laiko ir nervų abiems pusėms.
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 04 29, 15:05)
Na bet cia jau skonio reikalas - kas tinka ir kas ne. Vienam atrodo, kad vieni dalykai tinka, o kitam - kiti. Todel mano manymu, kliente jau turi ateiti zinodama jo ji mazdaug nori - kokio tipo makiazas isvis patinka, ryskus ar ne (man pvz sako, kad labai tinka duminis makiazas, nu bet man jis nepatinka, nors tu ka. Tai tikrai nesidazysiu tuo duminiu makiazu vien del to, kad anot visazisciu jis man tinka!). O jei nezino ko nori, vadinasi turi 100% patikti tai, ka padare visaziste ar dazytoja (cia priklauso pas ka jau papuole biggrin.gif).  Nes jei zmogus neturi savo nuomones, tai vadinasi jam viskas turi tikti  mirksiukas.gif  Ir tikrai nereikia jau patingeti ir prisest prie elemantariai google images, ten ivesti vestuviniai makiazai, ir ismes ko mate, ir ko nemate smile.gif Ir tada jau galit bent isivaizduot - kas apskritai jums yra grazu, kas miela, ir kas ne. Atsinesti atspausdintas ar ikeltas i telefonus foto, parodyti visazistei, ir tada jau ji jums gales pasakyti savo, kaip profesionales zodi, tinka jums toks makiazo tipas ar ne. Sitaip manau galima padaryti vardan abipusio gero darbo. Juk pries vestuves einam pas visazistes ne tam, kad isbandyti ju profesionaluma ir paziureti ka jos moka, bet tam, kad vestuviu ryta is ju iseitume spindincios bigsmile.gif  ax.gif  Tai del to manau turetume pasistengti ir mes pacios, o ne viska uzkrauti ant kito peciu  smile.gif Juk visu pirma mes pacios turetume buti suineteresuotos buti grazios, o ne kazkas kitas. O tam reiketu parodyti tam tikra susidomejima (o atsisedimas i visazisto kede ir jam sumokejimas uz darba, tai visiskai dar neparodo jusu paciu susidomejimu pacia savimi smile.gif )

Cia tik mano nuomone, peace 4u.gif  biggrin.gif

o aš ne apie tą patį rašiau? reik tiesiog žinot nori ryškiau ar blankiau. Visažistė turi matyt kokios šešėlių spalvos tinka, koks esi tipas: pavasaris, vasara, žiema, ruduo ir pagal jį atrinkt spalvas.
Aš asmeniškai pati šešėliais nesidažau ir pas visažistę ėjau norėdama pažiūrėt, kaip ji mane padažyt, kaip laikys pudra, kaip kontūruos ar šešėliai subėgs ar ne. Ir taip, einu išbandyt jos profesionalumo, kad ji susipažintų su mano oda, veido forma ir pan.
Kas iš to, kad prisirinksiu nuotraukų iš interneto, nors man makiažas netiks. Viena yra rinktis, o kita, kad išrinktas makiažas tiktų. Patikti gali labai daug kas, bet viskas netikti.
Kadangi norim būt gražios ir einam pas profesionales. Profės akis turi būt įgūdus ir matyt, kas tinka. Jei nemato, tai išvis neturi teisės dažyt kitų žmonių schmoll.gif
susidomėjimą pačia savimi? aš jį parodau jau vien eidama pas savo srities meistrą. Jei man pačiai aš būčiau neįdomi, išvis neičiau, pasidažyčiau kaip moku ir tiek.
Savo srities meistrei nereiks nuotraukų, ji ir taip išdažys kaip tinka. Tai kam vargt ir ieškot nuotraukų, gaišt laiką lyg jo nebūtų kur dėt.
Tik numirėliai neturi savo nuomonės. Ne tam bandomasis skirtas, kad paskui iškritikuot darbą? Aš tą ir dariau, ir darysiu, kai eisiu tikrąją dieną, visus minusus išpilsiu, kurie buvo po bandomojo makiažo dienos pabaigoj.
Atsakyti