Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(Vitulka @ 2013 04 30, 09:24)
o aš ne apie tą patį rašiau? reik tiesiog žinot nori ryškiau ar blankiau. Visažistė turi matyt kokios šešėlių spalvos tinka, koks esi tipas: pavasaris, vasara, žiema, ruduo ir pagal jį atrinkt spalvas.
Aš asmeniškai pati šešėliais nesidažau ir pas visažistę ėjau norėdama pažiūrėt, kaip ji mane padažyt, kaip laikys pudra, kaip kontūruos ar šešėliai subėgs ar ne. Ir taip, einu išbandyt jos profesionalumo, kad ji susipažintų su mano oda, veido forma ir pan.
Kas iš to, kad prisirinksiu nuotraukų iš interneto, nors man makiažas netiks. Viena yra rinktis, o kita, kad išrinktas makiažas tiktų. Patikti gali labai daug kas, bet viskas netikti.
Kadangi norim būt gražios ir einam pas profesionales. Profės akis turi būt įgūdus ir matyt, kas tinka. Jei nemato, tai išvis neturi teisės dažyt kitų žmonių  schmoll.gif
susidomėjimą pačia savimi? aš jį parodau jau vien eidama pas savo srities meistrą. Jei man pačiai aš būčiau neįdomi, išvis neičiau, pasidažyčiau kaip moku ir tiek.
Savo srities meistrei nereiks nuotraukų, ji ir taip išdažys kaip tinka. Tai kam vargt ir ieškot nuotraukų, gaišt laiką lyg jo nebūtų kur dėt.
Tik numirėliai neturi savo nuomonės. Ne tam bandomasis skirtas, kad paskui iškritikuot darbą? Aš tą ir dariau, ir darysiu, kai eisiu tikrąją dieną, visus minusus išpilsiu, kurie buvo po bandomojo makiažo dienos pabaigoj.

Na tai sekmes pilant tuos savo minusus biggrin.gif Tik gal geriau jau issakykit tuos minusus, jei nenorit butu tikraja ta zodzio prasme isdazyta biggrin.gif Arogancijai tikrai ne laikas ir ne vieta per vestuves mirksiukas.gif O jei pats zmogus nenutuokia kas jam +- tinka, tai irgi jo yra reikalas. Gi siais laikais yra visko daug - informacijos, priemoniu ir t.t., tad kas nori, tikrai bent siek tiek pasidomi mirksiukas.gif

Tai taip, tikrai nevarkit ir negaiskit laiko nuotrauku paieskoms, tik paskui nereiketu pykti ant visazistes, neva jus negraziai isdaze. Nors pagal visus jusu veido tipazus, tai galbut bus butent tai, kas jums tinka - pagal odos tipa, spalva, veido bruozus ir t.t. Bet jums tiesiog tai gali buti ne grazu. O del grozio gi nesigincijama mirksiukas.gif Visazistei gali buti viena grazu, o jums - visai kas kita. Ir kas tada? bigsmile.gif Todel, mano manymu, ir reikia dometis visu pirma paciai, o ne laukti kol kazkas is taves padarys princese 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niolika: 30 balandžio 2013 - 08:55
QUOTE(niolika @ 2013 04 30, 09:53)
Na tai sekmes pilant tuos savo minusus biggrin.gif Tik gal geriau jau issakykit tuos minusus, jei nenorit butu tikraja ta zodzio prasme isdazyta biggrin.gif Arogancijai tikrai ne laikas ir ne vieta per vestuves  mirksiukas.gif  O jei pats zmogus nenutuokia kas jam +- tinka, tai irgi jo yra reikalas. Gi siais laikais yra visko daug - informacijos, priemoniu ir t.t., tad kas nori, tikrai bent siek tiek pasidomi  mirksiukas.gif

Tai taip, tikrai nevarkit ir negaiskit laiko nuotrauku paieskoms, tik paskui nereiketu pykti ant visazistes, neva jus negraziai isdaze. Nors pagal visus jusu veido tipazus, tai galbut bus butent tai, kas jums tinka - pagal odos tipa, spalva, veido bruozus ir t.t. Bet jums tiesiog tai gali buti ne grazu. O del grozio gi nesigincijama  mirksiukas.gif  Visazistei gali buti viena grazu, o jums - visai kas kita. Ir kas tada? bigsmile.gif  Todel, mano manymu, ir reikia dometis visu pirma paciai, o ne laukti kol kazkas is taves padarys princese 4u.gif

išpilsiu/pasakysiu/papasakosiu koks skirtumas. Kabinėjatės prie žodžių ax.gif tai man tylėt apie subėgusią pudrą į raukšleles, veidas nuo prisilietimų dėmetas vakare buvo. Manau viską galima sutvarkyt, tik reik kalbėt wink.gif o ne tylėt nors vaizdas netenkino.
Aš būtent dėl to ir einu pas specą dažytis, kad man nereiktų domėtis. Eilinę dieną aš pati puikiai išsidažau, bet tik ne akių makiažu. Todėl visiškai nenutuokiu, kas man tinka ir palieku tai spręst meistrei. Aš ja pasitikiu ir be nuotraukų. Nebereikalo gaišti laiką skaitant apie miesto geriausias.
Kad kosmetika netiko negaliu kaltint nieko, visažistės tuo labiau.
Nepyksiu, todėl ir ėjau bandomajo, kad įvertinčiau jos darbą, susipažintų su mano akių forma, spalva ir pan. O tada galima su ja pačia kalbėtis ir tartis, išsakyt kas patinka ir kas nelabai. Ne taip? Tai kam tos nuotraukos tada.

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 30, 09:24)
o aš ne apie tą patį rašiau? reik tiesiog žinot nori ryškiau ar blankiau. Visažistė turi matyt kokios šešėlių spalvos tinka, koks esi tipas: pavasaris, vasara, žiema, ruduo ir pagal jį atrinkt spalvas.
Aš asmeniškai pati šešėliais nesidažau ir pas visažistę ėjau norėdama pažiūrėt, kaip ji mane padažyt, kaip laikys pudra, kaip kontūruos ar šešėliai subėgs ar ne. Ir taip, einu išbandyt jos profesionalumo, kad ji susipažintų su mano oda, veido forma ir pan.
Kas iš to, kad prisirinksiu nuotraukų iš interneto, nors man makiažas netiks. Viena yra rinktis, o kita, kad išrinktas makiažas tiktų. Patikti gali labai daug kas, bet viskas netikti.
Kadangi norim būt gražios ir einam pas profesionales. Profės akis turi būt įgūdus ir matyt, kas tinka. Jei nemato, tai išvis neturi teisės dažyt kitų žmonių  schmoll.gif
susidomėjimą pačia savimi? aš jį parodau jau vien eidama pas savo srities meistrą. Jei man pačiai aš būčiau neįdomi, išvis neičiau, pasidažyčiau kaip moku ir tiek.
Savo srities meistrei nereiks nuotraukų, ji ir taip išdažys kaip tinka. Tai kam vargt ir ieškot nuotraukų, gaišt laiką lyg jo nebūtų kur dėt.
Tik numirėliai neturi savo nuomonės. Ne tam bandomasis skirtas, kad paskui iškritikuot darbą? Aš tą ir dariau, ir darysiu, kai eisiu tikrąją dieną, visus minusus išpilsiu, kurie buvo po bandomojo makiažo dienos pabaigoj.

Na as irgi esu tos nuomones, kad vizaziste, pamacius veida, turi plius minus jau iskart zinoti, kas tam veidui ir akims tiks,o kas ne. Yra makiazai, kurie man grazus ant kitu, bet jau zinau, kad man netiks.
Mano abiem atvejais man tikrai "nepataike". Nors ir sakiau preliminariai, ko noriu - kad nedaug dazu butu, kad nebutu labai rysku, kad atrodytu dideles akys. Viena isvis padare "pravodkes", kas optiskai iskart sumazina akis - o as prasiau dideliu akiu. Tikiu, kad ne visos yra "dazytojos", bet siais laikais daug ju, tikrai daug... Labai gaila, nes taip gaistamas klientu laikas ir eikvojami pinigai.
Atsakyti

Siaip abidvi puses yra teisios biggrin.gif Realiai kai merginos atsinesa ar atsiuncia foto darbu kurie joms patiko taip mes susidarom bendra vaizda apie ju skoni, jei dar dadedama kokia suknele, puokste, sukuosena ir t.t. jau galima isivaidzuoti kaip turetu atrodyti mergina bendrame vaizde (tiesa tai musu vaizduote), taip pat ir be foto tiesiog pasiklausius klientes ryskiau, blanksiau, megstu ar nemegstu dazytis ir t,t, galima taip pat susidelioti ta pati vaizda apie kliente 4u.gif Kaip sakoma tiesiog bendrauti reikia...
Del to, kad makiazas nelaike pasakyti butina, nors per bandomaji as niekad nenaudoju nei fiksatoriu ir neuztvitinu taip stipriai makiazo kaip ta diena, nededu blakstienu ir t.t. del to jis ir kainuoja pigiau... jei mokama pilna kaina manau turetu buti ir pilnas makiazas g.gif nors siaip ir be to jis laikosi puikiai, bet jei buna pastebejimas del blizgejimo ar kt. problemu tuomet lengviau parinkti ir pakeisti priemone 4u.gif
Atsakyti
As norejau paklausti tokio elementaraus klausimelio, darytis sukuosenos ir makiazo vestuviu diena jau reikia su suknele, kad viska priderinti, bendras vaizdas kad matytusi ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2013 05 02, 14:09)
As norejau paklausti tokio elementaraus klausimelio, darytis sukuosenos ir makiazo vestuviu  diena jau reikia su suknele, kad viska priderinti, bendras vaizdas kad matytusi ar kaip?  smile.gif

Nea, viska padarys jums, tada vilksites rubus mirksiukas.gif
Atsakyti
sakau turuputi keistai atrodytu lakstant po visur su vestuvine suknele, ir geliu pasiimti ir makiazo ir sukuosenos biggrin.gif tik mane siek tiek suklaidino kad butu gerai su suknyte matyti , kai daro makiaza.. nes spalva ne balta... tai galvoju gal reikia apsirengus atvykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2013 05 02, 15:12)
sakau turuputi keistai atrodytu lakstant po visur su vestuvine suknele, ir  geliu pasiimti ir makiazo ir sukuosenos biggrin.gif  tik mane siek tiek suklaidino kad butu gerai su suknyte matyti , kai daro makiaza.. nes spalva ne balta... tai galvoju gal reikia apsirengus atvykti smile.gif

As bijociau, kad neistepliotu suknutes rolleyes.gif
Atsakyti
As norejau paklausti tokio elementaraus klausimelio, darytis sukuosenos ir makiazo vestuviu  diena jau reikia su suknele, kad viska priderinti, bendras vaizdas kad matytusi ar kaip?  smile.gif

as tai su paprastais rubais vaziuosiu viska darytis g.gif net nebuvau girdejus kad su vestuvine suknele patariama vykti g.gif
Atsakyti
Radau visažistę į namus, bet ineternete is makiazaiirsukuosenos, be rekomendacijų (darbai jos man patiko). Tik neramu - o jeigu neatvažiuos ? Kaip manot, gal reik atsarginio varianto ? gal kuri nors isbandete jos paslaugas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 02 gegužės 2013 - 19:44
QUOTE(Tokata @ 2013 05 02, 20:43)
Radau visažistę į namus, bet ineternete is makiazaiirsukuosenos, be rekomendacijų (darbai jos man patiko). Tik neramu - o jeigu neatvažiuos ? Kaip manot, gal reik atsarginio varianto ? gal kuri nors isbandete jos paslaugas ?

Cia tipo atsarginis variantas tai uzsirasysit pas dvi kirpejas ir veliau tam atsarginiui variantui "ragus" iklijuosit blink.gif Kazkaip pagalvokit ir apie dirbancius zmones, nes jie uzraso laika, ir veliau jusu laukia doh.gif nekalbu, kad i ta laika buna norinciu ir kitu merginu sad.gif

p.s. del tokiu atveju ir pradeda meistrai imti avansus cool.gif
Papildyta:

Uzteks ir apibudinimo, galu gale galit nusifotkinti savo suknele 4u.gif Mes matom sukneliu labai daug ir ivairiu tad lengvai pagausim apie ka kalbate.
Tad ramiai vaziuokite su paprastais rubais, tik patarciau, kad bliuske uzsegama per prieki butu ir nreiketu per galva mautis mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip ir darysiu tada, aciu , kad pataret drinks_cheers.gif
Atsakyti