QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 14, 20:49)
skaiciuojat jus cia kurus, papildoma 1 kliente... o kas mums cia moka uz reklamos paslaugas del kuriu jos greiciausiai ir turi "tokių norinčių kiekvieną savaitgalį"?
Patikėkite, ne iš SM meistrės gyvena, tai jau tikrai
QUOTE(Povila$ @ 2012 03 15, 00:23)
Sakysite, jog už tai mums ir mokama, na bet sorry, aš ne vairuotojas, mano pareiga kuo geriau makiažą atlikti, juk galiausiai niekas neįvertins ar punktualiai atvažiavai, ar greit padarei, anaiptol - visus domins tik galutinis rezultatas, pats makiažas
Klientė sakytų - tai nevairuokite, pasiimkite taksį

Netampykite, pasisamdykite nešiką

Juokauju, aišku
Dar pamiršote paminėti, kad dažnai reikia padėti nuotakai apsirengti, nes visos pamergės turi ilgiausius priklijuotus nagus ir nemoka varstyti suknelių

Reikia batukus užsegti, nes dėl suknelės nuotaka negali pasilenkti ir t.t. Ir istorija nesibaigianti...
Aš seniai supratau, kad tai labai atsakingas darbas ir jei visa tai erzina - dirbti būtų neįmanoma. O jei patinka, tai kai kur galima ir pakentėti
Ir dėl visų kainų, finansų - jei meistras geras, klientė pasitiki - sumokės, kiek prašys, atvažiuos ir pati, kad tik tą dieną viskas būtų tobula

O kam svarbi tik kaina, tas ją ras tokią, kokios reikia
Žodžiu, kas ne durnelis, savęs nenuskriaus, ar tai klientė, ar tai visažistas
Įdomiau būtų paskaityti merginų nuomonių, kas joms yra svarbiau užsisakant vestuvinį makiažą ir kaip sudeliotų eilės tvarka:
kokybė
kaina
patogumas
ar kt.?