Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

user posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena, mergaitės smile.gif Kadangi norėčiau vestuvėms trumpos (nu gal ne visai blush2.gif o tokios, už kelių ilgio, nu svarbiausia, kad ne ilgos ax.gif ) suknelės, galvoju ne vėliumą, o tinklelį dėtis, net šukuoseną daug maž įsivaizduoju biggrin.gif bet vat makiažas yra didžiausias klaustukas doh.gif , nes norėtusi tokio klasikinio- su ryškiai raudonom lūpom, bet kad man metų 30 beveik, ar ne sendins labai tos ryškios lūpos? gal kas nors turite kokių pavyzdėlių, kad ne taip nedrasu būtų planuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule_S: 28 vasario 2012 - 17:13
QUOTE(Saule_S @ 2012 02 28, 18:12)
Laba diena, mergaitės smile.gif  Kadangi norėčiau vestuvėms trumpos (nu gal ne visai  blush2.gif o tokios, už kelių ilgio, nu svarbiausia, kad ne ilgos  ax.gif ) suknelės, galvoju ne vėliumą, o tinklelį dėtis, net šukuoseną daug maž įsivaizduoju  biggrin.gif  bet vat makiažas yra didžiausias klaustukas  doh.gif , nes norėtusi tokio klasikinio- su ryškiai raudonom lūpom, bet kad man metų 30 beveik, ar ne sendins labai tos ryškios lūpos? gal kas nors turite kokių pavyzdėlių, kad ne taip nedrasu būtų planuot  4u.gif

Man labai grazu ir net labai wub.gif

Del sendinimo ar tikimo tai tiesiog kai bunate kosmetikos parduotuvese vis pabandykite skirtingus atspalvius ir kuris labiausiai patiks ir tiks siulau isigyti, nes vestuviu diena reikes lupas priziureti, kad jos atrodytu puikiai... Tuo paciu iki vestuviu pasipratinsite pasidazius raudonai lupas 4u.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Man gražiausiai žiūrisi antra foto, didelės blakstienos, ryškus pravedimas viršutiniame akies voke ir raudonos lūpos. Super thumbup.gif
dar gražu ir trečioj foto, bet ten gal jau vestuvėm nelabai, bet kokiam vakarėliui - nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 02 28, 18:12)
Laba diena, mergaitės smile.gif  Kadangi norėčiau vestuvėms trumpos (nu gal ne visai  blush2.gif o tokios, už kelių ilgio, nu svarbiausia, kad ne ilgos  ax.gif ) suknelės, galvoju ne vėliumą, o tinklelį dėtis, net šukuoseną daug maž įsivaizduoju  biggrin.gif  bet vat makiažas yra didžiausias klaustukas  doh.gif , nes norėtusi tokio klasikinio- su ryškiai raudonom lūpom, bet kad man metų 30 beveik, ar ne sendins labai tos ryškios lūpos? gal kas nors turite kokių pavyzdėlių, kad ne taip nedrasu būtų planuot  4u.gif

Raudonos lūpos jaunina smile.gif Man turbūt gražiausia būtų išretušuotas pravedimas, skaisti, švytinti oda ir raudonos lūpos smile.gif
Atsakyti
Smalsumas apeme, tai galvoju ikelsiu. Ziuriu cia auksciau ikelet aktore is Gossip Girl (Leighton Meester), pastebejau, kad kartais seriale jai buna kesitai suvelti antakiai, sioj foto lyg irgi ne idealiai suglostyti, cia kazkoks antakiu dazymo stilius ar kaip?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 02 29, 19:57)
Ačiū  4u.gif jau kaip smagu  clap_1.gif nusipirkau šiandien vieną lūpdažiuką, nu gi kaip gražu  blush2.gif  vis galvojau, kad prie juodu plaukų ir mažuuučių akyčių netiks raudonos lūpos, bet dabar tiesiog sužavėta esu  4u.gif

Tai jei akys mazos ir neisraiskingos, kaip tik lupas ir reikia akcentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Labai graziai man priekis susukuotas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 03 kovo 2012 - 19:48
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 03 kovo 2012 - 20:20
user posted image
user posted image
user posted image