Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 50 tema*

QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 19, 21:25)
Bet ki cia visos forumietes idomiai skaiciuoja..Na man sake tikapytikslinias kainas ir dar pliu suz nuemima. Bet sake kad ta kaina gali svyruoti. Nes net nesiojimo trukme tik apytiksline, tai manau cia naturalu jei nesioji ilgiau ir kaina dideja. Tas kad jus pernesiojate manau ne nuo gydytojos priklauso, juk ji negali pasakyt visko tiksliais, cia naturalus dalykas smile.gif
Congeniality 6is pasisakymas ne tau asmeniskai smile.gif

Sita as suprantu ir man dar visai logiskai skaiciuoja, nes nebuvo taip, kad keiciant lanka mazai, o uzdejus kokia gumele daug, bet zinai, vistiek kazkaip norisi nepermoketi, jei jau zadejo mazdaug tokia suma smile.gif Bet paklausius kitu, jei zmones teisybe sako, tai baisu kaip joms skaiciuoja. Tuomet ir atrodo, kad jokio principo nera, pagal zmogu ar dienos nuotaika unsure.gif O kur dar tos istorijos, kad priminus ortodontems apie aptarta suma ir kad ji eina i pabaiga, tai zenkliai kainas sumazina arba i gala klientes is viso nieko nebemoka g.gif Tai ir sakau, gal visgi gerai yra taktiskai pakalbeti. Visiems gi sunkoka siais laikais, bet ju darbo kainos tai nepasakyciau, kad krito, tai ir taip labai dziaugtis turetu ir mus visas suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2012 01 19, 23:07)
Sita as suprantu ir man dar visai logiskai skaiciuoja, nes nebuvo taip, kad keiciant lanka mazai, o uzdejus kokia gumele daug, bet zinai, vistiek kazkaip norisi nepermoketi, jei jau zadejo mazdaug tokia suma smile.gif Bet paklausius kitu, jei zmones teisybe sako, tai baisu kaip joms skaiciuoja. Tuomet ir atrodo, kad jokio principo nera, pagal zmogu ar dienos nuotaika unsure.gif O kur dar tos istorijos, kad priminus ortodontems apie aptarta suma ir kad ji eina i pabaiga, tai zenkliai kainas sumazina arba i gala klientes is viso nieko nebemoka g.gif Tai ir sakau, gal visgi gerai yra taktiskai pakalbeti. Visiems gi sunkoka siais laikais, bet ju darbo kainos tai nepasakyciau, kad krito, tai ir taip labai dziaugtis turetu ir mus visas suprasti.

Na jo tos kainos tai keistokos, bet va per mano rekomendacijas dvi merginos nuejo pas mano ortodonte, tai sake kad 4500 kainuoja beligaturiai breketai su visais apsilankymais. Viena is j moka issimoketinai o kita ssimokes visa suma ir daugiau niekas nekainuos tik nuemimas biggrin.gif Nes ale ju savikaina beveikt okia pati biggrin.gif Tai buva gilei nustebinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 19 sausio 2012 - 22:11
Nu ir prišnekėėėėjot biggrin.gif
QUOTE(Gardi @ 2012 01 18, 13:03)
Labas iš ryto 4u.gif
Iš medicininės pusės viskas jau tvarkoje, o iš estetinės? cool.gif  šlamštas, tiesa? Keturi priekiniai nuvalgyti  po pora milimetrų, vienas iš jų nuskilęs. Jokio Holivudo, kol nebus estetinio. schmoll.gif

Man tai visai gerai atrodo, aišku būtų mano dantys tai irgi strakliočiau ilginčiau apvalinčiau ir pan, bet bendras vaizdas tikrai labai geras mirksiukas.gif

QUOTE(Laimme @ 2012 01 18, 19:37)
Beje norejau paklaust, toks jausmas kad man biski pinigu nemazai nugreze. Kai buvau vizite, pakeite gumutes nes jos buvo geltonos ir tiesiog uzdejo ant tu paciu vielu. Sakau tai jus cia man paverzet ka nors? sako tai tipo savaime gumutes naujos kai uzsidejo sutvirtino viska stipriau, nes jos prasitampo su laiku. Tai va galvoju turbut nereiks daug moket, tik uz gumuciu pakeitima kokia 60lt max, nueinu susimoket sako 140litu , man net zandikaulis atvipo mintyse  blink.gif

Bet tai čia iš fantastikos srities, man visad gumutes keisdavo nemokamai...

QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 18, 23:51)
kas kaip nori taip tas kainas ir skaiciuja, mano ortodonte visada imdavo 100lt nors suma budavo daug didesne. Po to pradejo tik po 50 arba po 20 imti, nuemime irgi suteike 200lt nuolaida, o dabar jau uz profilaktinius apsilankymus, vielutes perklijavima nieko nebemoku. Tad manau patys ortodontaitas kainas ir reguliuoja

drinks_cheers.gif va va man irgi atrodo kad patys reguliuojasi, man jau 2 lankus nemokamai keitė, o kiti už juos po 150Lt ir daugiau moka...šiaip vizituose aš pati daugiausiai esu 150Lt berods palikus, kitos sumos pvz 30Lt, elastikus kiek davė nemokamai, žiūrėsim kaip toliau kas bus, nes dar tvarkymo yra
Atsakyti
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2012 01 19, 17:03)
.
na kaip filmas?  smile.gif  o apie tokius dalykus kaip skittles, m&m tai jau seniai aš pamiršus, jau net su vafliukais atsargiai elgiuos biggrin.gif nes jie kažkaip grėsmingai traška biggrin.gif

Films liuks! Da keli aktoriai buva pries i po filma. smile.gif
Nu as kazkaip viena syk uzsimaniau skitles, tai pasiemiau maisioka. Vakar gerai cukriaus pasikroviau.... Pakramtau atsargiai zaros saldainuku... nu ziauriai ju noriu. blush2.gif Viena diena barenkas uzsimaniau. Buva likusias dvi- sudziuvusias kaip pindas, tai arbatoj uzsimerkiau. blush2.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2012 01 19, 17:16)
o kokios spalvos tavo gumytės buvo, kad nusidažė?  ax.gif

Nu pas mani jos ma rods, ka tarpai nepasidarytu. Jos baltas/pilkas ma rods. Daba zalsvas. Tiesiog biauru! schmoll.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2012 01 19, 19:03)
nagi vielas dvi keitė, gavau gumytę naują ir elastikų, dar trejose vietose vielytemis dantukus apraizgė, aa ir dar prikabino gale dar viena breketą.. tikiuosi greit nebereiks lankų keist, tai ir vizitų išlaidos apmažės  rolleyes.gif  ačiū Dievui, kad nereikejo mikroimplanto sukt šįkart, dar 50% jog išsisuksiu ir be jo..  bet užtat sutaupiau, na bent jau galvoju, kad sutaupiau už dviejų dantų rovimą, buvau nusiteikus 500 palikt, o tik 300 kainavo !!! dar taip maloniai rūpinasi ir skambina paklausti kaip sekančią dieną jaučiuosi po operacijos smile.gif jei kam reikia chirurgo, galiu rekomenduot wink.gif

Jei mikroimplantu isvengi, tai tikrai gerai sutaupai!
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2012 01 19, 22:12)
gydytojas Grybauskas. Ot tai nuliudinai mane kad taip daznai reik lankytis, nes planavau uzsideti ir isvaziuoti i uzsieni... Et... Galvojau grisiu po pusmecio, nusiimsiu ir psio smile.gif O ka tau daro kaskart kai nueini pas ortodonta? beje, kiek mokejai uz kapa, jei nepaslaptis? smile.gif

pasiziuri, jei issibalansuoja, tai perbazuoja (pvz., labai jinai man judejo, valgyt buvo sunku, nes ji vis atsokdavo nuo dantu, ti perbazavo ir ok viskas) - siaip, nemanau, kad paleis visam laikotarpiui, nors gal su stabilizuojancia kitaip - jinai tik uztvirtina sanari vienoj vietoj. Mano atveju tai ji pajudino, tai pamenu pirma savaite po uzdejimo kasdien ejau, nes skaudejo zandikauli, tai tvare, galvojo gal netgi nauja kapa reiks daryt, bet pasidarem rentgena, tai sanario galvutes abi savo vietoj buvo - tai palikom kaip yra ir nurimo skausmas. O mokejau 700 lt uz kapa. o tau paskui breketai nusimato? dantukai kreivi ar tik del zandikaulio ar dar kas?
Papildyta:
QUOTE(Grelita @ 2012 01 19, 22:27)
Na as irgi buvau labai nustebus po tokiu sumu  doh.gif bet gydytoja matyt pamate mano nustebima,kad as net tiek su savi nebuvau pasiemus  blush2.gif tai sako va dar viena syki reiks pakeist vielas,o po to jau bus mazesnes islaidos  mirksiukas.gif Na tai as labai tikiuosi ,kad jos bus ryskiai mazesnes  blink.gif Bet siaip vistiek labai brangu atrodo,gal cia kliniku ikainiai skiriasi neisivaizduoju,arba gal kad pas mane tie beligaturiniai,na net nezinau,reiks kita karta pasiklausinet  g.gif

vyras uz beligaturiniu vielos pakeitima (dukart keite) ir abu kartus mokejo po 200 lt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 19, 23:10)
Na jo tos kainos tai keistokos, bet va per mano rekomendacijas dvi merginos nuejo pas mano ortodonte, tai sake kad 4500 kainuoja beligaturiai breketai su visais apsilankymais. Viena is j moka issimoketinai o kita ssimokes visa suma ir daugiau niekas nekainuos tik nuemimas biggrin.gif Nes ale ju savikaina beveikt okia pati biggrin.gif Tai buva gilei nustebinta smile.gif

kur cia tokios kainos? ohmy.gif mes uz beligaturinius mokam 8 000 lt, neskaitant visu apsilankymu - o bendroj sumoj uz gydyma (prognozavo 3,5 m.) paploninsim pinigine 15 000 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 01 19, 17:03)
Artemide, paskaitykit, kaip susidaro implanto kaina  blink.gif

http://www.dantu-imp...ijos-kaina.html

Tikrai suma, kaip rašiau  smile.gif . O kur pigiau darėtes? gal ten tik metalo keramika, o  ne implantacija?  smile.gif

biggrin.gif nesusikalbėjom - pas mane protezuoti, ne implantuoti dantys du mirksiukas.gif Implantacija vieno dabar tik laukia 4u.gif - o kad implanto kaina bus plius minus 3000lt - tai jau seniai nusiteikusi irnesakyk.gif
Atsakyti
Eiciau is naujo detis breketu, nebedaryciau tokios klaidos ir issiklausciau viska, kiek kas kainuoja toj klinikoj, lankai, gumutes, vizito ikainiai, paverzimai kokie ir panasiai. Ar net atsivertus kainorasti klinikos, kad tokios paslaugos kainorastyje matytusi. Ir dar geriau, jeigu ordotontai surasytu visa gydymo plana juodu ant balto su kainom, bent jau mazdaug, kad zinoti ko tiketis, nes dabar jau susidejus breketus saukstai po pietu, grezia kiek nori uz vizitus. Toks jausmas, kad pries tai atostogose orto buvo, matyt daug isleido, tai dabar reikia susigrazint suma is pacientu.
Atsakyti
Sveikos! Simta metu nebuvau uzsukus smile.gif Kaip sekasi dantus tiesintis? As jau svajoju apie nuemima biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, gal kas gali atsiusti prisijungimoduomenis prie albumiuko? Noreciau foto atnaujint, betnebeprisimenu kaip prisijungt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vertejaxxx: 20 sausio 2012 - 12:45
Dar klausima turiu - ar nors vienai buvo taip, kad per visa breketu nesiojimo laika centrai siliko savo vietose ir jau pabaigoj nereikejo nieko "tampyti" nei i viena puse?
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 01 20, 11:17)
Eiciau is naujo detis breketu, nebedaryciau tokios klaidos ir issiklausciau viska, kiek kas kainuoja toj klinikoj, lankai, gumutes, vizito ikainiai, paverzimai kokie ir panasiai. Ar net atsivertus kainorasti klinikos, kad tokios paslaugos kainorastyje matytusi. Ir dar geriau, jeigu ordotontai surasytu visa gydymo plana juodu ant balto su kainom, bent jau mazdaug, kad zinoti ko tiketis, nes dabar jau susidejus breketus saukstai po pietu, grezia kiek nori uz vizitus. Toks jausmas, kad pries tai atostogose orto buvo, matyt daug isleido, tai dabar reikia susigrazint suma is pacientu.

Aš tokį planą turiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2012 01 20, 15:10)
Dar klausima turiu - ar nors vienai buvo taip, kad per visa breketu nesiojimo laika centrai siliko savo vietose ir jau pabaigoj nereikejo nieko "tampyti" nei i viena puse?

Išsiunčiau slaptažodį až 4u.gif
Man centrai sutapo gydymo pabaigoje ir papildomai nesugaišau juos tvarkydama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 01 20, 15:32)
Išsiunčiau slaptažodį až 4u.gif
Man centrai sutapo gydymo pabaigoje ir papildomai nesugaišau juos tvarkydama mirksiukas.gif

Aciu wink.gif Nu man centrai per visa gydyma sutampa milimetras i milimetra, tai taip ir nesuprantu kaip cia taip gali but... g.gif
Papildyta:
Nu va, papildziau albumiuka. Rezultatais esu labai patenkinta kol kas. Gydytoja sake, kad su virsum jau beveik nebeturi ka veikt, isskyrus tarpeliu uztraukima. Apacioj dar darbo siek tiek yra. Viskas priklauso nuo kruminiu dantu, kadangi jie pas mane tinginiai labai ir labai nenoriai juda i prieki. Bet labai tikiuosi, kad jau vasaros pabaigoj bus galas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vertejaxxx: 20 sausio 2012 - 13:44