Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 50 tema*

QUOTE(ingabag @ 2012 01 12, 20:39)
Congeniality ir Natle - aciu uz atsakymus. Nes labai jau norisi platinti sypsena.. Man taip grazu kai sypsosi zmones tokia pilna dantu sypsena  wub.gif

O ar kaip nors specialiai lankas platinamas, kaip tai vyksta, tas stengimasis kuo placiau padaryt?

dar buna kad ne tik su stora viela platina lanka, bet ir special aparata nesioja. jis kaip plokstele atrodo.
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 01 13, 00:58)
smile.gif su paprastais platinamas irgi. Man šiek tiek platina. Bet sakė, kad neišplatins iki tiek, kiek noriu (noriu, kad tam tikri dantys atitinkamu kampu stovėtų - pas ką platus lankas ir dantys nemaži, tokiu kampu ir noriu), bet laviracija įmanoma. Kaip platina? smile.gif ieško storiausios vielos ir ją deda, ji platina lanką taip. Man pirmą kartą uždėjo storą vielą, iš karto efektas yra  bigsmile.gif

smile.gif Natale, galėtum papasakot, kaip Tau valė klijus?

vale klijus ...hm.. net nezinau,poliravo atrodo bet su kokiu antgaliu tai nezinau. bet vistiek daug kliju liko,tai per higiena nuvale. higiena buvo labai skaisminga. nepalyginsi su paprasta higiena,kur dariaus kai breketus nesiojau.
QUOTE(+Burbulė+ @ 2012 01 14, 00:01)
O ta vielutė labai stora, labai jaučiasi? Neatsiklijuoja su laiku? Be to, juk vidinė dantų pusė juk ne tokia lygi kaip išorinė, tai ta vielutė išlankstyta pagal dantų linkius?

man nesijaute ji jau po poros savaiciu 4u.gif

QUOTE(flurryse @ 2012 01 18, 21:55)
O gal kuri žinote kuriais atvejais dedamas herbsto aparatas? Nes kiek supratau tokį man nori dėt, bet jį reikėtų metus nešiot, o jis varžo burnos judesius ir šiaip kraupokas apratas  g.gif Ar nebūtų galima kažkaip tą sąkandį sutvarkyt gumyčių pagalba, nes tas aparatas irgi nepigus malonumas...

panos dabar jus jau pasakokite apie Herbsta. jau biski atsibodo ta pati per ta pati rasyt. smile.gif beja ir retai bunu cia. galiu tik pasakyt kad nera jis toks baisus tas Herbstas kaip pradzioj atrodo.
Visom sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 19, 10:09)
man ortodonte sake pagrinda sudaro patys breketai ir vielutes... sake kai baigsim keitineti vielutes (gal per sekanti vizita) tada kainos bus daug mazesnes

O aš tai nesuprantu, kaip vielutė gali sidaryti pagrindą? g.gif breketas tai tarkim suprantu, sudėtingesnė konstrukcija kažkokia..bet vielutė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 01 18, 20:37)
Tai va galvoju turbut nereiks daug moket, tik uz gumuciu pakeitima kokia 60lt max, nueinu susimoket sako 140litu , man net zandikaulis atvipo mintyse  blink.gif

O siaube swoon.gif Nemokėčiau tokios sumos už gumytės, klausčiau kas, kodėl ir kaip taip gali būti? schmoll.gif aš už gumyčių pakeitimą gal 10lt sumokėjus esu, o lanko 120lt ir tai jau man atrodo daugoka, kitos ir 100lt už lanką moka.
Nesąmonė, kažkoks žmonių durninimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 19 sausio 2012 - 14:24
Sveikos,
Tai ka man tada kalbet, kai uz lanka 150 moku, uz gumytes 30 lt.
Vakar buvau vizite, tai apacioj nueme lanka ir tik elsatine grandinele uzdejo ir sumokejau 190 lt unsure.gif uz ka, nesupratau.... Nes net juk lanko naujo nedejo.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 01 19, 16:02)
Sveikos,
Tai ka man tada kalbet, kai uz lanka 150 moku, uz gumytes 30 lt.
Vakar buvau vizite, tai apacioj nueme lanka ir tik elsatine grandinele uzdejo ir sumokejau 190 lt  unsure.gif  uz ka, nesupratau.... Nes net juk lanko naujo nedejo.

Sveikos. Opia tema lieciat unsure.gif Man iki zadetos sumos liko sumoketi 650 lt, o dar tikrai bent viena viela viena karta keis, nekalbant apie likusi grazinima, slifavima galbut, elastikus nukrypusiam centrui ir pan. Tai jei nepristabdyti ortodontes, tai dar kokius 1500 paims unsure.gif Aisku, sake, kad apie 6000 lt, bet jei apie sesis, tai ne apie septynis. O kur dar nuemimo ir ploksteles paslaugos? Ju man tarkime nepaminejo, tai realiai as tureciau jau uz nieka nebemoketi ir atsideti tuos 650 lt nuemimui, nors kaip suprantu plosiu 750 lt savo centre, tai is viso. Tema labai nemaloni, man tikrai nepatogu ja judinti, bet teks graziai pakalbeti. Juk ir laikas praejo, tuoj pora metu bus, as asmeniskai tiek neuzdirbu kiek anksciau, daugelis zmoniu dirzus verzaisi, tad negrazu, kad musu ortodontai visai dirzu neverzia ir visai jiems nerupi. Tai dabar teks kaip bezdzionelei kartoti, kad jus sakete tiek ir tiek ir as jau tiek ir tiek sumokejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 01 19, 15:23)
O siaube  swoon.gif Nemokėčiau tokios sumos už gumytės, klausčiau kas, kodėl ir kaip taip gali būti? schmoll.gif  aš už gumyčių pakeitimą gal 10lt sumokėjus esu, o lanko 120lt ir tai jau man atrodo daugoka, kitos ir 100lt už lanką moka.
Nesąmonė, kažkoks žmonių durninimas.

Aš už lanką moku 70 lt ir tai man atrodo jau daug biggrin.gif o čia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2012 01 19, 16:11)
Sveikos. Opia tema lieciat unsure.gif Man iki zadetos sumos liko sumoketi 650 lt, o dar tikrai bent viena viela viena karta keis, nekalbant apie likusi grazinima, slifavima galbut, elastikus nukrypusiam centrui ir pan. Tai jei nepristabdyti ortodontes, tai dar kokius 1500 paims unsure.gif Aisku, sake, kad apie 6000 lt, bet jei apie sesis, tai ne apie septynis. O kur dar nuemimo ir ploksteles paslaugos? Ju man tarkime nepaminejo, tai realiai as tureciau jau uz nieka nebemoketi ir atsideti tuos 650 lt nuemimui, nors kaip suprantu plosiu 750 lt savo centre, tai is viso. Tema labai nemaloni, man tikrai nepatogu ja judinti, bet teks graziai pakalbeti. Juk ir laikas praejo, tuoj pora metu bus, as asmeniskai tiek neuzdirbu kiek anksciau, daugelis zmoniu dirzus verzaisi, tad negrazu, kad musu ortodontai visai dirzu neverzia ir visai jiems nerupi. Tai dabar teks kaip bezdzionelei kartoti, kad jus sakete tiek ir tiek ir as jau tiek ir tiek sumokejau unsure.gif

Va va aš lygiai tokios pačios nuomonės.. unsure.gif
Bet čia žinai, daugumos pajamos sumažėjusios, bet šildymo kainų niekas nežada mažint:) o ir kam jiems mažint, jei vis tiek klientų turi.
Tik taviškiu atveju, jei žadėjo 6 tūkst. tai jau galėtų ir paderinti sumas.
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 01 18, 19:37)

Beje norejau paklaust, toks jausmas kad man biski pinigu nemazai nugreze. Kai buvau vizite, pakeite gumutes nes jos buvo geltonos ir tiesiog uzdejo ant tu paciu vielu. Sakau tai jus cia man paverzet ka nors? sako tai tipo savaime gumutes naujos kai uzsidejo sutvirtino viska stipriau, nes jos prasitampo su laiku. Tai va galvoju turbut nereiks daug moket, tik uz gumuciu pakeitima kokia 60lt max, nueinu susimoket sako 140litu , man net zandikaulis atvipo mintyse  blink.gif

QUOTE(Grelita @ 2012 01 18, 19:57)
Na as paskutini karta kai buvau, sumokejau 320lt, tai irgi vos nezaktelejau  doh.gif o pakeite 2 vielas ir dar viena prikabino nes buvo atsokes. Pries tai karta irgi apie pora simtu, tai finishe jauciu cia man kosmine kaina gausis tas malonumas  blink.gif

o aš ką papasakosiu: prieš kelias dienas pakeitė viršutinę vielą ir uždėjo gumytę. Nu galvoju bus apie 150lt. O administratorė sako: 300lt už vielą + 30lt už gumytę swoon.gif blink.gif netikėjau savo ausimis.. juokaujat..? Su tokais tempais mes labai greit prieisim tą žadėtą 7tukstaciu riba.. Viskas, nors šį kart iš šoko nesugebėjau pasiaiškint už ką tokia kosminė sumą, bet kitą syk reiks paklausinėt g.gif įdomu, kodėl breketai tokie brangūs..

QUOTE(Flegma @ 2012 01 19, 01:27)
Nu va... parpedinau is Tada Blindas. Blyn kaip dura edziau skittles... nusidazi mana gumikes. verysad.gif  Nors tiek, ka tos gumikes apacioj sonuos, bet vis tiek.....ziauriai atroda...i priedui ciort znajet kokios chemijas priedziau. Durniu durni.... ka mani kur... blink.gif

na kaip filmas? smile.gif o apie tokius dalykus kaip skittles, m&m tai jau seniai aš pamiršus, jau net su vafliukais atsargiai elgiuos biggrin.gif nes jie kažkaip grėsmingai traška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 01 19, 00:27)
Nu va... parpedinau is Tada Blindas. Blyn kaip dura edziau skittles... nusidazi mana gumikes. verysad.gif  Nors tiek, ka tos gumikes apacioj sonuos, bet vis tiek.....ziauriai atroda...i priedui ciort znajet kokios chemijas priedziau. Durniu durni.... ka mani kur... blink.gif

o kokios spalvos tavo gumytės buvo, kad nusidažė? ax.gif

prakalbot apie vizutų kainas.. na aš net 500 palikau paskutinį kart.. baisu baisu kiek pinigų dar sukišt reiks.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2012 01 19, 17:16)
o kokios spalvos tavo gumytės buvo, kad nusidažė?  ax.gif

prakalbot apie vizutų kainas.. na aš net 500 palikau paskutinį kart.. baisu baisu kiek pinigų dar sukišt reiks..  doh.gif

Mokesčiai auga, dujos, elektra brangsta, tai reikia kažkaip klinikoms susimokėt biggrin.gif ir algų tai niekas gi nesimažins biggrin.gif juokas pro ašaras
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mozyle*: 19 sausio 2012 - 16:47
QUOTE(ASTYT€ @ 2012 01 19, 18:16)
prakalbot apie vizutų kainas.. na aš net 500 palikau paskutinį kart.. baisu baisu kiek pinigų dar sukišt reiks..  doh.gif

Vaje, ir už ką tokios sumos? Už storos žylkos gabaliuką ar už kelių milimetrų gumą ant dantų? Aš irgi daug mokėdavau...didžiausia suma, kurią paklojau buvo 260lt, tai čia jau laabai daug man buvo unsure.gif o 500lt? blink.gif turbūt išvirsčiau, jeigu man tokią sumą pasakytų laugh.gif
Atsakyti
Artemide, paskaitykit, kaip susidaro implanto kaina blink.gif

http://www.dantu-imp...ijos-kaina.html

Tikrai suma, kaip rašiau smile.gif . O kur pigiau darėtes? gal ten tik metalo keramika, o ne implantacija? smile.gif

smile.gif Mano keli pažįstami varo į Baltarusiją implantuotis, nes tikrai pigiau su kelione ir viza įskaičiavus. Net dėl vieno danties apsimoka. smile.gif ir kokybė bei garantija - puiki. Mane stebina LT kainos schmoll.gif .

biggrin.gif Nuo kainų aš apšalau jūsų minėtų. Jūsų orto išnaglėjo.
Atsakyti