QUOTE(ingabag @ 2012 01 12, 20:39)
Congeniality ir Natle - aciu uz atsakymus. Nes labai jau norisi platinti sypsena.. Man taip grazu kai sypsosi zmones tokia pilna dantu sypsena
O ar kaip nors specialiai lankas platinamas, kaip tai vyksta, tas stengimasis kuo placiau padaryt?

O ar kaip nors specialiai lankas platinamas, kaip tai vyksta, tas stengimasis kuo placiau padaryt?
dar buna kad ne tik su stora viela platina lanka, bet ir special aparata nesioja. jis kaip plokstele atrodo.
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 01 13, 00:58)

vale klijus ...hm.. net nezinau,poliravo atrodo bet su kokiu antgaliu tai nezinau. bet vistiek daug kliju liko,tai per higiena nuvale. higiena buvo labai skaisminga. nepalyginsi su paprasta higiena,kur dariaus kai breketus nesiojau.
QUOTE(+Burbulė+ @ 2012 01 14, 00:01)
O ta vielutė labai stora, labai jaučiasi? Neatsiklijuoja su laiku? Be to, juk vidinė dantų pusė juk ne tokia lygi kaip išorinė, tai ta vielutė išlankstyta pagal dantų linkius?
man nesijaute ji jau po poros savaiciu

QUOTE(flurryse @ 2012 01 18, 21:55)
O gal kuri žinote kuriais atvejais dedamas herbsto aparatas? Nes kiek supratau tokį man nori dėt, bet jį reikėtų metus nešiot, o jis varžo burnos judesius ir šiaip kraupokas apratas
Ar nebūtų galima kažkaip tą sąkandį sutvarkyt gumyčių pagalba, nes tas aparatas irgi nepigus malonumas...

panos dabar jus jau pasakokite apie Herbsta. jau biski atsibodo ta pati per ta pati rasyt.

Visom sekmes