Sveikos visos

Seniai čia ir apskritai forume besilankiau...

Žiūriu kai kurios vis dar nuo vasaros čia lankotės...

Prisiminiau, kai aš buvau su breketukais, kaip norėjosi čia sulaukti merginų, kurioms jau nuimti breketukai, kad pasidalintų patirtimi.. Tai galvoju papaišysiu ir aš kaip man sekasi jau po nuėmimo...

Tai va aš jau ~8mėn po nuėmimo breketukų

Kadangi nuoširdžiai kasnakt nešioju plokštelę, dantukai vis dar tose pačiose vietose. Tiesa, skaičiau, kad kažkas nešioja visa parą plokštelę? Hm... Įdomiai, tai tas pats, kas breketai be jokių vielučių keitimų... Tai kokia prasmė tos plokštelės visą parą - sunku man suprasti. Man Damušienė vielutes priklijavo tiek apačioje (ant 6 dantų), tiek viršuje (ant 4 dantų), motyvuodama tuo, kad klientai kartais skundžiasi dėl to, kad dantukai vėl pradeda judėti, todėl ji dabar ir viršuje klijuoja. Žinoma, taip pat sąkandžiui išlaikyti ir kitiems dantims padėti likti savo vietose - davė ir plokštelę. Plokštelę 3 mėn. nešiojau kiekvieną naktį, o vėliau liepė nešioti 4d. per savaitę (t.y.3 naktis nebenešioti). Vasarį einu į pakartotinį apsilankymą - bus matyti ką vėl pasakys

Vielutės pirmą savaitę šiek tiek erzino, vis liežuviu norėjosi užkabinti neuždengtas klijais vielutės dalis. Bet dabar tiek esu pripratus, kad jei apie jas negalvoju - tai jų net ir nejaučiu, ir neprisimenu. O plokštelė irgi nėra jau taip blogai, ji nedengia gomurio, tai nelabai ir trukdo. Tiesa, dabar, kai užsidedu plokštelę po nakties kai buvau be jos, jaučiu neblogą spaudimą... Ir suprantu, kad dantys vistiek nori judėti :/ Po nakties vėl viskas gerai - plokštelė lengvai nusiima/užsideda... Dėl to akivaizdu, kad plokštelę nešioti tiesiog būtina išlaikyti rezultatui. Nežinau kiek tai ilgai truks tas darbas su plokštele, bet kol kas tai netrukdo

Vargas kartais kai pagalvoji...

Bet užtat atsiperka, kai gali užsikvatoti iš visos širdies ir nepulti dengti burnos du kreivais dantukais...

Fantastika. Sėkmės visoms!