Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 50 tema*

Laba visoms smile.gif Greitai ir aš įsijungsiu į jūsų būrį, nes po dviejų valandų būsiu irgi pakaustyta geležinkeliu lotuliukas.gif

Sau_lu_te, o dėl ko tau traukė dantuką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zenovic: 10 sausio 2012 - 16:47
Sveikos, merginos,

turiu klausimą, į kurį atsakymo niekur nerandu, net dasikapsčius iki 40-os temos jūsų... blush2.gif

Yra kaip suprantu pora merginų, kurios dantukus tiesina liežuviniais breketais. Įdomu, ar čia jie dedami tik minimaliam dantukų tiesinimui, ar juos deda ir jau tokiems rimtesniems kreivų dantų atvejams?

Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zenovic @ 2012 01 10, 17:45)
Laba visoms  smile.gif  Greitai ir aš įsijungsiu į jūsų būrį, nes po dviejų valandų būsiu irgi pakaustyta geležinkeliu  lotuliukas.gif

Sau_lu_te, o dėl ko tau traukė dantuką?  g.gif

dantuka trauke del centro... vaikysteje vienoje puseje trauktas dantukas nes netilpo... o dabar va teko ir kitoj pusej traukt, nes centras labai nuvaziaves...

aciu visom uz palaikyma 4u.gif
jauciuosi gerai... nu nemalonu ta didele skyle burnoje, bet nieko... vis kliuva man ji... ir nukirpta vielute vis kabinasi, o vaskas sunkiai laikosi...
o kraujas manau normalu, kad jauciasi pirma para... juk vis tiek atvira zaisda...
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2012 01 09, 20:05)
Man si karta kabliuku nedejo, elastikus kabinu tiesiog ant breketo... ir laikosi smile.gif

Tai gal tau jie kaip nors vietutėm pritvirtinti? nes pas mane gumutės kai uždėtos nerasčiau būdo juos kabinti ant pačių breketų smile.gif

QUOTE(Giagute @ 2012 01 10, 18:41)
Yra kaip suprantu pora merginų, kurios dantukus tiesina liežuviniais breketais. Įdomu, ar čia jie dedami tik minimaliam dantukų tiesinimui, ar juos deda ir jau tokiems rimtesniems kreivų dantų atvejams?

Būsiu dėkinga už atsakymą  4u.gif

Kiek žinau jie tinka įvairiems atvejams, ir rimtiems ir ne smile.gif bet geriausia būtų dar su ortodonte pasikonsultuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2012 01 10, 18:41)
Sveikos, merginos,

turiu klausimą, į kurį atsakymo niekur nerandu, net dasikapsčius iki 40-os temos jūsų... blush2.gif

Būsiu dėkinga už atsakymą  4u.gif

oho blink.gif na turi kantrybes ir laiko biggrin.gif kazkur skaiciau kad tinka kai nelabai kreivi dantukai, bet man orto sake kad galima su jais ne tik minimalius kreivumus pataisyti. bet reikia konsultacijos su orto wink.gif
Atsakyti
sau_lu_te, žinau koks nemolonus jausmas po danties rovimo, bet nesijaudink po kokių 4-7 dienų ir pamirši apie tą skylutę, svarbu, kad išrovė tau jį be problemų, nes kai man neseniai rovė tai vieną ketvirtuką išrovė be priekaištų, o kitą tai beraunant nulužo kreiva šaknis, tai tada jau buvo problemų smile.gif bet laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 01 10, 14:47)
O as dura apie plokstele pamirsau paklaust. blink.gif

lotuliukas.gif nu kad tu save gražiais epitetais apsidalinai cool.gif

QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2012 01 10, 16:32)
Nelabai supratau  g.gif  jeigu klijuoja vielutes, tai tada nereikia plokštelės nešioti? Ar kaip?

smile.gif dažniausiai reikia, bet kiekvienas atvejas individualus. Kažkam reikia ištisai metus laiko visą parą, t.y. 24/7/365 metodu...kai kam užtenka vielučių ir vienos plokštelės, kai kam vielutės ir dvi plokštelės...kai kas plokšteles nešioja tik naktimis ir vis retindamos net tuos naktinius dėvėjimus pagal orto rekomendacijas...pasirodo kažkam neklijuoja vielučių...kažkam neduoda plokštelių
Žodžiu būna visaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zenovic @ 2012 01 10, 20:16)
sau_lu_te, žinau koks nemolonus jausmas po danties rovimo, bet nesijaudink po kokių 4-7 dienų ir pamirši apie tą skylutę, svarbu, kad išrovė tau jį be problemų, nes kai man neseniai rovė tai vieną ketvirtuką išrovė be priekaištų, o kitą tai beraunant nulužo kreiva šaknis, tai tada jau buvo problemų  smile.gif  bet laikykis  4u.gif

aciu, jau apsiprantu...
tik neisivaizduoju kada man tokia didele skyle uztrauks...
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 01 10, 15:39)
4u.gif
Tokia savijauta tik laikina, po to džiaugsies gražiu holivudu thumbup.gif
O kodėl viršuje neklijavo? rolleyes.gif
beprotiškai fantastiška ne vienintelė tokia, svajaaa berots irgi su plokštele metus kankinosi smile.gif

Aiskumelis, kazkaip nesu tokiu zmoniu sutikus tai keista pasirode smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi dvi didelės skylės, kaip tik šiandien pamiršau paklaust per kiek laiko jų nebeliks... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zenovic: 10 sausio 2012 - 20:11
QUOTE(Zenovic @ 2012 01 10, 21:10)
pas mane irgi dvi didelės skylės, kaip tik šiandien pamiršau paklaust per kiek laiko jų nebeliks... g.gif

man vienos per akis... kai dar nebuvo istrauktas dantis, klausiau orto kiek laiko prireiks sutvaekyt, tai sake pusmecio...
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2012 01 09, 17:49)
mergelike03 kartais ne 11.20 vizite buvai? smile.gif pas mane taip pat melinos gumytės smile.gif
Gabiux kaip tau sekės vizite penktadienį? g.gif

Man 10h buvo higiena, o seip tik 12h buvo vizitas smile.gif Paleido mazdaug 11:15 tai gali but, kad buvau biggrin.gif
Atsakyti