Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 13

QUOTE(Forgete @ 2012 01 15, 11:49)
Aciu Louhi, maniske cia. Labai didelis galvos skausmas buvo, nes virtuve kartu su svetaine, tai nesinorejo tik apsispintuoti.
cia daugiau matosi, tik dar truksta desinej pusej saldytuvo integruoto, tai kol kas skyle. na ir siaip daug ko truksta, bet jau vakar plyteles issirinkom pagaliau  doh.gif

o siuksline irgi istraukiamas  paaukstintas stalcius . Labai patogu, istraukei ir ismetei, nereik lankstytis ir giliai ieskoti. Vaikai nors pataiko ismest. kol dar neisigijau normalios siukslines tai ir ikejos maiseliu deklas puikiai telpa.
http://farm7.staticf..._b5e92f20ed.jpg

Man labai gražu wub.gif Mėgstu minimalizmą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 01 14, 17:14)
Aciu  4u.gif
Papildyta:
Aciu  4u.gif Jo virsuje pas mane lentyna kolekcionuojamoms katems, jos visos is skirtingu saliu atveztos... ax.gif Ir patys atvezam ir draugai parveza... thumbup.gif
O is kitos puses mano autosporto taures...  blush2.gif

AnAnglel, virtuve super! viskas tvarkingai graziai sudeliota, buvo verta laukti:) ir tos kates bei taures, nu respect'as!
Atsakyti

QUOTE(varlyte96 @ 2012 01 14, 20:35)
Na va, pamatavau savo Blum'inius stalčius. Negilieji - plotis 80cm, ilgis 50cm, gylis - 7cm (čia iki to 'vamzdelio' šone viršaus, nes stalčiaus priekis, na, ta plokštė, tai aukštesnė). Gilieji -  plotis 80cm, ilgis 50cm, gylis - 19cm. Alchemie, gal pamatuotumėte savo? Taip įdomu, ar maniesiems tie RATIONELL skirtukai tiktų  ax.gif

bet tai kaiiiiiii žingeidumo pas Jumis pūkuotis biggrin.gif ar kartais naktim neatidaro spintelių ir nesitvarko? lotuliukas.gif nes man baisu pagalvot (jei spinteles gali lengvai atidaryt katės), tai kas pas mane dėsis su dviem inspektoriais nusipirkus ikea virtuvę doh.gif jaučiu teks dėt ant durelių užraktą vaikams biggrin.gif

AnAngel - kaip gražu ir tvarkinga 4u.gif
QUOTE(Forgete @ 2012 01 14, 22:54)
MOGDEN šepetys ir popieriaus laikiklis rekomenduoju  thumbup.gif  kilimėlis taip pat ikėjinis NÄCKTEN už 3,99zl . Šį turiu nuo seniau, lengvai skalbiasi, priekaištų nėra.

tokiam kambary tik sedėt ir medituot lotuliukas.gif labai gražu!
Atsakyti
Sveikos,

o gal kuri žinot, kas veža iš Janki? Gal čia greičiau gausiu atsakymą, nei jiems visiems rašydama smile.gif Juk sekmadienis.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 01 15, 09:40)
Kame geris? ogi amortizatoriuose, pritraukejuose, sistemose ir t.t.. Paziurekit kataloge, suprasite kame geris  wub.gif

Ta tai suprantu, pas mane amortikai ir pritraukejai, begeliai ir t.t. bluminiai, tik pats stalcius is laminato. 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2012 01 15, 13:49)
Aciu Louhi, maniske cia. Labai didelis galvos skausmas buvo, nes virtuve kartu su svetaine, tai nesinorejo tik apsispintuoti.
cia daugiau matosi, tik dar truksta desinej pusej saldytuvo integruoto, tai kol kas skyle. na ir siaip daug ko truksta, bet jau vakar plyteles issirinkom pagaliau  doh.gif

Labai grazu ir neperkrauta. thumbup.gif

QUOTE(Egliene77 @ 2012 01 15, 14:50)
AnAnglel, virtuve super! viskas tvarkingai graziai sudeliota, buvo verta laukti:) ir tos kates bei taures, nu respect'as!

blush2.gif Acius

QUOTE(Fluctus @ 2012 01 15, 14:55)

AnAngel - kaip gražu ir tvarkinga  4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Joana Agota @ 2012 01 15, 15:03)
Sveikos,

o gal kuri žinot, kas veža iš Janki? Gal čia greičiau gausiu atsakymą, nei jiems visiems rašydama smile.gif Juk sekmadienis.

Edvinas
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2012 01 15, 10:55)
bet tai kaiiiiiii žingeidumo pas Jumis pūkuotis  biggrin.gif  ar kartais naktim neatidaro spintelių ir nesitvarko?  lotuliukas.gif nes man baisu pagalvot (jei spinteles gali lengvai atidaryt katės), tai kas pas mane dėsis su dviem inspektoriais nusipirkus ikea virtuvę  doh.gif jaučiu teks dėt ant durelių užraktą vaikams biggrin.gif

Jei tvarkytųsi, mielai iš vakaro palikčiau jai visas spinteles ir stalčius atidarytus lotuliukas.gif Atidaryti lengvai neatidaro, rankenėlių nėra, tikrai neprasprūstų pati, bet jei kartais pasigendam katino, apieškom spinteles, būna per mūsų neapsižiūrėjimą tarp kruopų kur įsitaisius biggrin.gif Cekauna inspektorka mūsų, jei ir jūsiškiai tokie, turėsit "užvadėlius" virtuvės darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 01 14, 22:29)
aulina, o kuriuos Jūs pasiėmus buvote? Paimčiau iš Jūsų, jei man tiktų  ax.gif

mano stalcius toks (tas kuriam netiko):
http://www.ikea.com/...7084/#/10107086
Kazkas klause anksciau apie stalcius, tai jie blum, parasyta "blum tandembox plius"

o skirtukai sitie:
http://www.ikea.com/...ducts/30160308/

Man netiko skirtukai ant ikejinio stalciaus, labai abejoju, kad tau tiks ne ant ikejinio... Butu gerai, jeigu kas paskolintu is vilnieciu tau pabandymui, nes turiu tokius, tikriausiai ju tu noretum:
http://www.ikea.com/...0298/#/00160300
jie labai tampriai prisispaudzia ant strypo ir po strypu, keli mm ne taip ir netiks..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 01 15, 13:14)
ech gaila, o jau tikėjaus  biggrin.gif
ieškosiu kada ko panašaus...

Jau rasiau, bet pasikartosiu. Yra maximoj, akropolyje Vilniaus. Ka tik buvau ten, tai net kaina specialiai pasiziurejau 9,99
Atsakyti
Smagu pasidairyt į virtuves bigsmile.gif, kur balta - juoda virtuvė tai įsivaizduoju, kad šiame būste daug erdvės išvis ir stilingas minimalizmas rolleyes.gif ax.gif
...........

Klausiau prieš pora dienelių, bet pasikartosiu dar biggrin.gif, nesuprantu, ar aš čia pati sugalvojau, kad buvo pirkti tik pačios roletų kabinimo sistemos, nes nerandu unsure.gif, iškuičiau prie užuolaidų, roletų, niekaip unsure.gif, bet lyg ir kitos merginos kalbėjo, kurios siuvosi roletus iš ikea audinių g.gif, tai įdomu, kur pirkot pačią sistemą. Turiu pačio roleto "audinio", norėčiau pigiau pasidaryt, bet nerandu pačios sistemos kabinimo, mačiau Jysk ir pan. prekiauja, bet jei Ikea būtų, tai gal padoresnis kainos ir kokybės santykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 01 14, 22:54)
MOGDEN šepetys ir popieriaus laikiklis rekomenduoju  thumbup.gif  http://www.ikea.com/...s/series/21161/

kilimėlis taip pat ikėjinis NÄCKTEN už 3,99zl . Šį turiu nuo seniau, lengvai skalbiasi, priekaištų nėra.
http://www.ikea.com/...ducts/70075638/

user posted image

user posted image

user posted image

vaizdas kaip is katalogo bigsmile.gif

QUOTE(Forgete @ 2012 01 15, 09:10)
tarp kitko UK ikejoj deda HITECH amortizatorius
Papildyta:
o stai kampinis sprendimas koks jegiskas ir pigus. As nusipirkau bet mano spintele per siaura pasirodo, tai metosidabar. http://www.ikea.com/...ducts/40116739/

furnitane toks kainuoja 1128Lt

va del to as ir dievinu ikeja, kad yra tikrai geru dalyku uz gera kaina  thumbup.gif

as turiu kampini sita 4u.gif man jis irgi thumbup.gif

O stalciai yra 30, 40, 60 ir 80 cm plocio, gyliai igi ivairus, ilgiai 50 ir 37cm.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 01 14, 17:09)
Mes issirinkom vidutines klases Blum furnitura stalciams. Pagal funkcionaluma ir naudojimo patoguma tas pats, tik gal truputis maziau vidines erdves ir nera Blum uzraso is sono... smile.gif

Laba diena, planuojam Ikea virtuvę įsigyti, tik bandysim per tarpininkus vežtis, Jurgos reiks klausit ar parveštu virtuvę.... Bet ne to noriu aš čia paklausti. Jūs sakot "išsirinkom Blum furniturą stalčiams", o Jūs ten vietoje Ikeajoj rinkotės?Ar projaktuojantis su programėle ir yra tokios galimybės rinktis? (neradau kažkaip)

Ir dar nu kas ten per spalva kremovy?Daugiau balta, ar kuno spalva, ar ruzava... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2012 01 15, 16:52)
Laba diena, planuojam Ikea virtuvę įsigyti, tik bandysim per tarpininkus vežtis, Jurgos reiks klausit ar parveštu virtuvę.... Bet ne to noriu aš čia paklausti. Jūs sakot "išsirinkom Blum furniturą stalčiams", o Jūs ten vietoje Ikeajoj rinkotės?Ar projaktuojantis su programėle ir yra tokios galimybės rinktis? (neradau kažkaip)
Ir dar nu kas ten per spalva kremovy?Daugiau balta, ar kuno spalva, ar ruzava... 4u.gif

Mano virtuve ne Ikejine, uzsakinejome cia Lietuvoj ir furnitura rinkomes Furnitane. 4u.gif
Atsakyti