pamąsčiau dabar - vežėjai gautų didmeninėm kainom, jeigu pirktų pvz. vienos spintos kokius 5vnt. tai kokiu bliūdų, kurių ten po n-vnt parvežt prašė, gal ir gauna pigiau.
kitas dalykas - Ikea'i pofik, kad atvažiavo Jurga, kuri yra
tarpininkė tarp lietuviškos Marytės ir lenkiškos Ikea'os. Tarpininkė yra tokia pat pirkėja, kaip ir lenkiškas Kšyštofas, atėjęs į Ikeą nusipirkt kėdės. įsivaizduoju - ateina tarpininkas prie kasos ir sako "Labas, aš vežėjas-tarpininkas, tai man tom kitom kainom viską skaičiuok".
trečias dalykas - kažkaip būdama Ikea'oj nei karto nepastebėjau (aišku, baldų nepirkau, bet prasiėjus pro visą prekių salę), kad būtų kokie nors užrašai, jog perkant 20vnt. kainuos daikto vnt. penkiais pinigais mažiau. Aišku, gal aš šiek tiek neprimatau, kai prekinuos Ikea'oj, iš laimės žinot, kad atvažiavau, bet šiaip..
Kiek matau nuolaidų, tai yra arba tos, kurios skelbiamos ir Ikea tinklapy, arba su Family kortele (jos, tarp kitko, irgi matomos tinklapy).
ir dėl dėmesio, tai šiek tiek juokas ima skaitant - kai Jurga dirbt pradėjo, tikrai nemažai kas rašydavo, kad pernelyg bendrauja daug, siusi musi pusi ir t.t. Dabar nebendrauja tiek ir vėl blogai
Po vieną kart išsakėm nuomonę, kas norėjom, tai vis gražinat atgal prie senų kalbų, o paskui pačios pykstat, kads vėl tą patį šnekam
Basta.