Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 13

QUOTE(AnAngel @ 2012 01 10, 19:00)
Nuorodas visada dekit...  4u.gif Kaip mes Jums pasakysim jeigu nematom nuorodos!

drinks_cheers.gif Pritariu. Mes tikrai matom, kad stalcio nematom smile.gif Bet kuriuo atveju, nuotraukos cia labai sveikintinos 4u.gif
O siaip reiktu pasiziureti aprasyme ir dar labai naudinga - surinkimo instrukcijoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_G: 10 sausio 2012 - 18:06
Mergaitės, gal kas turit SIGURD suoliuką? 4u.gif http://www.ikea.com/...ducts/60201152/

Baisiai ingtensyviai trinamas nebūtų, stovėtų prie valgomojo stalo, ale vis vien nesinori visai prasto...
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 01 10, 18:00)
Nuorodas visada dekit...  4u.gif Kaip mes Jums pasakysim jeigu nematom nuorodos!

Turi jis stalciu. 4u.gif

oj pseprasem, nepagalvojau ax.gif
aciu 4u.gif

QUOTE(meile_G @ 2012 01 10, 18:05)
O siaip reiktu pasiziureti aprasyme ir dar labai naudinga - surinkimo instrukcijoje

nu kad po polsku nerazumiem schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, pasidalinkit informacija, kaip dabar skaiciuoja prekiu kaina vezejai? Ar kokia yra zlotais, tokia ir litais, ar ima 10 proc. nuo kainos?
Atsakyti
vakar gavau prekes is Jurgos, man gavosi, kad kaina zlotais reik daugint is 0,878..ne 1:1..bet mano suma nemaza buvo..
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 11, 08:57)
Mergaites, pasidalinkit informacija, kaip dabar skaiciuoja prekiu kaina vezejai? Ar kokia yra zlotais, tokia ir litais, ar ima 10 proc. nuo kainos?

Na yra pirmoje zinuteje visi vezejai,galit gi nusiusti laiskus su paklausimais ir gausit atsakymus. daznai jei pirkimo suma didele vezejai pakoreguoja kainas i palankesnes. Nepatingekit pasidometi!
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 01 11, 09:01)
vakar gavau prekes is Jurgos, man gavosi, kad kaina zlotais reik daugint is 0,878..ne 1:1..bet mano suma nemaza buvo..

o tai kodel toks kursas didelis? Juk mazesnis dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 11, 09:09)

na cia ne kursas

prekes kaina * kursas+prekes kaina *15proc
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 11, 10:09)

man atsiunte exel'ine uzsakymo forma, tai ten skaiciuoja kaina zlotais *0.8*1.1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trixy: 11 sausio 2012 - 09:49
QUOTE(Avetė @ 2012 01 10, 18:54)
http://www.ikea.com/...ducts/30205217/

Oi, soriukas mergaites, bandau idet TIDAFORS butent sia spalva (pigiausia ji kazkodel, tai gal realybej net ne taip atrodo kaip foto? nu foto man ok tamsi ruda tokia zemes spalva nugesinta... o kazin kaip realybej..)

O aprasymas apie patoguma yra ten, kur paspaudi skaityti daugiau info apie preke, na as lenkiskai neskaitau, o ang tai taip:

Designer thoughts: "My goal with TIDAFORS was to create a really comfortable sofa that suits many different people. I worked in close collaboration with the product developer and technicians, and experimented with different upholstery materials and seating angles to find the best solution. To be sure we weren't the only ones who liked the sofa, we asked others to try it. Then together, we decided how the sofa should be constructed to give you the most comfortable experience as possible."
Designer Ola Wihlborg

žiūrinėju šias sofas puslapyje ir pastebėjau, kad neturi parduoti atskirai gobelenų, tai reikštų, kad nenuimami? Kaip ir minusas verysad.gif
http://www.ikea.com/...ducts/40205245/
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 11, 09:09)

cia as rasau, kiek isejo su atvezimu..
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti