Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 13

QUOTE(Kokere @ 2012 01 18, 13:21)
Gal kuri turi tokį taką- ką galit apie jį pasakyt blush2.gif

Mes tokio neturim, bet galiu pasakyti tiek, kad vienspalviai tamsus kilimai yra labai nepraktiski. Turim tamsiai melyna, tai kiekviena diena reikia siurbti, nes ne dulkes, bet visokie pukai, panasios siuksles labai matosi. doh.gif

QUOTE(Mantė @ 2012 01 19, 13:01)

Nusižiūrėjau tokį stalą

Del sito buvo bedu kazkuriai. Su broku buvo ir nieko lyg nepakeite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_G: 19 sausio 2012 - 13:48
QUOTE(Mantė @ 2012 01 19, 14:39)
tai kiek suprantu to stalo apkantavimas yra faneruotės juostele (ne plastikinis laminavimas)?

Jis visas faneruotas smile.gif

QUOTE(Hennessy @ 2012 01 19, 14:41)
Mes irgi turime Bjursta apvalų, labai juo džiaugiamės, tikrai tvirtas, lengvai išsiskleidžia, patvarus, o, svarbiausia, kaina, palyginti su tuo, ką siūlo čia LT, yra tiesiog nuostabi  thumbup.gif

Jusu rekomendacijos padejo apsispresti thumbup.gif Bet kai as tokia, kad kai ko uzsimanau, negaliu kenteti, tai jauciu buciau pirkus ir su blogais atsiliepimais hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū už pastabas... Kažkaip "limpa" man tas stalas... nepaisant to broko (gal jis ne dažnas) g.gif Tarsimės vakare su šeimyna bigsmile.gif O kada dabar Jurgai galima formuoti užsakymą (kiek supratau, ji iki Kauno atveža)
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2012 01 19, 14:55)
Ačiū už pastabas... Kažkaip "limpa" man tas stalas... nepaisant to broko (gal jis ne dažnas)  g.gif  Tarsimės vakare su šeimyna  bigsmile.gif  O kada dabar Jurgai galima formuoti užsakymą (kiek supratau, ji iki Kauno atveža)

ji rytoj vaziuoja, bet jau uzvakar man pranese, kad masinoj neber vietos.. Sekantis vaziavimas vasario 24 berods...
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2012 01 19, 14:14)
ji rytoj vaziuoja, bet jau uzvakar man pranese, kad masinoj neber vietos.. Sekantis vaziavimas vasario 24 berods...

ačiū...
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2012 01 19, 12:19)
Ziurejau zaliuziu montavimo instrukcija, ...

o kur ziurejot?

nu zinokit musu analogiskos, net tie pypsikai mediniai kur pakelt zaliuze (suo pagrauze budamas mazas tongue.gif ), ar pagaliukas kur pasukti jas. Musu sakau isuktass i lango rema, ir darinejam kartu su zaliuzem ji.

pirkom kur net nepamenu, bet itariu kazkokiam prekybos centre, gal Senukai....reiktu vyro paklaust wink.gif
Vyras ir pritvirtino pats.
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2012 01 19, 15:56)
o kur ziurejot?

nu zinokit musu analogiskos, net tie pypsikai mediniai kur pakelt zaliuze (suo pagrauze budamas mazas tongue.gif ), ar pagaliukas kur pasukti jas. Musu sakau isuktass i lango rema, ir darinejam kartu su zaliuzem ji.

pirkom kur net nepamenu, bet itariu kazkokiam prekybos centre, gal Senukai....reiktu vyro paklaust wink.gif
Vyras ir pritvirtino pats.

o gal nebutu sunku nufotkinti, kaip jos laikosi prie remo apacios, nes jei yra tokia galimybe, kad jos prigludusios darinetusi kartu su langu, tai as pati laimingiausia pasaulyje biggrin.gif biggrin.gif
O beje, ismatavimai atitiko, ar reikejo trumpint? o kaip plotis?

Instrukcija ziurejau CIA
Atsakyti
pasistengsiu, bet nepazadu. ax.gif
gal savaitgali jei kur neisleksim padarysiu ir permesiu jums wink.gif

permesiu vyrui instrukcija, paklausiu ar imanoma pritvirtint tongue.gif

Ziuriu sios Ikejines labai ilgos g.gif
musu tai ant kvadratinio lango, tiko tokios kurias nusipirkom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola: 19 sausio 2012 - 16:38
Labukas,esu naujokė IKEA ax.gif Gal galite kas pasakyti o jei įmestų nuorodą išvis super būtų ar yra kokių sekcijų ir tt IKEJOJE? nerandu kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 01 19, 19:38)
Labukas,esu naujokė IKEA  ax.gif Gal galite kas pasakyti o jei įmestų nuorodą išvis super būtų ar yra kokių sekcijų ir tt IKEJOJE? nerandu kažkaip  g.gif

prasom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kas turit tokią arba ką nors iš šios serijos? Ar nėra tokia kartoninė - plastmasinė?
Nesu dar nieko iš IKEA pirkus, ieškau ko nors prieškambariui neskausminga kaina... rolleyes.gif

http://www.ikea.com/...ducts/90121762/
user posted image
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 19, 21:21)
Sveikos  smile.gif

Gal kas turit tokią arba ką nors iš šios serijos? Ar nėra tokia  kartoninė - plastmasinė?
Nesu dar nieko iš IKEA pirkus, ieškau ko nors prieškambariui neskausminga kaina...  rolleyes.gif

http://www.ikea.com/...ducts/90121762/

aš šitos serijos turiu komodą. Nes reikėjo kažko į tualetą irgi neskausminga kaina. Nu popierinė tokia, kambary nestatyčiau, bet ten kur man reikėjo labai pritiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 19 sausio 2012 - 21:28