Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 13

QUOTE(Louhi @ 2012 01 24, 17:15)
Visos tik žada...  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif
Gi nesaugu gyv.būstą demonstruot viešose erdvėse... FB-e jau irgi neberasi foto pas žmones nuosavuose būstuose, kur daug daiktų matosi (na tokių išnešamų)... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 01 24, 15:06)
Iš smalsumo pasiskaičiau pirmąją IKEA temą forume ir susidariau nuomonę, kad Ikea vos ne tas pats kas pas mus Jysk (o ten tai prekių kokybė tragiška blink.gif )...

Na, žiūrėsim, kaip ten bus su užsakyta Malm komoda ax.gif 4u.gif

schmoll.gif nu kokybe tikrai ne kaip Jysk. Yra gal vietomis liapsusu, bet pagal kaina kokybe yra gera
Atsakyti
Merginos, kokios paskirties si dezute? Prie ko montuojama? g.gif
malm
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 01 24, 15:54)
Merginos, kokios paskirties si dezute? Prie ko montuojama? g.gif
malm

Ji prie nieko nemontuojama, ji - daiktadėžė. Galima statyti prie MALM lovos.

user posted image

Oranžinė MALM dėžė spauskit pliusiuką ant oranžinės dėžės wink.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Avetė @ 2012 01 24, 15:26)
lotuliukas.gif
Gi nesaugu gyv.būstą demonstruot viešose erdvėse... FB-e jau irgi neberasi foto pas žmones nuosavuose būstuose, kur daug daiktų matosi (na tokių išnešamų)...  cool.gif

Na jei taip, tada taip triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 24 sausio 2012 - 16:25
QUOTE(Louhi @ 2012 01 24, 13:15)
Galima ir kaip staliuką prie sofikės naudoti...  blush2.gif Jūsų kaip supratau irgi raudonas? Šiaip aš spalvų kokteilio nemėgstu, ale čia man tos spalvos labai gražu  wub.gif Gal, kad man mėgiamos baltos spalvos fone?  blush2.gif
[img]Visos tik žada...  irnesakyk.gif

Teip, raudonas, o sienos irgi baltos biggrin.gif
Aš kiek pasižadu, visada inmetu nuotraukytę kitą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 01 24, 17:26)
Ji prie nieko nemontuojama, ji - daiktadėžė. Galima statyti prie MALM lovos.
spauskit pliusiuką ant oranžinės dėžės wink.gif

Aciu, Louhi 4u.gif Jauciuosi dar labai zalia ikea'manijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 01 24, 16:15)

Visos tik žada...  irnesakyk.gif

nu as tada trumpam parodysiu viena kampeli smile.gif Kitus Ikejos kampus kita karta smile.gif
user posted image

Kilimas, Lack staliukas (laikinai), torseras ir sviestuvas... Ir Expedit lentynos mazas kampukas matosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 24 sausio 2012 - 16:51
QUOTE(žibutė @ 2012 01 24, 16:50)
nu as tada trumpam parodysiu viena kampeli smile.gif Kitus Ikejos kampus kita karta smile.gif
Kilimas, Lack staliukas (laikinai), torseras ir sviestuvas... Ir Expedit lentynos mazas kampukas matosi smile.gif

Geras bigsmile.gif Pas mus irgi ruda sofa ir SAMTID šviestuvas, o ir baltą LACK staliuką turim rolleyes.gif Beje, irgi laikinai, ale jau treti metai eina... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 01 24, 20:09)
Geras  bigsmile.gif Pas mus irgi ruda sofa ir SAMTID šviestuvas, o ir baltą LACK staliuką turim  rolleyes.gif  Beje, irgi laikinai, ale jau treti metai eina...  biggrin.gif

Oi, parekomenduokit man kas nors pačią patogiausią sofą - kampą notworthy.gif

O ikėjinis užsakymas super pakėlė nuotaiką, nėr ką ir besakyti assa.gif kokybės ir kainos santykis heart.gif heart.gif heart.gif

Nieko mandro nepasiėmiau, ale viską, ką jau dauguma turit hihihi.gif laistytyvą (made in LT), plas.maišelių laikiklį, magnetines dėželes ant šaldytuvo, kilimėlį+rankšluostukus į vonią, samtid sviestuva knygom skaityt, vejmon staliuka, renate užuolaidas, renate šviestuvo gaubtus (pakeitimui), vazą, kilimuką ir t.t. ir pan. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė @ 2012 01 24, 18:50)

Faina thumbup.gif Aš šviestuvą dar tik surinkinėsiu...
O jūsų sofa ra labai patogi? Kur pirkot?.. Didžiausias galvos skausmas mano... noriu labai patogios sėsdėjimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2012 01 23, 21:06)
jei nepatinka priima atgal prekes. Ir visada atsako į meilus ir skambučius.asidereti su juo labai net galima

kiek kainuoja grąžinimas?
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2012 01 24, 19:26)
kiek kainuoja grąžinimas?

tai kad nieko nekainavo g.gif nepatiko man vazonas, is kart pamačiau kad netinka man, tai sakau neimsiu šito. Sako ok ir pasiėmė atgal. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė @ 2012 01 24, 16:50)
user posted image

labai gražu smile.gif šie šviestuvai labai gražiai atrodo kur aukštos lubos.
Atsakyti
Nu kame problema biggrin.gif nepatinka Jurga tai ir neuzsisakinekit pas ja, gi vezeju ne ji viena smile.gif
gal sumazejus uzsakymu ir mus geriau aptarnaus biggrin.gif

Kas turit sita lempa? Kaip ji?
As knygu neskaitau, tai labiausiai tai reikia vaiko soskiuka surast jo neisbudinant, arba siaip kada einant koju i baldus neapsidauzyt biggrin.gif

http://www.ikea.com/...ducts/10096097/

user posted image
Atsakyti