Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 13

QUOTE(Avetė @ 2012 01 24, 23:36)
Aš čekio ir niekad negavau iš nei vieno...

kai dar pirkdavau per paštas buvo - anukelis.... kažkaip, jis man rodos nebeveža g.gif
visada duodavo čekį, jei apsialvočiau, kad galiu paskambinti- atvažiuos paims daiktus, aišku jie gali būti išpakuoti, be tnenaudoti ir pakuotė likusi.
tai buvo prieš na 3-4 metus.

Jurga atvežė man vakar, kažkaip labai maloniai su ja bendruajam jau kuris kartas, dabar ypač, nes pavėluotai nusiunčiau ir vistiek nupirko. super duper wub.gif

bet ikea dar ne visas prekes turi doh.gif kaip man jau atsibodo, kai ko laukiu jau nuo prieš kalėdų sad.gif dar vis nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2012 01 25, 00:22)
oi ir as manau, kad jie tikrai ne tiek uzsidirba...Kas cia minejo, nepamenu, Alcehemie berods, kad uz iseistus 10000 zlotu gavo 1000 zlotu kitam apsipirkimui...Tai va toks vezeju ir bizinis, manau g.gif

Ten buvo akcija ir beje tuo metu Jurga pirko kazkam 2 virtuves, tao ts korteles pirkejui ir parveze, mes savo kortele nuolaidu davem kai vaziavo, tai mokejom tik uz parvezima nuo korteleje esancios sumos
QUOTE(aulina 2012 01 25 @ 08:59)
Mieste, kuriame atidarytų savo parduotuvę turi būti ne mažiau kaip 1 mln žmonių. Tokio miesto LT nėra.

Bet kazkodel Vilniuje atidarines g.gif
As manau, kad didelius daiktus bus verta is lenku pirkti, o smulkme, kokybes vertinima vietoje daryti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 01 25, 09:54)
Bet kazkodel Vilniuje atidarines g.gif

atidarys ne pati Ikėja (jai per mažai gyventojų, VLN berods tik 0,5 mln.), bet pagal franšizės sutartį islandai.
Atsakyti
QUOTE(Avetė @ 2012 01 24, 20:40)
Tik šitas kažkoks nesusipratimas, sunkus griozdas realybėj... nesuprantu kam dar magnetiniai galiukai pridėti dvejopi po du vienetus  g.gif
Logga kabyklėlė

Gal kokiems raktams "primagnetinti"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 01 25, 08:39)
ar franšizė privalo numatyti salygą, kad kaina būtų ne didesnė ...?
Turiu pvz: Ikejoje Lenkijoje mano nužiūrėta sofa kainuoja 3099 zlotų, o Vokietijoje lygiai tokia pati, su tuo pačiu artikulo Nr. 919 eurų t.y. kaina tos pačios sofos Lenkijoje net 700 Lt mažesnė.

Nesu įsitikinusi, bet spėju, kad čia tokia IKEA koncerno kainų politika, atsižvelgiant į konkrečią šalį, jos ekonomiką, gyventojų pajamas ir t. t. Ikėjos idėja - nebrangios kokybiškos, modernios prekės į kiekvienus namus (taip perfrazavau rolleyes.gif ). Prekių kaina yra vienas svarbiausių šios kompanijos variklių, todėl tikrai nėra tikslo leisti steigti savo vardo parduotuvę ir leisti ten pardavinėti savo prekes su dideliu antkainiu (kad ir kaip to norėtų frančizės gavėjai). Reikia pasinagrinėti įstatymus, bet gali būti, kad Lietuvoje negalios sutarties sąlyga, kuria remiantis frančizės davėjas turi teisę nustatyti frančizės gavėjo parduodamų prekių ar teikiamų paslaugų kainas ar jų minimalų dydį, tada jau tikrai teks važiuoti į Varšuvą prekintis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 25 sausio 2012 - 09:25
Sveikutes,
O kur butu galima gauti popierinius katalogus?? ar visos per kompa tik ziurinejat??
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 01 25, 07:23)
Reikia pasinagrinėti įstatymus, bet gali būti, kad Lietuvoje negalios sutarties sąlyga, kuria remiantis frančizės davėjas turi teisę nustatyti frančizės gavėjo parduodamų prekių ar teikiamų paslaugų kainas ar jų minimalų dydį, tada jau tikrai teks važiuoti į Varšuvą prekintis...  doh.gif

Nemanau, kad jie tokie paikučiai, ir nepasidarė normalaus rinkos tyrimo. Jei jau susirengė steigti, vadinasi apskaičiavo, kad sąlygų reiks tokių, jog pirkti Lenkijoje neapsimokėtų ir ten išleidžiami pinigai nusėstų Lietuvos Ikėjoje.
Manau kainų skirtumas glaudžiai susijęs su perkamąja galia. Islandai manau supranta, kokia ji Lietuvoje, taigi pagal tai nustatinės ir kainas.
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 01 25, 10:41)
Nemanau, kad jie tokie paikučiai, ir nepasidarė normalaus rinkos tyrimo. Jei jau susirengė steigti, vadinasi apskaičiavo, kad sąlygų reiks tokių, jog pirkti Lenkijoje neapsimokėtų ir ten išleidžiami pinigai nusėstų Lietuvos Ikėjoje.
Manau kainų skirtumas glaudžiai susijęs su perkamąja galia. Islandai manau supranta, kokia ji Lietuvoje, taigi pagal tai nustatinės ir kainas.

gal klystu, bet neįsivaizduoju Vln parduotuvėje tokio žmonių, vaikštinėjančių po parduotuvę kiekio kiek Varšuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 01 25, 09:41)

Kad Jūsų žodžiai Dievui į ausį 4u.gif

QUOTE(aulina @ 2012 01 25, 09:44)
gal klystu, bet neįsivaizduoju Vln parduotuvėje tokio žmonių, vaikštinėjančių po parduotuvę kiekio kiek Varšuvoje smile.gif

O nepastebėjot, kad bent jau savaitgaliais, Varšuvos IKEA tai beveik visi vaikštinėjantys žmonės lietuviškai kalba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 01 25, 09:44)

nu pradžioj gal bus - žioplinėtojų iš smalsumo.
Nu gal dar kokie baltarusiai atvažiuos....

O klausykit, per kiek laiko expressas tuos užsakymus patvirtina, ar parašo kada važiuoja ir pan? g.gif
Įdomu kiek laukt. Pas Jurgą neužsakinėjau jau dėl aptartų dalykų...
Atsakyti
Na, aš kadangi pirmą kartą užsisakinėsiu, tai nėra skubu ar būtina, bandau per Jurgą.
O kaip su apmokėjimu? Reikia pervesti visą sumą, avansą, ar mokat po atvežimo? Mano užsakymas kol kas tik smulkmė apie 100zlotų
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2012 01 25, 10:21)
Na, aš kadangi pirmą kartą užsisakinėsiu, tai nėra skubu ar būtina, bandau per Jurgą.
O kaip su apmokėjimu? Reikia pervesti visą sumą, avansą, ar mokat po atvežimo? Mano užsakymas kol kas tik smulkmė apie 100zlotų

moketi po prekiu pristatymo
Atsakyti