Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2012 01 15, 16:11)
Vieni pomidorai buvo perkloti laikraščiais, kiti - klevo lapais. Klevo lapuose išsilaikė geriau.

As ir laikrasciuose sluoksniuoju,o apie klevo lapus pirma karta isgirdau bigsmile.gif Pasinaudosiu patarimu 4u.gif Lapu pries tai niekaip neapdoroji?
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 01 15, 16:45)
Ankstyvi nepasižymi dideliu skanumu. Gal tik man taip atrodo, kai labiau patinka kitos spalvos, nei raudoni..Mashotka, kad ir raudoni, bet man skanesni.

Aš nepastebėjau ankstyvumo pomidorų rūšyse. Kai pradeda pvz., sirpt, tai sirpsta beveik visi. g.gif Na o ankstyvuosius gal reikia anksčiau sėt, po to anksčiau perkelt į šiltnamį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 01 15, 12:16)
Esmeralda auginau pernai pirmi metai. Man jie patiko, šiemet taip pat bus mano šiltamyje kokie 3 daigai. Jie yra žemaūgiai. Ant vieno daigo buvo apie 60 vidutinio dydžio pomidorų.
Japoniška avietė aukštaūgiai. Auginau, patiko, nerūgštūs, avietinės spalvos. Jei neklystu lyg į galą tokie smailėjantys. Gal Loreta tiksliau apibūdins, nes žinau, kad tikrai augino. Manau ir šiemet porą daigų įkišiu. 4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif

Atsakyti
o jus Betaluxus siltnami auginat? Nes seklos.lt raso kad jie laukiniai
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 01 15, 19:04)

bet kurie 'laukiniai' pomidorai drąsiai auga ir šiltnamyje smile.gif Ir paprastai jame kur kas geriau dera.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 01 15, 19:04)

auginom ir nevienerius metus mamai sekesi puikiai auginti, o pas mane nelabai augo, bet pernai raisa buvau patenkinta, buvau foto ikelusi, prisidarem sulciu ir prisimarinavom ir prisivalgem svieziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 15, 19:08)
bet kurie 'laukiniai' pomidorai drąsiai auga ir šiltnamyje  smile.gif  Ir paprastai jame kur kas geriau dera.

as planavau Beta pirkt siltnamiui (2daigus) ir Betaliux lauke (iki 8 daigu). Tai dabar galvoju gal neapsimoka abeju pirkti, uzteks Betaliukso g.gif
Papildyta:
QUOTE(Svaja83 @ 2012 01 15, 19:23)
auginom ir nevienerius metus mamai sekesi puikiai auginti, o pas mane nelabai augo, bet pernai raisa buvau patenkinta, buvau foto ikelusi, prisidarem sulciu ir prisimarinavom ir prisivalgem svieziu smile.gif

man ir patiko, viena daiga turejau, tai paskutini(labiau vieninteli pomidora, kuris liko zalias is rudens, kiti prinoko ant krumo) suvalgiau per kaledas thumbup.gif Ir siaip vienintelis atsilaike pries mitlige(tiksliai nepamenu kaip ta lyga vadinasi), ir fitoftora ne taip kibo. Tiesa nokti tai veliausiai pradejo is visu mano augintu...Siemet noresiu 4 daigu. Kaip zinau 10 seklu 10lt, gal kas nores dalintis, man 5 seklu uzteks g.gif
Atsakyti
Japoniškos avietės nesu auginusi, tik Japoninį triufelį. Šis tai skanuolis, fainuolis juodukas..Ir aukštas, ir derlingas.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 01 15, 19:31)
as planavau Beta pirkt siltnamiui (2daigus) ir Betaliux lauke (iki 8 daigu). Tai dabar galvoju gal neapsimoka abeju pirkti, uzteks Betaliukso  g.gif

manau, kad tikrai užteks Betalux. Jei ką, vietoj Betos geriau Kmicic mirksiukas.gif
Atsakyti
[attachmentid=218921]
cia del grozio kas liko smile.gif turbut jau nelabai valgomi... guli siaip namuose, primena vasara tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 01 15, 19:48)
manau, kad tikrai užteks Betalux. Jei ką, vietoj Betos geriau Kmicic mirksiukas.gif

panasus i tuos kur siemet auginau, tikrai buvo patis pirmi, bet ir sirgt pirmi pradejo ir visus kitus uzkrete... bet gal cia ne tie, idesiu foto... nes dabar bijau ant tu paciu uzsirauti(pavadinimo nezinau)...
[attachmentid=218922]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 15 sausio 2012 - 20:04
QUOTE(tany @ 2012 01 15, 20:02)

panasus i tuos kur siemet auginau, tikrai buvo patis pirmi, bet ir sirgt pirmi pradejo ir visus kitus uzkrete... bet gal cia ne tie, idesiu foto... nes dabar bijau ant tu paciu uzsirauti(pavadinimo nezinau)...

čia tikrai ne Betalux schmoll.gif Šiaip panašūs vaisių forma į Kmicic. Tik jų lapai panašūs į bulvių turi būt.
Atsakyti
user posted image

Vasaros pradžioj betalux pas mane taip atrodė lysvėje... rolleyes.gif
user posted image
o čia jau nuskinti , bet šie iš šiltnamiuko...
o dar turiu foto chio chio san, nors šie ne mano auginti...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 15 sausio 2012 - 20:44