Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AUSRONE @ 2012 01 16, 11:51)

drinks_cheers.gif pernai iš jų Buraną ir Monroe siunčiausi mirksiukas.gif visos sėklos beicuotos, daigios, o ir kaina kaip už hibridus labai normali smile.gif
Mane irgi ta Loreto H sudomino doh.gif

aš irgi vis tam puslapy seilę varvinu.. Loreto, Nemere ir Lemon boy mane ten vilioja..
Atsakyti
g.gif kad , pastebėjau Mashotka anglų kalba iš viso neranda...tai ko gero maskotka veislė ir vadinasi... wub.gif o , kokie gražūs...ir aš tuoj įsinorėsiu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 16 sausio 2012 - 12:41
QUOTE(saintlina @ 2012 01 16, 13:24)
aš irgi vis tam puslapy seilę varvinu.. Loreto, Nemere ir Lemon boy mane ten vilioja..

Jo, tas Nemere man irgi nerealus, net su kabliuku prikabinta šakutė nuo vaisių gausos thumbup.gif Eina sau, kaip man ta liga progresuoja doh.gif Šiandien per pietus nubėgau į tokia nežymia sėklų parduotuvytę ir ką jūs manot doh.gif dvi pomidorų veislės tiesiog pačios sušoko delnan biggrin.gif Rezultatas: mano augintinų veislių sąrašas pasipildė dar dviem veislėmis - Malinowy Henryka H ir Tomatoberry Garden F1 rolleyes.gif . Beje, gal kas jas esat šias veisles auginę ir galit ką gero/blogo parašyt?

QUOTE(diuni @ 2012 01 16, 13:28)
g.gif kad , pastebėjau Mashotka anglų kalba iš viso neranda...tai ko gero maskotka veislė ir vadinasi... wub.gif o , kokie gražūs...ir aš tuoj įsinorėsiu... smile.gif

Nu žiūriu ir tau liga gerokai pažengus biggrin.gif (kaip smagu, kad ne aš viena tokia nučiuožus)
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 01 16, 11:51)
aš gal kažko nesuprantu, bet gal yra dvi rūšys tų pomidorų, nes nusipirkau kaip ir pagal aprašymą tuos pačius pomidoriukus, bet jie vadinasi Maskotka g.gif

klaida ten, vietoj h k turi būt.

QUOTE(AUSRONE @ 2012 01 16, 13:04)
Malinowy Henryka H Beje, gal kas jas esat šias veisles auginę ir galit ką gero/blogo parašyt?

Ex minėjo, kad nerado skonio, aš dar pabandysiu rast. Nebus, tai nebus. Druska ir prieskoninėmis žolelėmis skonį išgausim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 01 16, 13:04)
Tomatoberry Garden F1  rolleyes.gif . Beje, gal kas jas esat šias veisles auginę ir galit ką gero/blogo parašyt?

Greisi augino. Pamenu, klausiau jos, nes man baisiai gražūs jie atrodė. Sakė, kad skonis nėr labai ypaingas. Gal netgi labiau konservavimui.
Atsakyti
Čia anglų kalba palyginimas Vilma su Maskotka:
http://www.growfruit...otka_59780.html
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 16, 12:24)

Aš lapkričio mėn. parsisiunčiau Buran, Loretto ,Nemere,Fado ir norėjau dar Cindel H tai man paraše kad neatsparūs miltligei siuntimas 6 litai atneša paštininkas į vietą o iš to didelio sąrašo rašė ,kad gali mažesniais kiekiais siusti ,kad ir po 5 sėklytes ir labai gyrė Lemon boy , tai sakė kad skanus ,bet ir serga
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2012 01 16, 13:42)
Aš lapkričio mėn. parsisiunčiau Buran, Loretto ,Nemere,Fado ir norėjau dar Cindel H tai man paraše kad neatsparūs miltligei siuntimas 6 litai atneša paštininkas į vietą o iš to didelio sąrašo rašė ,kad gali mažesniais kiekiais siusti ,kad ir po 5 sėklytes ir labai gyrė Lemon boy , tai sakė kad skanus ,bet ir serga

Karose, o gal gali kainytes pavardinti?

Beje, visoms siuntusioms man sėklytes, didelis AČIŪ. Viską gavau. Smagu, kad ir jūs viską gavote. GEro auginimo mums visiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 16 sausio 2012 - 13:50
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 16, 14:09)
Ex minėjo, kad nerado skonio, aš dar pabandysiu rast. Nebus, tai nebus. Druska ir prieskoninėmis žolelėmis skonį išgausim  lotuliukas.gif

Ne, nu skonis yra, tik man toks.. eee... per švelnus. Tai ir sakiau, kad skonio nėr.. Mėgstu rūgštesnius, tokius, kad "per dantis trinkteltų".. biggrin.gif

QUOTE(Upas @ 2012 01 16, 14:18)
Čia anglų kalba palyginimas Vilma su Maskotka:

Niekaip nesuprantu, žiūrėjau ir Gaudvilės nuorodas, visur Maskotka žemi krūmiukai, vazoniniai, špygutės tokios, o Regila sakė, kad jos Mashotkos apie metrą aukščio užauga. Tai gal vis tik yra skirtumas tarp h ir k... g.gif
Atsakyti
Aš pernai auginau Tomatoberry F1, visai neblogi, ilgos gražios kekės. Dar dabar kelis turiu, buvau nuskynus su visom kekėm.user posted image

Dar nuotraukoje matosi keli Santorange F1 pomidoriukai.
Atsakyti
[quote=Dzhine,2012 01 16, 13:49]
Karose, o gal gali kainytes pavardinti?
Buran 10 sėk.-6.5
Loretto 10sėk.-6.50
Nemere 10 sėk.-6.50
Fado 10 sėk. 5.00
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 16, 13:59)
Niekaip nesuprantu, žiūrėjau ir Gaudvilės nuorodas, visur Maskotka žemi krūmiukai, vazoniniai, špygutės tokios, o Regila sakė, kad jos Mashotkos apie metrą aukščio užauga. Tai gal vis tik yra skirtumas tarp h ir k... g.gif

Regila šiltnamy augina, vazone ir lauke juk žymiai mažesnis krūmas būna.
Atsakyti